Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

«Βουνό» τα σκουπίδια σε γειτονιές της Αριδαίας (ΦΩΤΟ)

Σε ορισμένες γειτονιές η κατάσταση όπως περιγράφουν, είναι ανυπόφορη

Σοβαρά προβλήματα με τα σκουπίδια αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της Αριδαίας. Σε ορισμένες γειτονιές η κατάσταση όπως περιγράφουν, είναι ανυπόφορη.

Μπορεί ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης να προσπαθεί με κάθε τρόπο να ρίξει το φταίξιμο σε όλους τους άλλους και να θέλει να φορτώσει αυτή την εικόνα στους… κακούς δημοσιογράφους, όμως οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους και δεν χωρούν καμία αμφισβήτηση μιας και είναι καθημερινές.


Συγκεκριμένα, οι κάδοι κυρίως σε γειτονιές της πόλης, ξεχειλίζουν καθημερινά από σκουπίδια, φέρνοντας τους κατοίκους σε απόγνωση.

26 σχόλια:

  1. re stayro kai sto lew me olo to sevasmo pros to proswpo sou....kai me ton mpino sta idia xalia eimastan

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στο χωριό μας παλιά όλα αυτά τα κανόνιζε η προεδρινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μας έχεις πριξεί με την προεδρινα, πάρτε το χαμπάρι όποιους εκλέγει ο λαός δικαιούνται να διοικούν οι άλλοι στο σπιτάκι τους! Και σένα Βαφειάδη σε ειχα σε εκτίμηση, ΣΕ ΕΙΧΑ!

      Διαγραφή
    2. Ρώτα τα στελέχη σας τι σταυρούς πήραν πρώτα και μετά μιλάς για την προεδρινα μας.Δυστυχως ο κόσμος δεν ξέρει να ψηφίζει γιαυτό ψάχνεστε όλοι σας και ο δήμαρχος μαζί θα πνιγούμε στα σκουπιδια

      Διαγραφή
    3. 600ψηφους πήρε η προεδρινα μας έφαγε πολλούς στην στροφή και αν ήταν προμαχιωτισα θα είχε βγειομως φταίμε εμείς οι χωριανοί της τώρα χτυπάμε το κεφάλι μας

      Διαγραφή
  3. υπάρχει σχέδιο καθαριότητας από Ιδιώτη? μήπως τελικά συμφέρει.Η Έδεσσα τι κάνει ρε παιδια και ειναι καθαρή?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στα αρχιδια μας.
    Ετσι τα θελουμε. Βουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χαχαχαχα. Μαζί σου!!! Μας τα έπριξαν πια!! Ν. Κ

      Διαγραφή
  5. Η πιο βρωμικη πόλη εδώ και κάτι χρόνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΗΤΑΝΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κανετε λαθος ολοι σασ.Επι Μπινου ηταν ολατελεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. dwste ta skoupidia se idiwth geia na vrizoumai ton idiwth kai oxi ton kathe dhmarxo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. dwste ta se idiwth na eisixasoumai epitelous

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φτάνει πια προσβάλλεται το προσωπικό το οποίο παλεύει καθημερινά και το Σαββατοκύριακο. Επιτέλους ας πάρει θέση ο δήμαρχος και αν δεν γνωρίζει ας ρωτήσει τον αντιδήμαρχο να του εξηγήσει ότι το προσωπικό είναι το μισό από αυτό που χρειάζεται για την αποκομιδή ότι τα οχήματα είναι ακατάλληλα ότι οι κάδοι είναι ακατάλληλοι κατά μεγάλο ποσοστό γιατί από όσο καταλαβενει ο κόσμος μάλλον ο δήμαρχος δεν έχει περάσει από το πόστο του εργοταξίου και ας πάει και μια βόλτα από εκεί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι στην ευχή γίνεται Ρε παιδιά ο δήμαρχος ξέρει? Ο Τάσος ενημερώνει χαμός Μπάτση θα σε φάνε λάχανο με όλους αυτούς η σάρα και η μάρα πάρε τον Αβραμικας να σωθεις

      Διαγραφή
  11. Τελικά διαβάζοντας τα σχόλια επώνυμα στο Facebook και ανώνυμα εδώ ένα καταλαβαίνω...αυτοί που στηρίξαν και στηρίζουν τον σημερινό Δήμαρχο έχουν το ίδιο υποτυπώδες πνευματικό υπόβαθρο!!!Γι'αυτό άλλαξε δήμαρχο ξανα η Αλμωπία για να πάνε τα πράγματα προς το καλύτερο!!!Ολοι εσείς οι ανεγκέφαλοι που σχολιαζεται με το ισχυρό επιχείρημα οτι έτσι ηταν και επι Μπίνου τα σκουπίδια ε τοτε να μη βελτιωθεί ποτέ η κατασταση και ο Μπάτσης να παίρνει άφεση αμαρτιών μια 4ετία για όλα!!Μήπως έκανε και ο Μπάτσης άντιδήμαρχος καθημερινότητάς η γελιόμαστε?Επίσης Βαφειάδη πέρα απο τα σκουπίδια κάντε μια βόλτα στους Προμάχους...Να δούμε τι άλλαξε από την Εποχή του Μπίνου μέχρι σήμερα..να σας πώ λοιπόν ότι ο τενεκες μαχαλας και ενας άλλος δρόμος αλλαξαν προς το καλύτερο..και τώρα με δικό μας Δήμαρχο...τενεκές μαχαλάς μετατράπηκε ο δρόμος απο το κοκκινια μεχρι το σπίτι Παιδιού...οπου μπαζωσαν με χώμα ενα μεγάλο κομμάτι και εδω και 4 μηνες ετσι παρέμεινε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΣΥ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΠΡΙΞΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΣΟΥ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ ΝΑ ΣΟΥ ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΕΝΘΕΡΜΟΥΣ ΤΟΥ. ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΒΑΛΕ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΣΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΕΣΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΠΟΤΕ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΑΛΛΑΖΕ ΚΑΤΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΖΟ ΜΟΙΡΟΛΟΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σας τσούζει.η προεδρινα έφυγε και χαμένοι είμαστε εμείς τι άλλο να σου πω ούτε και ζητάει θέση κι ας την παρακαλάμε εμείς ποιος είσαι συ που θα την κρίνεις?

      Διαγραφή
    2. Κακομοιρε που γίνεσαι και κακουληςμαλλον δεν ξέρεις την κυρία Σούλα μας

      Διαγραφή
    3. Δεν μας ενδιαφέρει ποιον στηρίζει Εμείς είδαμε τη δουλειά της στο χωριό μας και ξέρουμε για εκεί που την ψηφίσαμε ήταν η καλύτερη δεν καταλαβαίνουμε γιατί σε ενοχλεί ότι γράφουμε για μια γυναίκα αξία που άλλαξε την εικόνα του χωριού μΣ

      Διαγραφή
    4. Για αυτό ο λαός θέλει προεδρίνα γιατί αγαπάει και προσφέρει στον τόπο της ποτέ δεν μας άφησε πάντα
      μπροστά για το καλό του χωριού .

      Διαγραφή
  13. εαν μιλήσουμε σοβαρά,μπορούμε να ενημερωθούμε πόσο στοιχίζουν 2 καινούργια απορριματοφόρα?
    και επειδή τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα, ο Δήμος έχει προσλάβει άτομο σαν ειδικό σύμβουλο γυμναστή για να του δίνει 20χιλιάδες το χρόνο.Προφανώς δηλαδή,οικονομικό πρόβλημα στο Δήμο μας ΔΕΝ υπάρχει.
    Δεν έχω τίποτε προσωπικό με τον κύριο Μπάτση,αλλά προφανώς πρέπει να κάνει κάποιες θυσίες....
    Πόσο περίπλοκο ήταν αυτό που διατύπωσα?
    Το ξαναγράφω λοιπόν: εφ όσον ο Δήμος έχει ελλείψεις σε σημαντικά θέματα από κάπου πρέπει να κόψει.
    Και το ξαναγράφω: θα δίνει 20χιλιάδες σε ειδικό σύμβουλο το χρόνο? θα πληρώνει αντιδήμαρχο χωρίς να παράγει έργο?
    Πλέον ξεκάθαρα,κάθε αιρετός πρέπει καθημερινά να εξηγεί για ποιόν λόγο αξίζει την αμοιβή του...ή για ποιό λόγο δεν αφηνει την αμοιβή του ΥΠΕΡ του Δήμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Σταυράκη εσύ και οι όμοιοί σου έχετε ακόμη τρία χρόνια να χτυπηθείτε για να γίνετε φραπές(αυτό είναι ευχή δική σας,πιθανόν να είναι και περισσότερα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπατση Παραιτησου ρε αγορι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Όπα και άλλη θέση. Τι θα γίνει με αυτές τις θέσεις κύριε Μπατση;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News