Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2020

Ξεχειλίζουν οι κάδοι απορριμμάτων στον Εξαπλάτανο (ΦΩΤΟ)

Φωτογραφία που μας έστειλε αναγνώστης

Έντονα είναι τα προβλήματα στον τομέα της καθαριότητας και στον Εξαπλάτανο. Αναγνώστης μας έστειλε την παραπάνω φωτογραφία, η οποία περιγράφει την άσχημη κατάσταση που επικρατεί.

Την ίδια στιγμή, πηγές από το εργοτάξιο του Δήμου αναφέρουν ότι το προσωπικό δεν επαρκεί και πως αν δεν υπάρξει γενναία πολιτική βούληση από τον ίδιο τον Δήμαρχο, τα προβλήματα θα διογκώνονται συνεχώς.

5 σχόλια:

  1. ΒΑΦΕΙΆΔΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΚΑΛΆ ΌΤΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΆΞΙΟ Η ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕΊΝΑΜΕ ΕΛΆΧΙΣΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΦΈΡΟΥΜΕ ΒΌΛΤΑ ΜΕ ΣΧΕΔΌΝ 45 ΧΩΡΙΑ. ΑΠΌ ΌΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΕΙΜΑΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗ ΟΠΩΣ ΜΑΣ ΛΈΕΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΥΠΆΡΧΟΥΝΕ ΣΥΝΑΔΕΛΦΗ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΎΟΥΜΕ ΜΕ ΧΊΛΙΑ ΔΥΟ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΗ, ΧΕΙΡΟΥΡΓΗΜΕΝΕΙ,ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΥΠΕΡΒΆΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΛΉΘΕΙΑ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΑΞΙΟ ΘΑ ΣΕ ΠΕΙΣΕΙ. ΚΆΘΕ ΜΈΡΑ ΑΝΕΒΑΖΕΙΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΕΣ ΑΠΟ ΚΑΔΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΧΙΛΙΣΜΕΝΗ ΜΕ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ ΣΕ ΌΠΟΙΑ ΧΩΡΙΑ ΠΗΓΑΊΝΟΥΜΕ ΝΑ ΥΠΆΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΊΣΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΌ ΕΊΣΑΙ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΕΣΎ ΜΕ ΑΥΤΆ ΠΟΥ ΑΝΕΒΆΖΕΙΣ, ΈΧΕΙ ΔΊΚΙΟ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΦΩΝΆΖΕΙ ΔΕΝ ΦΤΑΊΜΕ ΟΜΩΣ ΕΜΕΊΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΆ ΥΠΕΎΘΥΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΈΧΟΥΜΕ ΖΗΤΉΣΕΙ ΕΔΏ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΝΑ ΈΡΘΕΙ ΣΤΟ ΕΡΓΟΤΆΞΙΟ ΝΑ ΜΙΛΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΜΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΈΧΕΙ ΓΡΑΜΜΈΝΟΥΣ ΣΤΑ ΑΡΧ@@@ ΤΟΥ ΜΌΝΟ ΓΙΑ ΣΥΝΕΝΤΕΎΞΕΙΣ ΚΑΙ ΧΩΡΟΥΣ ΕΙΝΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΆ ΠΟΥ ΘΈΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΎΜΕ ΑΛΛΆ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΕΡΆΣΤΙΑ ΑΔΙΑΦΟΡΊΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΎΜΕ ΠΆΡΑ ΠΟΛΎ ΤΟΝ ΑΝΤΙΔΉΜΑΡΧΟ ΤΆΣΟ ΤΣΕΡΚΕΖΟ. Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ ΔΕΝ ΛΕΊΠΕΙ ΣΤΙΓΜΉ ΑΠΟ ΤΟ ΕΡΓΟΤΆΞΙΟ, ΠΡΟΣΠΑΘΏΝΤΑΣ ΝΑ ΛΎΣΕΙ ΤΑ ΕΚΑΤΟΝΤΆΔΕΣ ΠΡΟΒΛΉΜΑΤΑ ΠΟΥ ΈΧΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΆ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΜΩΣ ΠΑΛΕΎΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗΣ ΒΑΦΕΙΑΔΗ, ΚΑΙ ΕΎΧΟΜΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ ΛΊΓΟ ΣΕΒΑΣΜΌ ΑΠΟ ΕΔΏ ΚΑΙ ΠΈΡΑ (ΣΕ ΕΜΑΣ, ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΙΔΕΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για την καθαριότητα και τα σκουπίδια δεν έχει ευθύνη μόνο η δημοτική αρχή αλλά και εμείς οι
    Πολίτες αλλά και οι πρόεδροι των χωριών πρέπει και αυτοί να βοηθήσουν πληρώνονται στο κάτω κάτω .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιαυτό μιλάω για τη Σουλα και σας κακοφαινεται.ηταν παραπάνω από εντάξει στις υποχρεώσεις της.ειναι Να το εχει ο άνθρωπος αλλά εμείς ντογανια

      Διαγραφή
  3. η κοινωνία σε πολλά μέρη έχει περάσει στην επόμενη φάση.Δεν μπορεί ο Δήμος? οργανώνουμε μόνοι μας απογεύματα εθελοντικού καθαρισμού του τόπου μας.Απλά την άλλη φορά δεν τουσ ψηφίζουμε.Ο εθελοντισμός έρχεται σε όλα .Που σημαίνει : ας μάθουμε να δίνουμε στον τόπο μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News