Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

ΔΕΥΑ Σκύδρας: Καλές οι αναλύσεις για το πόσιμο νερό του Λιποχωρίου

Δείτε τις αναλύσεις

«Οι τελευταίες αναλύσεις για το πόσιμο νερό της Τοπικής Κοινότητας Λιποχωρίου, όπως και όλες οι προηγούμενες είναι πάρα πολύ καλές. Αυτό επιβεβαιώνεται απ το Εργαστήριο Μικροβιολογίας της Agrolab». Αυτό δήλωσε ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑ Σκύδρας Νίκος Χατζηιωαννίδης.

Και πρόσθεσε: «Για οποιοδήποτε πρόβλημα που μπορεί να προκύψει, είτε γίνει αντιληπτό από κάποιον συμπολίτη μας, σε οποιαδήποτε Τοπική Κοινότητα του Δήμου Σκύδρας και αφορά το πόσιμο νερό, μπορεί να επικοινωνήσει, επιβάλλεται να επικοινωνήσει με τον Πρόεδρο της εκάστοτε Τοπικής Κοινότητας και με την ΔΕΥΑ Σκύδρας στο τηλέφωνο 89500».



4 σχόλια:

  1. Για το πόσιμο της Νέας Ζωής?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Νέα Ζωή έχει 100 ψηφαλακια γιατί να την νοιάζει την Δήμαρχο, εδώ και 6 χρόνια τους λέει ότι θα χτυπήσει νέα γεώτρηση και τα γεροντάκια την πιστεύουν. Το ψέμα το έχει στο τσεπάκι της όπως και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σιγα 9:15 μην έχει 6 χρόνια το πολυ να εχει 3 με 4 χρονια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. 11:38 έχει 6 Χρόνια σίγουρα.... Δείτε το βίντεο από τις εκδηλώσεις στο εξωκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News