Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Αριδαία: Προβολή των ταινιών Frozen Ambrosia 2019

Πρόσκληση

Την Παρασκευή 27/12/2019 στις 19:30 στο Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο, ο Χιονοδρομικός Όμιλος Αλμωπίας διοργανώνει την προβολή των ταινιών Frozen Ambrosia 2019.

Hera’s Angels | Wonderlust Ski Bike Trip | Astamatitos | Crete Arising

Τέσσερις ταινίες , τέσσερις απίστευτες ιστορίες. Γιορτάζουμε την έναρξη της νέας χιονοδρομικής χρονιάς με την προβολή του Frozen Ambrosia.

Ιστοσελίδα: frozenambrosia.com

Είσοδος: Δωρεάν - Κατάλληλο για όλους - Διάρκεια : 2 ώρες

Η προβολή των ταινιών Frozen Ambrosia 2019 είναι δωρεάν για όλους χάρη στην ευγενική υποστήριξη των χορηγών μας.

Φροντιστήριο Νικολάου Βαδά
Κατσάνης 'Εργοστάσιο ξυλείας - Παλέτες'
Kirkenidis Tours
LIDRA HOTEL
Μελίρρυτον
Αποστακτηριο Νιβουρλη
Συμβολη

Το διάλλειμα των προβολών θα γεμίσει με ωραίες γεύσεις και αρώματα των οινοποιείων 3 Γενιες οινοποιείο Θωμαΐδη και Αποστακτηριο Νιβουρλη.

Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News