Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2020

Έκοψε την πίτα του ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας (ΦΩΤΟ)

Δελτίο Τύπου

Την Παρασκευή 24/1/2020 ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας έκοψε την βασιλόπιτα του στο Cafe-Bar “Πόθος” στο Λουτράκι. Στην εκδήλωση παρευρέθηκε πλήθος κόσμου, τόσο από το παρών όσο και από το παρελθόν του συλλόγου. Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης ήταν ο πρώτος προπονητής του ομίλου μας και επί σειρά ετών ομοσπονδιακός προπονητής της εθνικής ομάδας αλπικού σκι, κύριος Αλέξανδρος Μίσκοβιτς, ο οποίος βραβεύτηκε για την τεράστια προσφορά του στην χιονοδρομία μέσα σε ιδιαίτερα συγκινητικό κλίμα.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του ομίλου μας εύχεται καλή συνέχεια στον κύριο Μίσκοβιτς και στην οικογένεια του στο επόμενο βήμα της ζωής τους στην Αυστρία.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τα καταστήματα που προσφέραν τα δώρα στους τυχερούς της βραδιάς, το κατάστημα Snowlandστη Βέροια και το κατάστημα Marinos Sport στην Έδεσσα, καθώς επίσης και το Placebo Alternative Bar για την ευγενική παραχώρηση ενός βιντεο προβολέα.

Με εκτίμηση,
Το Δ.Σ. του Χιονοδρομικού Ομίλου Αλμωπίας





















1 σχόλιο:

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News