Πέμπτη 27 Φεβρουαρίου 2020

2η Έκθεση Λαϊκής Τέχνης στο ΓΕΛ Αριδαίας

Ανακοίνωση

Το ΓΕΛ Αριδαίας προσκαλεί μικρούς και μεγάλους στην 2η έκθεση Λαϊκής Τέχνης στα Πλαίσια του Προγράμματος "Θεόφιλος" με άξονα τις Τέχνες, τον Πολιτισμό και τα Γράμματα στην αίθουσα της κινηματογραφικής λέσχης του σχολείου μας.

Το θέμα έχει τίτλο Πίστη, Αγάπη, Ελπίδα. Παρουσιάζονται έργα του συντοπίτη μας Κώστα Μυλωνά, συνταξιούχου εκπαιδευτικού ο οποίος παρουσιάζει έργα ξυλογλυπτικής και ζωγραφικής.

Η έκθεση για τα σχολεία θα είναι ανοικτή το πρωί της Παρασκευής 6/03/20 και της Τρίτης 10/03/20 από τις 9.00 έως τη 13.00. Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Μαρτίου θα είναι ανοικτά από 11.00πμ έως 18.00μμ.

Σας περιμένουμε,

Με τιμή
Ο Διευθυντής
Ρίζος Χρήστος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News