Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Όλες οι λεπτομέρειες για την καρναβαλική παρέλαση στην Αριδαία

Σύνθημα της εκδήλωσης: «Για όλα τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά»

Παρουσία αρκετών εκπροσώπων Συλλόγων της περιοχής, πραγματοποιήθηκε η συνάντηση στο Δήμο Αλμωπίας που είχε ως θέμα τη διοργάνωση της παιδικής καρναβαλικής παρέλασης που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 1 Μαρτίου στον πεζόδρομο της Αριδαίας.

Το βάρος της διοργάνωσης ανέλαβε να σηκώσει ο δραστήριος Αντιδήμαρχος Πολιτισμού Δημήτρης Γιάντσης, ο οποίος ενημέρωσε τους εκπροσώπους των Συλλόγων για τα όσα περιλαμβάνει το πρόγραμμα της εκδήλωσης. Δήλωσε αισιόδοξος ότι θα πρόκειται για μια επιτυχημένη εκδήλωση που θα χαρίσει χαμόγελα σε μικρά αλλά και μεγάλα παιδιά.

Η έναρξη θα γίνει στην πλατεία Αγγελή Γάτσου και η παρέλαση θα καταλήξει στην κεντρική πλατεία. Θα υπάρχει ανιματέρ που θα δίνει το σύνθημα για ξέφρενο party, ενώ στα παιδιά θα μοιραστούν καραμέλες, κομφετί και σερπαντίνες.

Για την παρουσίαση της όμορφης εκδήλωσης, προτάθηκαν κατά τη διάρκεια της συνάντησης τα ονόματα του Γιώργου Καραγιαννίδη και του Γιώργου Μπαϊράμη, γνωστοί και οι δύο από τον life 106,3 όπου είναι ραδιοφωνικοί παραγωγοί.

Ο κ. Γιάντσης είχε ήδη φροντίσει να εκτυπωθεί το έντυπο υλικό, το οποίο μοιράστηκε στους εκπροσώπους των Συλλόγων με στόχο να το διανέμουν ο καθένας όπου μπορεί. Την ίδια στιγμή ο ίδιος ο Αντιδήμαρχος μαζί με εθελοντές θα διανέμει το υλικό σε σχολεία της περιοχής, ώστε να ενημερωθούν όσο το δυνατόν περισσότερα παιδιά.

Σύνθημα της εκδήλωσης: «Για όλα τα παιδιά και όσους αισθάνονται παιδιά». 


















3 σχόλια:

  1. Αφού είναι τόσο δραστήριος ας διοργάνωνε το καρναβάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αν ήθελες τόσο το καρναβάλι να του το ζητούσες αφού Πρώτα καλυπτες και τα έξοδα κάτι έπρεπε να πεις ε?

      Διαγραφή
    2. Ένα καρναβάλι πραγματοποιείται με πολλούς τρόπους. Χρειάζεται φαντασία και διάθεση.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News