Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Επίθεση Τσίπρα στην κυβέρνηση: «Μιλάνε αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και χειραγώγησαν τους θεσμούς»

"Μιλάνε με θράσος σήμερα αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και χειραγώγησαν τους θεσμούς αλλά και τώρα που επανεξελέγησαν κάνουν ακριβώς τα ίδια"

Απάντηση στην κυβέρνηση για όσα κατηγόρησαν τα τελευταία 24ωρα τον ΣΥΡΙΖΑ στελέχη της ΝΔ περί αντιδημοκρατικής νοοτροπίας, έδωσε ο Αλέξης Τσίπρας, ενώ ζήτησε από τα στελέχη του κόμματος να ολοκληρώσουν τα οργανωτικά θέματα, προκειμένου να πάνε παρακάτω.

”Ποτέ δεν μπήκαν στο κόπο να εξηγήσουν στον ελληνικό λαό γιατί φτάσαμε στη χρεοκοπία, για το πάρτι των θαλασσοδανείων, το πάρτι στην υγεία ή τι έκαναν με τις τράπεζες. Υπάρχει μια μεγάλη ποιοτική διαφορά ανάμεσα σε αυτόν που δεν φοβάται την αλήθεια και σε αυτόν που προσπαθεί να την κουκουλώσει για να επαναλάβει τα ίδια αύριο. Έφτασαν στο σημείο από τον πανικό τους, να μιλούν για αντιδημοκρατική συμπεριφορά επειδή μίλησα για το κομματικό κράτος και την αναξιοκρατία, τη διαφθορά, τη διαπλοκή που παραλάβαμε για το καθεστώς ασυδοσίας που παραλάβαμε στα ΜΜΕ.

Παράλληλα, μιλάνε με θράσος σήμερα αυτοί που έφτιαξαν το κράτος λάφυρο και χειραγώγησαν τους θεσμούς αλλά και τώρα που επανεξελέγησαν κάνουν ακριβώς τα ίδια.

Αναπαράγουν τις αιτίες που μας οδήγησαν στην κρίση με το που εξελέγησαν. Άλλαξαν τη νομοθεσία για να διορίσουν διοικητή στην ΕΥΠ χωρίς πτυχίο, μιλάνε αυτοί που με το που έσπευσαν να αλλάξουν τον ποινικό κώδικα που μόλις είχε αλλάξει για να αθωώσουν τα λευκά κολάρα… Πάει πολύ να μας κουνάνε το δάχτυλο και να μιλούν για εξωθεσμική συμπεριφορά, αυτοί”, είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερομένος στα εσωκομματικά, ο Αλέξης Τσίπρας ζήτησε από τα μέλη του κόμματος να είναι ανοιχτά όσον αφορά στο θέμα της ονομασίας, αλλά και στο να δεχτούν όσους πολίτες επιθυμούν να ενταχθούν στον ΣΥΡΙΖΑ.

7 σχόλια:

  1. ΕΙΣΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΔΩ. ΕΧΕΙΣ ΠΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δηλαδη αν ο Τσιπρας ειναι απατεωνας οι δικοι σου που κατεστρεψαν τη χωρα και φαγαν φαγαν φαγαν ειναι οι σωστοι; σοβαρεψου προβατο και καθαρισε της τσιμπλες απ τα ματια σου

      Διαγραφή
  2. Αυτοί που διόριζαν τις παλιές εποχές με ένα τηλέφωνο λένε στον Τσίπρα για προσλήψεις.Αλλα θέλουμε και τα παθαίνουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΕΚΑΝΕ ΝΑΙ. ΜΠΕ ΕΕΕΕΕΕΕ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχουμε κ εμεις ευθυνη για το ποιους ψηφιζουμε γιατι ξεχναμε επει του παροντος για ψαξτε εσεις οι δημοσιογραφοι της Αριδαιας ολοκληρο λεωφορειο με σκοπιανους απο τα Μπιτολα τι εκανε στο κτιριο του τραγοτσακνια το πρωι;Ελπιζω Σταυρε να το ψαξεις κ να ενημερωσεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. επει του παροντος!!!
      Τι γραφεις ρε αγραμματο ναζιδι που θες και ενημερωση.
      Ενημερωσου για τα ελληνικα πρωτα.

      Διαγραφή
  5. Το απειρο κ η βλακεια δεν εξηθηκαν ποτε 5.2ο κ εκει ανηκεις κ εσυ νομιζω με την Ελληνικη (νασιδι) που ουτε ξερεις τι σημαινει βρασε στη στην αγενεια σου λοιπον

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News