Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020

Αριδαία: Εγκαινιάστηκε το Πνευματικό Κέντρο του Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου (ΦΩΤΟ)

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από την τελετή των εγκαινίων

Με τις ευλογίες του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Εδέσσης, Πέλλης και Αλμωπίας κ.κ. Ιωήλ και παρουσία πιστών, πραγματοποιήθηκαν την Κυριακή 19 Ιανουαρίου 2020 τα εγκαίνια του Πνευματικού Κέντρου πλησίον του Ιερού Ναού Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου Αριδαίας. Έτσι, ξεκίνησε και επίσημα τη λειτουργία του ένα κτίριο που θα στεγάσει τις δράσεις και το θεάρεστο έργο της εκκλησίας μας.

Για την ιστορία, το κτίριο αυτό θεμελιώθηκε το 2005 από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, κατά την επίσκεψή του στην Αριδαία, ενώ το 2017 έφτασε το πλήρωμα του χρόνου και μετά από πολλά γραφειοκρατικά εμπόδια βγήκε η άδεια. Οι εργασίες κατασκευής του ξεκίνησαν τον Μάιο του 2018 και ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο του 2019.

Η συγκεκριμένη ημερομηνία των εγκαινίων συνέπεσε και με μία άλλη σημαντική ημερομηνία, καθώς στις 19 Ιανουαρίου πριν 20 χρόνια εγκαταστάθηκε επίσημα στον Ι.Ν. Αγίων Νικάνδρου και Ιωαννικίου ο Πρωτοσύγκελος Αρχιμανδρίτης π. Στέφανος Δέβρελης, ένας σεβαστός Ιερέας που δούλεψε πολύ για να φτάσουμε στο σημερινό αποτέλεσμα. 

Δείτε το πλούσιο φωτορεπορτάζ του Aridaia News από την τελετή των εγκαινίων:
































































11 σχόλια:

  1. Ο δήμαρχος μάλλον θα έλειπε.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βαφειάδη σε παραδέχομαι ρε φίλε. Θέλει πολύ τέχνη προκειμένου να μην πετύχεις τον δήμαρχο ούτε σε μια φωτογραφία. Εύγε, γέλασα με την ψυχή μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εσύ που γελάς κ με την ψυχή σου..Αύριο Δευτέρα πήγαινε να πάρεις ένα ζευγάρι γυαλιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είναι δυνατών κ.Βαφειάδη σε όλες αυτές τις φωτό που τραβήξατε να μην έχετε τον σημερινό μας Δήμαρχο???Θέλετε να λέγεστε αξιοπιστος δημοσιογράφος?Να κάνετε σωστά την δουλειά σας κύριε.Εντάξει έχουμε καταλάβει οτι είστε συνεργάτης του ΠΡΩΗΝ Δημάρχου,αλλά σκεφτείτε οτι ορισμένοι άνθρωποι μπαίνουν ακόμη στο sait σας για να ενημερωθούν σωστά..Για να δούμε..Θα ανεβάσετε το σχόλιο μου κ.Βαφειάδη? Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ναι..άνοιξα και σαμπάνια..έλα να σε κεράσω.. Ν.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. απο οτι καταλαβες αγαπητη μου φιλη Ν.Κ το να σχολιαζεις καποιος υπερ του μπατση στο συγκεκριμενο site,ειναι σαν να μπαινει καποιος με κασκολ του ολυμπιακου μεσα στην θυρα 4...(απο την 2,ποτε βγαινουν;;)

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News