Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2020

Η σπουδαία κίνηση του Λευτέρη Πετρούνια - Τι θα κάνει τα χρήματα από το νέο «χρυσό» μετάλλιο

Για μια ακόμη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής αλλά και ένας άνθρωπος με μεγάλη ψυχή και κοινωνικές ευαισθησίες

Σημαντικός σταθμός στο δρόμο για τους Ολυμπιακούς 2020 στο Τόκιο η σημερινή νίκη του Λευτέρη Πετρούνια.

Ο Ολυμπιονίκης κατέκτησε σήμερα την πρώτη θέση στους Κρίκους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ενόργανης Γυμναστικής στη Μελβούρνη με 15.166 κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για την πρόκρισή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2020. Λίγο αργότερα, φανερά συγκινημένος, ο Λευτέρης Πετρούνιας φορούσε το χρυσό μετάλλιο στο στήθος, με την ελληνική σημαία να σηκώνεται και τον εθνικό ύμνο να ακούγεται στο κλειστό γήπεδο όπου διεξάγεται το Παγκόσμιο Κύπελλο.

Και για μια ακόμη φορά ο Λευτέρης Πετρούνιας αποδεικνύει ότι δεν είναι μόνο ένας σπουδαίος αθλητής αλλά και ένας άνθρωπος με μεγάλη ψυχή και κοινωνικές ευαισθησίες. Οπως είναι σε θέση να γνωρίζει το iefimerida.gr ο Λευτέρης Πετρούνιας θα διαθέσει το ποσό που θα πάρει ως οικονομικό έπαθλο από τη διοργάνωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ενόργανης Γυμνασιτκής στο αυστραλιανό κράτος, με σκοπό να διατεθεί για την επούλωση των πληγών από τις πυρκαγιές που έκαιγαν επί μέρες στην Αυστραλία, αφήνοντας πίσω τους νεκρούς και ανυπολόγιστες καταστροφές στο οικοσύστημα. 

---
Πηγή: iefimerida.gr

1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News