Σάββατο 14 Μαρτίου 2020

Ραγίζει καρδιές το βίντεο της Αλίκης Κατσαβού - Ο Κώστας Βουτσάς με το γιο του

Μπαμπάς και γιος στις πιο τρυφερές στιγμές τους

17 μέρες πέρασαν από τη ημέρα που ο μεγάλος μας ηθοποιός Κώστας Βουτσάς, πέρασε στην αιωνιότητα. Και μπορεί όλη η Ελλάδα να πένθησε για το χαμό του αφού όλοι τον θαύμαζαν και τον αγαπούσαν αλλά σε αυτούς που λείπει περισσότερο και πονάνε είναι η σύζυγος του Αλίκη Κατσαβού και τα παιδιά του…

Χθες αργά το βράδυ η Αλίκη Κατσαβού που νιώθει την απουσία του Κώστα Βουτσά όσο κανείς άλλος αφού άλλαξε για πάντα η καθημερινότητά της, δημοσίευσε ένα βίντεο όπου μέσα σε λίγα λεπτά κρύβονται 4 ολόκληρα χρόνια, όσα δηλαδή πρόλαβε να ζήσει ο μικρός Φοίβος, με τον μπαμπά του Κώστα.

Στο συγκινητικό βίντεο φαίνεται ο αγαπημένος ηθοποιός να έχει στην αγκαλιά του το γιο του, από την μέρα που γεννήθηκε μέχρι λίγο πριν ο Κώστας Βουτσάς μπει στο νοσοκομείο! Μπαμπάς και γιος στις πιο τρυφερές στιγμές τους!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News