Κυριακή 29 Μαρτίου 2020

Δήλωση του Δημάρχου Χρ. Μπάτση για το πρώτο κρούσμα στην Αλμωπία

"Είμαστε όλοι παρόντες στη μάχη. Θα κερδίσουμε τον πόλεμο"

Δήλωση του Δημάρχου Αλμωπίας Χρήστου Μπάτση για το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα κορονοϊού στην Αλμωπία:

Δυστυχώς επιβεβαιώνεται ότι ένας συνδημοτης μας είναι το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα του κορωνοιου στο Δήμο μας και στο Ν. Πελλας.

Δε χρειάζεται φόβος, δε χρειάζεται πανικός. Το μόνο που χρειάζεται είναι σύνεση και υπακοή στα μέτρα. Δε χρειάζεται και ούτε πρέπει να στοχοποιησουμε κανέναν και καμία οικογένεια. Τώρα συμπαραστεκόμαστε δίπλα στην οικογένεια δίπλα στον συνάνθρωπο. Ενωμένοι όλοι μαζί στην αντιμετώπιση του προβλήματος. Χωρίς fake news απο κανέναν και για κανέναν.

Είμαστε σε επικοινωνία με την οικογένεια. Είμαστε σε εγρήγορση, τηρούμε τα μέτρα αντιμετώπισης του κορωνοιου. Είμαστε όλοι παρόντες στη μάχη. Θα κερδίσουμε τον πόλεμο!

20 σχόλια:

  1. Μη λες ότι λέει ο χαρδαλιας παπαγαλιζεις τα λόγια του .πράξη θέλουμε απολυμανσεις παντού σε όλο το Δήμο Αλμωπίας και μάσκες κ αντησιπτικα παντού .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ,ΛΟΓΙΑ. ΑΠΟ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟ Ο 9.42 Π,Μ,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πω ρε συ...τι λέτε ρε συνελληνες... μείνετε σπίτια σας...πλένετε τα χεράκια σας...κάντε ότι σας λένε και όλα θα πάνε καλά...όλοι θέλουμε ένα γιατρό δικό μας...έναν αστυνομικό δικό μας...κοιτάξτε να πειθαρχεισετε...ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ και όχι μαγκιες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. πόσο άχρηστοι είστε; και εσύ Χρηστάρα και οι συνεργάτες σου. Κάντε επιτέλους κάτι. Από λόγια χορτάσαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα λόγια είναι περιττά, οι πράξεις είναι αυτές που μετράνε. Δήμαρχε το μόνο που βλέπει κανείς στην Αριδαία είναι κάδοι γεμάτοι και σκουπίδια κάτω, να τα σέρνουν τα αδέσποτα. Κανε πλησεις κάδων και απολυμανσεις χώρων. Ο Αντιδήμαρχος σου καθαριότητας που είναι, υπάρχει θεματάκι αλλά δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 1) απολυμάνσεις κάδων έγιναν. 2) πήραν 10 άτομα στο εργοτάξιο για να υπάρχει προσωπικό να καθαρίζει. 3) υπάρχουν άτομα που σκουπίζουν τα πεζοδρόμια κάθε μέρα. Μάλλον δε παρακολουθείς την επικαιρότητα και έχεις μείνει πίσω. Και αμέσως να πετάξεις την Κακια σου. Και λίγο σεβασμό στον κόσμο που δουλεύει στα σκουπίδια για είναι άνθρωποι και αυτοί και έχουν οικογένειες.

      Διαγραφή
    2. Όχι μόνο σκουπίδια αλλά και σκατά σκύλων τα πεζοδρόμια και οι πλατείες..

      Διαγραφή
  6. Προχθές πήγαινα φαγητό σε συγγενική ευπαθή ομάδα ανθρώπων και πέτυχα στον κεντρικό δρόμο Αριδαίας - Πιπεριάς έναν να τρέχει. Ολη την εβδομάδα, δεν σταμάτησε να βρέχει και ο τύπος βγήκε και έτρεχε στη βροχή που εκείνη την ώρα ήταν και έντονη. Είμαστε καθυστερημένοι και μας αξίζει η καταδίκη. Κ. Μπάτση , εντατικοποιειστε την ελεγκτική δράση της αστυνομίας, ώστε ανεύθυνοι συμπολίτες σαν τον εν λόγω "αθλητή" να μην κυκλοφορούν έτσι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Στον δρόμο έτρεχε μόνος του και μέσα στη βροχή όπως λες. Εσένα τι σε κόφτει; Φοβάσαι μην πουντιάσει;

      Διαγραφή
    2. Μα πόσο βλάκας είσαι και περνάς λάθος μήνυμα , το να τρέχεις έξω μόνος, ούτε απαγορεύεται ούτε βάζει σε κίνδυνο άλλους !!
      Όποτε βούλωσε το !!!

      Διαγραφή
    3. Πραγματικα αυτη η προπαγανδα ειναι απιστευτη απο καποιους...πριν κατονομασετε ως "ανευθυνο" καποιον διαβαστε λιγο τι προβλεπει η απαγορευση κυκλοφοριας μηπως τελικα ειστε εσεις ο ασχετος/η της υποθεσης...

      Διαγραφή
  7. Ναι συμφωνώ αλλά δεν φτάνει! ψάξατε επαφές στο χωριό να μείνουν καραντίνα ?έχει φούρνο κοντά που εξυπηρετεί όλα τα χωριά έχει μπακάλικο, αν πηγαν εκεί έχετε ιδέα τι θα γίνει? Τι κάνατε γι αυτά είστε σε αναμονή απλά νέων κρουσμάτων προσέξτε καλά γιατί θα είστε υπεύθυνος!! Τα είναι φίλος και ξάδερφος δεν υπάρχουν τώρα δήμαρχε ,πάρε πρωτοβουλία και δράσε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΕΣΩ FACEBOOK ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ ΜΠΑΤΣΗ - ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΑ ΙΔΙΑ ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο που θες να σ ενημερωσει; να βγει στην πλατεια;

      Διαγραφή
  9. Απολύμανση των κάδων μπορεί να έγιναν στην Αριδαία στα χωριά τι κάνατε?!?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Περαστικά, να γίνει γρήγορα καλά. Μπορεί να τύχει στον καθένα μας. Δεν θέλει πανικό, μόνο να τηρούμε τα μέτρα προστασίας, όπως να κρατάμε αποστάσεις, να πλένουμε συχνά τα χέρια, μένουμε σπίτι, πηγαίνουμε για ψώνια όταν δεν έχει κόσμο, δεν μπαίνουμε με τα παπούτσια στο σπίτι και αλλάζουμε ρούχα. Μιλάμε με φίλους και γνωστούς στο τηλέφωνο, λέμε μια καλή κουβέντα και βοηθάμε συνανθρώπους μας που βρίσκονται σε ανάγκη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πότε θα σταματησουμε πια να Ρίχνουμε ευθυνες......φτανει πια πρεπει ολοι να γινουμε υπεύθυνοι κ να μη περιμένουμε να ερθουν να μας παρουν απ το χερι......σεβομαστε τον εαυτο μας πρωτα απ ολα κ μετα τον συνάνθρωπο.....ελεος πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να γίνουν απολύμανση στα χωριά μας
    Ο πρόεδρος κάθε χωριού να προσφέρει
    Βοήθεια στους χωριανούς του και να
    Ενημερώνει τηλεφωνικός τους μεγάλους σε ηλικία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ποιος πρόεδρος δεν υπάρχει κανείς η προεδρίνα μας σ αυτα ήταν μάνα άρε Σουλα πόσες φορές να ξερες σε φέρνουμε στο μυαλό μας ιδίως τώρα δε μας άφηνες χωρίς να βοηθήσεις. Στα χωριά οι πρόεδροι πρέπει να ενδιαφέρονται για τους χωριανους τους να τηλεφωνούν να μαθαίνουν να δίνουν κουραγιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χαχαχαχα είστε όλοι καταπληκτικες προσωπικότητες που σε τέτοιες δύσκολες στιγμές με κάνετε κ έσκασε ένα χαμόγελο στα χείλη μου! Σας ευχαριστούμε για τα σχόλια σας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News