Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

Δήμος Σκύδρας: Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Δημοτικός Σύμβουλος Πρόδρομος Αλατζάς

Τι αναφέρει στη δήλωσή του

Την ανεξαρτητοποίησή του από την παράταξη «Νέα πνοή» του Κώστα Καρασαρλίδη με την οποία εκλέχθηκε, ανακοίνωσε ο Δημοτικός Σύμβουλος Σκύδρας Πρόδρομος Αλατζάς κατά τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Στη δήλωσή του ο κ. Αλατζάς ανέφερε τα εξής:

«Ανεξαρτητοποιούμαι από την παράταξη «Νέα πνοή», μια παράταξη με ήθος και αξιοπρέπεια στην τοπική κοινωνία αλλά και στην αντιπολίτευση. Η απόφασή μου αυτή θα πω ότι είναι καθαρά απολύτως προσωπική, χωρίς δευτερεύοντες παράγοντες και χωρίς να υπάρχει κανένα απολύτως θέμα ηθικό ή προσωπικό με τους συμβούλους της παράταξης. Ευχαριστώ θερμά τη «Νέα πνοή», τον πρόεδρό της κ. Κωνσταντίνο Καρασαρλίδη, τους συμβούλους της, τους ψηφοφόρους και όλους όσους αγωνίστηκαν για να βρεθούμε σε αυτά τα έδρανα. Οι μέρες και η εποχή μας βρίσκονται σε δύσκολο στάδιο, που βάζουν τις βάσεις για στιγμές και αποφάσεις συνεννόησης και αλληλεγγύης. Πιστεύω ότι ως ανεξάρτητος πλέον θα μπορώ να προσφέρω πολλά περισσότερα μόνο με γνώμονα το καλό και συμφέρον του Δήμου και της τοπικής κοινωνίας γενικότερα».

1 σχόλιο:

  1. ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ,ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΖΕ ΑΛΛΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΙΖΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News