Πέμπτη 16 Ιανουαρίου 2020

«Τριγμοί» στην Δημοτική Αρχή του Χρ. Μπάτση - Έρχονται ηχηρές διαφοροποιήσεις

Μένει να δούμε αν οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν

Πολλά είναι τα μέτωπα που καλείται να αντιμετωπίσει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, με την είσοδο της νέας χρονιάς. Όπως φαίνεται, κάποιες από τις επιλογές του είναι πολύ πιθανό να έχουν αρνητικό αντίκτυπο στον ίδιο αλλά κυρίως στην γενικότερη λειτουργία του διοικητικού σχήματος.

Το τελευταίο διάστημα είναι εντονότατη η αμφισβήτηση που δέχεται από ανθρώπους που συμμετέχουν στη διοίκησή του. Μάλιστα, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι σύντομα θα έχουμε έντονες διαφοροποιήσεις σε σημαντικά ζητήματα που αφορούν στη λειτουργία του Δήμου.

Παράλληλα, η τακτική του κ. Μπάτση να προχωρήσει σε σωρεία διορισμών ειδικών συνεργατών, βρίσκει κάποιους συνεργάτες του αντίθετους και αυτό αναμένεται να φανεί πολύ σύντομα.

Μένει να δούμε αν οι παραπάνω πληροφορίες επιβεβαιωθούν, πάντως ήδη από την ψήφιση του πρώτου προϋπολογισμού φάνηκε ότι ο κ. Μπάτσης δεν διαθέτει μεγάλα ερρίσματα στο Δημοτικό Συμβούλιο…

22 σχόλια:

  1. σε κάθε δημοτική αρχή έχουμε διαφοροποιήσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΞΕΡΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΑΡΑΣ ΑΠΟ ΑΝΤΑΡΣΙΕΣ. ΔΕΝ ΤΟΝ ΦΟΒΑΜΑΙ. ΠΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. λες να παθει τα ιδια με αυτα που δημιουργησε στον μπινο;;;;;; για αυτο λενε οτι η ζωη ειναι μια ροδα και γυρναει. για να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ότι σπέρνεις αυτό θερίζεις, νόμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. O Ντιβου Ντετε κρυβεται πισω απολα χρηστο.
    θα τα ζησεις ολα αυτα που εκανεσ απο αλλο ρολο.
    καλη τυχη να εχεις φιλαρακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σταύρο αυτο θα πει ψύχωση! Ασχολήσου με τίποτα άλλο και άσε τους ανθρώπους να δουλέψουν. Ό,τι και να κάνεις, όσα κι αν γράψεις ο μπινος δεν θα ξαναβγεί. Τον μάθαμε κι αυτόν κι εσένα. Κοιτάξτε εσείς τα θέματα τα δικα σας να λύσετε που στις εκλογές σε πούλησε ο πιστός σου φίλος κι άσε τον Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εικόνα Δημάρχου.......... Για κλάματα........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειλικρινα δεν ντρεπεσε μ αυτο που λες; ειναι ο πρωτος πολιτης της Αλμωπιας, εγω προσωπικα δεν τον ψηφισα, αλλα τον ψηφισε ο λαος της περιοχης, εσεις που βραζετε στο ζουμι σας με εντολη της αυτου μεγαλειοτης Μπινου ειστε ντροπη, φτου σας υποτελεις του φωτογραφακια.

      Διαγραφή
  8. Πιο αλαζόνας από τον δήμαρχο τον κ. Μπίνο άνθρωπος δεν υπήρξε. Γι αυτό και από τη αρχή είχε και τόσες διαφοροποιήσεις. Επομένως κ. Βαφειάδη, που σου αρέσουν αυτά για τον Μπάτση μην μιλάς.Αλήθεια εσύ έτσι κι αλλιώς ήσουν σκιώδης δήμαρχος. Τώρα φανερός με τον πρώην σου γιατί δεν κατεβαίνεις; Έτσι όπως χειρίζεσαι όμως τη δημοσιογραφία, υπέρ του ενός, να ξέρεις δεν θα πάρεις ούτε την ψήφο σου. [Δημοσίευσέ με σε παρακαλώ]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για τον εκλογικό νόμο - έκτρωμα γιατί δεν μιλάει κανείς σας ρε σχολιαστές; Αυτά είναι τα... καλά της απλής αναλογικής. Να μην μπορεί να διοικησει ο εκλεγμένος δήμαρχος. Διαφωνεί κάνεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. γιατί έκτρωμα αδερφέ? σε ποιά εποχή ζούμε? σε πια μεγάλα θέματα διαφωνούν οι υποψήφιοι? απλά δεν βρίσκουν όλοι καρέκλα και μισθό να βολευτούν.Προφανώς δεν βολεύονται κάποιοι και γκρινιάζουν...που να δεις τι έρχεται...διάβασμα αδερφέ..θέλει διάβασμα και φυσικά όχι στα ελληνικά...ξένες πηγές μόνο..Τι ? δεν ξέρεις αγγλικά? κρύψου σε καλύβα χτες τότε...

      Διαγραφή
  10. Θέλουμε τους υπεύθυνους του
    Χωριού μας καθημερινά διπλα στις αναγκες της καθημερινότητας των πολιτών η δημοτική αρχή γνωρίζει
    Τα πρόβληματα ; Περικλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. παντως απ τον Μπινο ειναι καλυτερος και ποιο ανθρωπινος, ο Μπινος ενω τον περιμενες εξω απ το γραφειο του περνουσε και δεν σε κοιτουσε καν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ένας ανίκανος είναι που δεν ξέρει που παν τα τέσσερα

      Διαγραφή
    2. συμφωνω ο Μπατσης ειναι ποιο αληθινος

      Διαγραφή
  12. ΑΚΟΜΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ? ΠΑΛΙΑ ΞΥΝΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο Μπινος τελειωσε και δεν θα ξανατθει οσο και αν θελει. Παρτε το χαμπαρι. Οπως και ο αμπατσης δεν θα ξαναβγει. Ο ενας ικανος και με πολλα λαθη ο αλλος ανικανος. Δυστηχως η Αλμωπια δεν εκτιμαει αυτους που δουκευουν και εχουν εναν ανθρωπο να χαρακτιριζει την προσωπικοτητα τους. Ευχομςι να μην τους ξαναφησει κανενας να ξαναδιεκδικησουν την ψηφο των πολιτων μας. Ο ενας λειτουργικος και απαραδεκτος στην αντιμετωπιση προς τον πολιτη ο αλλος συμφεροντολογος με πολυ χαμηλο πηχη αποδοσης πολιτικης και ευρηθμης λειτουργιας του Δημου. Ο ενας κοντος Μακεδωνας ο αλλος δηθεν Μακεδωνας. Ο ενας ειλικρινης αλλα απομακρος ο αλλος κοντα αλλα ψευτης και τελος και ο ενας και ο αλλος με πολλες εμμονες.
    69 κατασκευαστε της πολιτικης ζωης του τοπου μας ξερουν αυτοι αποφασιζουν και επιλεγουν ολοι οι αλλοι βουβα. Τα λεμε στην επομενη με τα χειροτερα αποτελεσματα. Μονο οι υπολογιστες που δεν υπαρχουν αλλου θα δειξουν την πραγματικη στατιστικη του μεγαλου λαθους του ανθρωπου και του απανθρωπου. Δεν περιμενω τιποτα απο αυτο το παιδι γιατι αντιλαμαβανομαι τις δυνατοτητες του αλλα απο αυυον που περιμεναμε πιο πριν τι διαπιστωσαμε αδυναμια στην διαχειρηση των προσωπων. Αααα παντα ολοι για το καλο του τοπου. Σκεφτομουν να μην ασχοληθω αλλα πλεον θα το κανω. Σταματηστε ολοι να ειστε αμετοχοι και να ενδιαφερεστε μονο στις εκλογες. Ασχοληθειτε ενεργα ολη τα ετη ξυπνατε και δραστε για οσους μας αξιζουν πραγματικα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. συμφωνω οτι τελέιωσε ο Μπίνος, το γαμότο ειναι οτι καταστρέφει και κάποιους γύρω του.

      Διαγραφή
    2. θα πάρει μερικούς αποστάτες ακόμη και θα ρεφάρει χαχαχαχαχα ξέρει αυτός και από τον εαυτό του χαχαχα

      Διαγραφή
  14. ΣΑΝ ΠΑΛΙΟΣ ΣΟΥ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΘΑ ΣΕ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΑ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ ΛΙΓΟ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΕΝΤΟΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΔΙΑΡΚΩΣ ΙΔΙΕΣ ΕΚΦΡΑΣΕΙΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕΣ ΔΥΣΜΕΝΟΣ ΔΙΟΤΙ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΚΘΕΣΕΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΎΜΕΝΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΣΥΝΕΤΗΣΤΕΙΣ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΗ. ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΓΑΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δώστε χρόνο σε όλα τα παιδιά που απαρτίζουν την δημοτική αρχή.Ολοι τους έχουν διάθεση να βοηθήσουν.Και οι προηγούμενοι και οι νυν θέλουν το καλό του τόπου μας.Μην τα ισοπέδωνουμε όλα αμεσως.Κανεις μας δεν είναι τέλειος σε ότι και να κάνει.Συνεργασια και αμοιβαιότητα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News