Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

«Το Καφέ της Χαράς»: Κυκλοφόρησε το πρώτο teaser της σειράς - Ανήμερα των γενεθλίων του ΑΝΤ1 η μεγάλη πρεμιέρα

Το teaser για την επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»

Τα neon φώτα του ολοκαίνουριου «Καφέ της Χαράς» άναψαν και μαζί τους ανακοινώθηκε και η πρεμιέρα της σειράς των Χάρη Ρώμα και Άννας Χατζησοφιά.

Εκεί στον ΑΝΤ1 κάνουν ό, τι μπορούν προκειμένου να διατηρήσουν αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών για την πολυδιαφημισμένη επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς». Εκτός από τον ιδιαίτερα δραστήριο λογαριασμό στο Instagram, από όπου «ψαρέψαμε» και το πρόσωπο του νέου, σέξι παπά στο Κολοκοτρωνίτσι, από το κανάλι έδωσαν το μεσημέρι της Παρασκευής και το πρώτο, πρώτο teaser για τη σειρά.

Βίντεο: Το teaser για την επιστροφή της σειράς «Το Καφέ της Χαράς»

Η χαρακτηριστική μουσική, που όπως μάθαμε είναι δημιουργία του Αμερικανού Σπάικ Τζόουνς (προφεσόρου στα σατιρικά κομμάτια), εκκινεί και σε έναν τοίχο όπου φαίνονται τα τούβλα αναβοσβήνουν τα γράμματα του νέου «Καφέ της Χαράς».


Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη ANT1 (@ant1tv) στις


Μικρό το teaser και διόλου αποκαλυπτικό για όσα θα δούμε στα νέα επεισόδια του «Καφέ της Χαράς». Ωστόσο, ο ΑΝΤ1 φρόντισε να μας δώσει μια πολύ σημαντική πληροφορία. Το πρώτο, πρώτο επεισόδιο του «Καφέ της Χαράς» θα κάνει πρεμιέρα Παραμονή Πρωτοχρονιάς.

«Το Καφέ της Χαράς» στα γενέθλια του ΑΝΤ1

Η ημέρα δεν επέλεγη τυχαία. Από την πρώτη στιγμή που ο Χάρης Ρώμας αποκάλυψε την πρόθεσή του να ετοιμάσει νέα επεισόδια για το «Καφέ της Χαράς», όλοι μιλούσαν για ένα επετειακό γεγονός που θα συνέπεφτε με τα 30 χρόνια λειτουργία του σταθμού.

Ο τηλεοπτικός σταθμός ΑΝΤ1, ο δεύτερος ιδιωτικός που εξέπεμψε στην ελληνική τηλεόραση ως σήμερα, έκανε πρεμιέρα την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, δηλαδή στις 31 Δεκεμβρίου 1989. Ακριβώς 30 χρόνια μετά, ένα νέο επεισόδιο της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» έρχεται να γιορτάσει την... επέτειο με τον πιο πανηγυρικό τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News