Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020

ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ! Ο Χρ. Μπάτσης έβγαλε στην κλήρωση ένα δίμηνο στα Λουτρά

Εάν δεν ισχύουν όλα αυτά, οφείλει να βγει δημόσια και να τα διαψεύσει

Ένα περιστατικό καταγράφηκε πριν λίγες μέρες στον χορό του Λουτρακίου, το οποίο προκαλεί πραγματικά ποικίλα σχόλια.

Συγκεκριμένα, όπως μας ενημέρωσαν παρευρισκόμενοι στην όμορφη αυτή εκδήλωση, ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης προέβη σε μία ενέργεια που δεν έχει προηγούμενο… Έβγαλε στην κλήρωση μία δίμηνη εργασία στη Δημοτική Επιχείρηση των Λουτρών. Απίστευτο θα πει κανείς…! Το τραγελαφικό της υπόθεσης, είναι ότι το δίμηνο φέρεται το κέρδισε μια κυρία από τον Έβρο, με αποτέλεσμα να χρειαστεί να επαναληφθεί η κλήρωση, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες.

Πρόκειται για ένα περιστατικό που μπορεί στην αρχή να προκαλεί γέλιο, ωστόσο αν κάποιος το καλοσκεφτεί αποτελεί τον απόλυτο εξευτελισμό της λειτουργίας μιας Δημοτικής Επιχείρησης αυτού του βεληνεκούς. Τη στιγμή που εκατοντάδες συμπολίτες μας έχουν πραγματική ανάγκη να δουλέψουν, ο ίδιος ο Δήμαρχος τους κοροϊδεύει μπροστά στα μούτρα τους κληρώνοντας μία δίμηνη εργασία. Σκεφτείτε κάτι αντίστοιχο να είχε γίνει από την κεντρική κυβέρνηση: Να έβγαινε δηλαδή ένας Υπουργός και αντί της προβλεπόμενης διαδικασίας να έβγαζε μια θέση εργασίας στην κλήρωση. Μιλάμε για πρακτικές… καζίνου, που προσβάλουν το κοινό αίσθημα.

Όπως σχολίασε σκωπτικά παρευρισκόμενος στην εκδήλωση, όπως πάει ο κ. Μπάτσης, σε επόμενο στάδιο μπορεί να βγάλει στην κλήρωση και τις θέσεις των Αντιδημάρχων…

24 σχόλια:

  1. ΤΩΡΑ ΣΟΒΑΡΑ;;;
    ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ.
    ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΟΙΟ.
    ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μπαϊράμι όσα βιντεάκια να κάνεις δεν μαζεύεται.αστο αγόρι μου

      Διαγραφή
  2. Καλα εκανε οτι γουσταρει θα κανει χωνεψετο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οτι γουσταρει θα κανει στην δικη του επιχειρηση οχι στον δημο

      Διαγραφή
  3. Είσαι πολύ έξυπνος κύριε Βαφειάδη,το ο,τι όλο το σκηνικό έγινε για πλάκα από τον γνωστό Γιώργο μπαϊράμη δε σου πέρασε από το νου,κόψε τη προπαγάνδα,καλή η κριτική αλλα η καλοπροαίρετη όχι αυτό που κανεις εσυ!εκει ήμουν και το είδα και μάλιστα είπε ο μπαιραμης ότι θα κληρωθεί σύμβαση με τον όρο να είναι τρίμηνη αλλα να πληρωθεί για δίμηνη!ντροπη τέτοια άρθρα να ανεβαίνουν χωρίς να ξέρετε τι ισχύει κι αν είναι αλήθεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΝΩ ΕΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΤΟΣΟ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΞΥΠΝΟΣ. ΕΤΣΙ ΝΑ ΝΟΜΙΖΕΤΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΠΙΑ.

      Διαγραφή
    2. 2:44 ΜΗΝ ΣΚΙΣΕΙΣ ΚΑΝΑ ΚΑΛΣΟΝ ΠΡΟΣΕΧΕ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ ΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΕ ΜΕΣΟΝ ΗΤΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ, ΕΛΕΟΣ!! ΤΩΡΑ ΠΗΡΑΝ ΒΡΕΦΟΚΟΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΙΔΙΚΟΥΣ, ΤΙ ΜΠΗΚΑΝ ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΚΑ; ΟΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΕΠ, ΜΕΣΟΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ!

      Διαγραφή
  4. Έλα ρε Βαφειάδη σοβαρα; Εκεί ήμουν, έκανε μια πλάκα ο Μπαιράμης, πρόεδρος του πολιτιστικού Λουτρακίου για οσους δεν τον γνωριζουν, στον δήμαρχο να κληρωσουν και ένα δίμηνο στα Λουτρά και ο δήμαρχος απάντησε αυτός που θα μπει θα πληρωθεί 2 μήνες αλλά θα δουλέψει 3! Φυσικά ήταν καρφί για σένα που τον έχεις στην μπούκα και ασχολησε συνέχεια μαζί του! Στην πλάκα απάντησε η κυρία από τον Έβρο, συνταξιούχος... Χιούμορ λέγεται αν δεν τον γνωρίζεις και όποιος στο παπαγαλησε στο είπε στραβά η εσύ το εκοψες στα μέτρα σου! Έλεος πια ασχολησου με σοβαρά θέματα, άσε τον δήμαρχο ν κάνει την δουλειά του!
    ΥΓ. Δημοσιοποίησε το αν έχεις @@!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παλι με το Δημαρχο ασχολεισαι Σταυρακη;Τιποτε αλλο δεν εχει ο τοπος μας να γραψεις για να μας προβληματισεις;Ξεκολα ειναι αρρώστια πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχεις δίκαιο. Κακώς ασχολείται με τις γελοιοτητες του Μπάτση. Δεν πρόκειται να αλλάξει.

      Διαγραφή
  6. ΕΝΤΑΞΕΙ ΕΙΧΑΤΕ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΡΗΚΑΤΕ ΑΥΤΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ...ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΑ 500 ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΗΜΑΣΤΑΝ ΕΚΕΙ Η ΠΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΥΡΙΣΚΟΜΕΝΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΟΥ ΕΚΦΩΝΗΤΗ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΣΤΕΙΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Η ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΤΑ ΔΙΜΗΝΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΗΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΙΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ

      Διαγραφή
  7. Βαφειαδη ο Δημαρχος "εβηξε"το πηρες χαμπαρι να μας ενημερωσεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. καιρό είχες να ασχοληθείς με τον δήμαρχο όλοι που ήμασταν εκεί όλοι γέλασαν και κανένας δεν το πήρε σας και εσάς αλλά πόνος είναι θα περάσει!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η μία γκάφα μετά την άλλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ασε ρε Βαφειαδη δεν μπορεις να το δεκτεις οτι εχασε ο πρωην Δημαρχος μαζι και εσυ. Και βρισκεις οτι χαζομαρα υπαρχει και την ανεβαζεις!Ασχολησου με κατι πιο σοβαρο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το δημαρχικο επιτελείο στο χορό του πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου 10 άτομα...στους μαθητικούς χορούς 3 άτομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαγωθείτε γαλάζια στρατιωτάκια, φαγωθείτε μεταξύ σας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Βαφειάδη κερδίζεις επάξια το βραβείο του πιο γελοίου ανθρώπου παγκοσμίως! Βαλε καλά στο φτωχό μυαλό σου ότι δήμαρχος είναι ο Μπατσης και σταματα αυτήν την ηλιθια προπαγάνδα. Κάνε τουλάχιστον την δουλειά του δημοσιογράφου σωστά και μετά παινεψε εσύ ο ίδιος τον εαυτό σου ότι όλα τα άχρηστα άρθρα είναι δικά σου! Όπως και αυτό το σχόλιο δεν πρόκειται να το δημοσιεύσεις γιατί δεν σου αρέσει η αρνητική κριτική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο ίδιος ο Μπάτσης δεν έχει καταλάβει ότι είναι Δήμαρχος. είναι τόσο λιγος που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να το πιστέψει. Για αυτό κάνει τόσο μεγάλες κοτσανες και μετά του φταίει ο Βαφειάδης

      Διαγραφή
  14. Αγαπημένε μας δημαρχε θέλουμε κι εμείς δίμηνα με κλήρωση στους χορούς μας. Με αγάπη ένας ψηφοφόρος σου και μέλος συλλόγου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σημερα ακουσα κατι και μου σηκωθηκε η τριχα.Προσελαβαν κοπελα διμηνο στα λουτρα ( η δευτερη κατα σειρα) και την κρατησανε στον δημο οπου δουλευε οκταμηνο απο την προηγουμενη δημοτικη αρχη.Ακουσον ακουσον την κρατησανε στον δημο γιατι εκανε καλα την δουλεια της.Αλλα τα κουτσομπολια αλλα λενε.Θα την μονιμοποιησουν.Ας κινηθει καποιος να το ψαξει.Υπαρχουν πολλα παιδια με πολλα πτυχια και οχι απο τει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην πιστεύεις τίποτα. Όλα αυτά είναι ψέματα.
      Οι εθνικόφρονες δεν κάνουν τέτοια πράματα.
      Συκοφαντίες των συριζαίων είναι όλα.
      Η αριστεία θα θριαμβεύσει!

      Διαγραφή
    2. Δεν μπορουν να μονιμοποιησουν ετσι ευκολα ατομα, αλλιως ολοι οσοι ειχαν περασει θα ειχαν κανει και απο καποιον μονιμο. Απο την στιγμη που τελειωσε το οχταμηνο και μεσω Λουτρων συνεχιζει να δουλευει, με την ληξη της διμηνης συμβασης θα παρει ποδι γιατι δεν μπορει να συνεχισει να δουλευει μαυρα στον δημο! Και κατι αλλο, πιστευεις οτι και να μπορουσαν δεν θα γινοταν καποια καταγγελια απο καποιον υποψηφιο για την θεση; Σιγουρα θα γινοταν οποτε καταληγουμε στο ιδιο, θα φυγει νυχτα απο εκει οσο και καλη να ειναι στη δουλεια της...

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News