Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου 2020

Αριδαία: Ατύχημα με θύμα... ένα λάστιχο! (ΦΩΤΟ)

Αυτό είναι μόνο ένα από τα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο σημείο

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε κάτοικο τοπικής κοινότητας του Δήμου Αλμωπίας κατά την επίσκεψή του στην Αριδαία.

Συγκεκριμένα, διασχίζοντας με το αγροτικό του τον κεντρικό πεζόδρομο της πόλης, έπεσε με δύναμη μέσα στη μεγάλη τρύπα που έχει δημιουργηθεί λόγω πρόσφατης βλάβης. Αποτέλεσμα να ακουστεί ένας δυνατός θόρυβος και να σκάσει το λάστιχο του αυτοκινήτου που οδηγούσε.

Αυτό είναι μόνο ένα από τα περιστατικά που λαμβάνουν χώρα στο συγκεκριμένο σημείο, αλλά και σε άλλα κεντρικά σημεία της πόλης και δυστυχώς θα συνεχιστούν όσο οι λακκούβες παραμένουν ανοιχτές. 



5 σχόλια:

  1. 2 χρόνια η Αριδαία ήταν όλη μια τρύπα... δε είδα καμιά ανάρτηση για τα τα αυτοκίνητα που χάλαγαν και γέμιζαν τα συνεργεία....υπομονή λέγατε,εεε τώρα κάντε και εσείς υπομονή μαζί μας! Όλοι ίδιοι να τρώει ο ένας τον άλλον αλλά για την ουσία των προβλημάτων κανένας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αφού αυτοί θα έλυναν ΟΛΑ τα προβλήματα γιατί να κάνουμε υπομονή
      Σύντροφε;

      Διαγραφή
  2. Σε μια τοσο ασχημη πολη οπως η Αριδαια, ταιριαζει μια τετοια τρυπα με το ολο το υπολοιπο ντεκορ! χαχα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτην τη τρυπα τη θυμαμαι επι Μπινου ακομα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Όλη η πόλη χρειάζεται ασφαλτόστρωση από άκρη σε άκρη. Επίσης χρειάζεται μονοδρομήσεις και γενικά ρύθμιση της κυκλοφορίας, αλλά αυτό το όνειρο είναι πολύ καλό για να βγει αληθινό!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News