Πέμπτη 20 Φεβρουαρίου 2020

Απευθείας ανάθεση 6.993 ευρώ του Χρ. Μπάτση από τα Λουτρά σε... ειδικό του συνεργάτη!

Διαβάστε ολόκληρη την απόφαση

Σε απόφαση έγκρισης διενέργειας και απευθείας ανάθεση 6.993 ευρώ προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης προς τον Δικηγόρο Εμμανουήλ Εμμανουηλίδη, ο οποίος… τυγχάνει να είναι και Ειδικός Συνεργάτης του Δημάρχου.

Η απευθείας ανάθεση αφορά στην παροχή υπηρεσιών «Αμοιβές λοιπών εκτελούντων ειδικές υπηρεσίες με την ιδιότητα του ελεύθερου επαγγελματία με σκοπό την εκτέλεση του έργου που θα αφορά Υπηρεσίες προστασίας προσωπικών δεδομένων».

Δείτε όλη την απόφαση με ΚΛΙΚ ΕΔΩ!

48 σχόλια:

  1. ΕΠΙΣΗΣ ΤΥΝΧΑΝΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ. ΝΑ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ ΟΛΑ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΑ ΜΙΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ουτε τα προσχηματα δεν μπορουν να κρατησουν. η χαρα τουσ δεν κρυβεται.

      Διαγραφή
  2. Το νόμιμο δεν ειναι πάντα και ηθικό.
    Αλλά στου κουφού την πόρτα πάρε την πόρτα και φύγε......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΟ ΨΕΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΝΕΔΕΙΞΕ. ΕΓΙΝΕ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΧΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΤΟ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ.

      Διαγραφή
  3. Πίστευα ή μάλλον ήλπιζα ότι θα είναι ένας παραπλανητικός τίτλος. Μέχρι που διάβασα την απόφαση στη διαύγεια και έμεινα κάγκελο. Κρίμα κύριε Μπάτση. Σας ψηφίσαμε γιατί πιστέψαμε ότι πρεσβεύετε κάτι διαφορετικό και νέο. Δυστυχώς εκπροσωπείτε λογικές του σκοτεινού παρελθόντος που ευθύνεται για τα δεινά που περνά η πατρίδα μας. Οι λογικές σας είναι πιο παλιές και από το παλιό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειναι η αισχρη πραγματικοτητα. ειχα ακριβως τις ιδιες σκεψεις οταν το ειδα. ενας νεος ανθρωπος με απαρχαιωμενες πρακτικες και αντιληψεις.

      Διαγραφή
  4. Καλά κάνει. Έχει τον καλύτερο δικηγόρο της περιοχής δίπλα του. Γιατί να μην τον αξιοποιήσει παντού; Μπράβο Χρηστάρα συνέχισε έτσι. Άστους να σκάνε από τη ζήλια τους. Ότι γουστάρεις εσύ θα κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητε 4.15μμ ο Χρησταρας ο οποιος τυγχανει να ειναι ο Δημαρχος της Αλμωπιας μπορει να κανει οτι γουσταρει μονο σε οτι εχει σχεση με τις προσωπικες του υποθεσεις . Οτι εχει σχεση με υποθεσεις του Δημου Απαιτουμε Διαφανεια απο ολους τους εκλεγμενους σε οποια παραταξη και αν ανηκουν

      Διαγραφή
    2. 4.25 ΑΥΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΣ ΑΛΛΟΥ. Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΕΙΤΕ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΕΙΤΕ ΟΧΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΜΕΓΑΛΕ;;;;;

      Διαγραφή
    3. Τι νομίζεις ότι είναι ο Δήμος και θα κάνει ότι γουστάρει τσιφλίκι του μπαμπάς σας; Θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές

      Διαγραφή
    4. εάν δεν προσγειωθεί συντόμως ο Χρηστάρας ,θα γίνει Χρηστάκης .Άλλο ταβέρνα άλλο Δήμος! Άλλο Υλοτόμος άλλο αρμοδιότητες τοπικής αυτοδιοίκησης.
      Εμένα οι γνωστοί μου θέλουν να με κάνουν για παράδειγμα Πρόεδρο σε ένα μεγάλο σωματείο! Δεν μπορώ όμως...είμαι άσχετος! Επειδη με ψηφίζουν σημαίνει ότι πρέπει και να αναλάβω?
      Με ψηφίζουν για πρόεδρο σε ένα συνεταιρισμό! Θα έχω την πλειοψηφία? ε ΚΑΙ? επειδη με ψηφίζουν πρέπει να αναλάβω? αφου είμα Γκιούμι.Έχω μια αξιοπρέπεια και λέω δεν μπορώ!
      Δεν έχω τις γνώσεις....Ας μην παρασυρόμαστε επειδή έχουμε και ψήφους ότι αξίζουμε κι όλας...

      Διαγραφή
  5. σα δε ντρεπεστε λιγακι. ολα για τα ευρω και την καρεκλα. δικαιο ειχε ο μπινος που ελεγε οτι τα κανεις ολα για τον μισθυο και για την καρεκλα. ποιος τον ακουγε τοτε,. τωρα τα λουζομαστε ολοι. γι αυτο φαγωθηκες να τον ριξεις. ντροπη σου. ετσι να βοηθας και τα ξαδερφια σου. κριμα ειναι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΠΑΤΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕΣ ΤΥΧΑΙΑ ΑΠΟΣΤΑΤΗΣ. ΕΙΧΕΣ “ΙΕΡΟ” ΣΚΟΠΟ ΤΕΛΙΚΑ. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΜΕΓΑΛΕ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΕΤΣΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δωσε πονο χρηστο. εισαι ο αρχηγος μας. ετσι δουλεψε τουσ κ αλλο μπορεις. εσυ μας οδηγεισ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νυχτα θα φύγεις Χρήστο.
    Έγινες Δήμαρχος πάνω στα ψέμματα και στην συκοφαντία κατά του Δημήτρη.
    Τώρα θα αρχίσεις να πληρώνεις το τίμημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΜΠΑΤΣΗ. ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΧΕΙΣ ΒΟΛΕΨΕΙ ΟΛΟ ΣΟΥ ΤΟ ΣΟΙ ΚΑΙ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ ΑΚΟΜΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΚΑΜΕΝΗ ΓΗ ΘΑ ΑΦΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπούλα!!!! επειδή σε βλέπω πολυγραφότατο, καλό είναι να βάζεις και λίγη σος στα λουκάνικα που θα τρως για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, ίσως και περισσότερα, μήπως και γλιστρούν καλύτερα.

      Διαγραφή
  10. Φίλε εσύ που γράφεις με κεφαλαία μας κούρασες, είσαι και μορφωμένος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Unknown19 Φεβρουαρίου 2020 λιγη σως βαλτε ολοι εσεις που γλειφετε τον Μπάτση να τον γλειφετε πιο ευκολα για τα επομενα 4 ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπουλίτσα!!! σου συνιστώ καθώς όπως καταλαβαίνω σας κούρασε η ίδια γεύση της σως που βάζατε επί τετραετίας Μπίνου, να αλλάξετε συνταγή, θα σας βοηθήσει να χωνέψετε πιο εύκολα την τετραετία ΜΠΑΤΣΗ. Επίσης σου συνιστώ να πάρεις και μια φραπιέρα, γιατί όσο και χτυπιέσαι φραπές θα γίνεις μετά από 4 χρόνια, εσύ και οι όμοιοί σου.

      Διαγραφή
    2. Αμόρφωτος και καθεστωτικός θα σε χαρακτήριζα......όσο για τις σως φραπέ λουκάνικα κλπ να προσέχει ο προσωρινός δήμαρχος μην τον αγαπήσουν σε 4 παρά κάτι χρόνια.....το υπόλοιπο σόι έχει κανένα προσόν για διορισμό;στο μόνο που θα συμφωνήσουμε είναι στο καλύτερος του δημου- περιοχής αλλά όχι νομού....ΠΕΡΑΣΤΙΚΟΙ

      Διαγραφή
    3. Όταν κάποιος δεν έχει επιχειρήματα σ΄ενα διάλογο, απλά βρίζει και χαρακτηρίζει, σου θυμίζει κάτι αυτό; ΣΥΡΙΖΑ, τους επαγγελματίες του είδους.

      Διαγραφή
    4. Στηρίξτε όσο μπορείτε τον προσωρινό σας δήμαρχο. Το μανεκεν έρχεται..... Υπομονή.

      Διαγραφή
  12. "κύριε" Μπάτση εκτός από την αμοιβή των 1200 έως 1400 ευρώ ανάλογα ποσά δίνεται στους ειδικούς συνεργάτες σας χρειαζόταν και ανάθεση έργου 7000 ευρώ περίπου στον ξάδερφό σας;
    Μήπως είναι λίγα να τον κάνετε και πρόεδρο δημοτικού συμβουλίου , η κάποιου δημοτικού οργανισμού; Αν δεν του φτάνουν να κάνουμε έναν έρανο για το "παιδί".........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καθημερινότητα και κοινωνική μέριμνα στην Περικλεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πάνε αυτά.σας έφυγε το αστέρι εκεί στην περιοχή σας.πεστε τα στο μπατση

      Διαγραφή
  14. Παλι και παλι τα ιδια επιτέλους υπάρχουν κιάλια χωριά που θελουν φροντίδα αμαν αυτα τα λουτρά ουτε χρυσό να ηταν ,φτιάχνετε κατι επιτα δεν λειτουργεί πετάτε τόσα λεφτα κ φτου απο την αρχη πάρτε επιτέλους ενα ενα χωριό φτιάξτε τους δρόμους κάντε έργα για τα παιδάκια κ αφήστε της κλάψεις, σοβαρευτείτε μην κανετε σαν δεμονησμενη αμα πια μην τραβάτε παλι την ιδια την γραμμή αλλάξτε πορεία ανακυκλώστε πια τα πράγματα που εχετε στο κεφάλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπάτση δωστά όλα. Τώρα που μπορείς γιατί σε λίγο καιρό θα είσαι δήμαρχος χωρίς πλειοψηφία. Θα σε παρατήσουν όλοι στη μοίρα σου. Απαράδεκτε. Αλλά τι να περιμένει κανείς από έναν αποστάτη που πούλησε τον συνδυασμό του για το συμφέρον του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΠΑΤΣΗ ΣΕ ΨΗΦΙΣΑ ΚΑΙ ΠΕΦΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΕΦΑ.. ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΕ ΑΡΜΕΓΟΥΝ.ΚΑΙ ΣΕ ΕΜΑΣ ΛΕΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΙΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΡΩΣΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΑΣ.. ΘΑ ΦΑΣ ΠΟΛΥ ΜΑΥΡΟ.ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εγώ πεύτω από τα σύνεφα ρε μεγάλε με σένα γιατί εγώ δεν τον ψήφισα αλλά περίμενα να κρατάει κάποια πράγματα. Εγώ δεν απαιτώ από το Μπάτση επειδή δεν τον στήριξα, από εσένα όμως που λές ότι τον ψήφισες απαιτώ να μεριμνήσεις να έρθει η κανονικότητα στον Δή Αλμωπίας και έσε τα σάπια που απορείς κιόλας. Εχεις ευθύνες , πρέπει να υποστείς συνέπειες

      Διαγραφή
  17. Τι ισχύει για τις απευθείας αναθέσεις προμηθειών και υπηρεσιών στο Δημόσιο

    Ως «απευθείας ανάθεση» νοείται η διαδικασία ανάθεσης χωρίς εκ των προτέρων δημοσιότητα, στο πλαίσιο της οποίας οι αναθέτουσες αρχές/αναθέτοντες φορείς αναθέτουν στον οικονομικό φορέα της επιλογής τους, κατόπιν έρευνας αγοράς και διαβούλευσης με έναν ή περισσότερους οικονομικούς φορείς.

    Σύμφωνα με την Οδηγία 19 της Ε.Α.Α.ΔΗ.ΣΥ., η διαδικασία της έρευνας αγοράς και η διαβούλευση που αναφέρεται στον ανωτέρω ορισμό της απευθείας ανάθεσης, αποσκοπεί στην διαπίστωση του επιπέδου του ανταγωνισμού σε ορισμένη αγορά και αποτελεί ενέργεια στην οποία προβαίνει το αρμόδιο όργανο πριν την αποστολή της πρόσκλησης για υποβολή προσφοράς.

    Για δημόσιες συμβάσεις κάτω των ορίων οι αναθέτουσες αρχές μπορούν να προσφεύγουν εκτός από τις διαδικασίες που προβλέπονται στο άρθρο 26 και στις διαδικασίες της απευθείας ανάθεσης και του συνοπτικού διαγωνισμού, σύμφωνα με τα άρθρα 117 και 118 και στο σύστημα προεπιλογής του άρθρου 303 αναλόγως εφαρμοζόμενου. (άρθρο 116 παρ.1 Ν.4412/2016)
    Σύμφωνα με το άρθρο 118 παρ.1 του Ν.4412/2016 Προσφυγή στη διαδικασία της απευθείας ανάθεσης επιτρέπεται όταν η εκτιμώμενη αξία της σύμβασης, χωρίς ΦΠΑ, είναι ίση ή κατώτερη από το ποσό των είκοσι χιλιάδων (20.000) ευρώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. EVALAN TON XYLOTOMO NA KATSEI DIMARHOS! ARE POU XEREI AUTOS APO AUTA!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Η Περικλεια περιμένει......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. τους συνεργάτες του τους έχει βολέψει όλους...τους χωριανούς του τους έχει γράψει κανονικά...απλα πάει σπίτι του...εχει αφήσει το χωριό του στο έλεος του θεού...μαζι με τις τρύπες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εντωμεταξύ και πολύ καλά έκανε. Για DPO και πολύ λίγα πήρε. Μην μιλάτε χωρίς να ξέρετε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να του δωσουμε λιγα παραπανω τοτε, ξαδερφος και εσυ?

      Διαγραφή
  22. Και βέβαια τα ακριτικά χωριά είναι
    σύμβολα σε κάθε δήμο και πρέπει να
    έχουν ιδιαίτερη αντιμετώπιση κρατανε Θερμοπύλες
    .Αντίθετα εμείς τα έχουμε ξεχασμένα και παραμελημένα ιδιαίτερα Περικλεια Λαγκάδια
    Που έχουν και τα περισσότερα παιδιά
    Πρέπει αυτά τα παιδιά να έχουν τον ανάλογο σεβασμό από την πολιτεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Όλη η Αλμωπία είναι ένα μικρό αποκομμένο μέρος.Δήμαρχε μπορείς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ρε φαγώθηκε ο άλλος με την περίκλεια και περίκλεια. 48 χωριά είμαστε και όλοι το ίδιο πρόβλημα έχουμε. Εμείς ούτε παιδιά δεν μπορούμε να κάνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ευχαρίστως να σας βοηθήσουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Έλα Περικλεια και με την βοήθεια του Θεού θα κάνεις παιδιά.
    Παιδική Χαρά μην ζητήσεις δεν έχουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Αχ.. Αυτός ή αυτή από την Περικλεια δεν μπορεί καθόλου χωρίς δημοσιότητα. Πάνε ρε Αριδαία Νιους να του ή της πάρεις μια συνέντευξη γιατί έχει πάθει στέρηση δημοσιοτητας.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Έλα πάμε όλοι για Περικλεια, όλοι για Περικλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Και ποιος σου ειπε ότι έχετε τα περισσότερα παιδιά έρχεστε στα χωριά μας και μετράτε παιδιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News