Δευτέρα 30 Δεκεμβρίου 2019

Δήμος Έδεσσας: Ένταξη έργου στον παλιό Άγιο Αθανάσιο

Δελτίο Τύπου

Ένα ακόμη σημαντικό έργο του Δήμου Έδεσσας βρίσκει χρηματοδότηση, μέσω του Τοπικού Προγράμματος Πέλλας CLLD/LEADER. Πρόκειται για το έργο με τίτλο «Αποκατάσταση και Επανάχρηση κτηρίων πρώην ΚΕΦΟ και Κοινοτικού Καταστήματος Παλαιού Αγίου Αθανάσιου Δήμου Έδεσσας», με προϋπολογισμό 590.000 €.

Το έργο αφορά στην αξιοποίηση δύο εμβληματικών κτηρίων στην πλατεία του παλιού Αγίου Αθανασίου. Το πρώην ΚΕΦΟ είναι ένα εντυπωσιακό διώροφο πετρόχτιστο κτήριο που δεσπόζει στην πλατεία, ενώ δίπλα του βρίσκεται το επίσης πετρόχτιστο κτήριο που στέγαζε την παλιά Κοινότητα. Η επανάχρησή των συγκεκριμένων παλιών κτηρίων αποτελεί μία σημαντική παρέμβαση για τη σωστή αξιοποίηση των περιουσιακών στοιχείων του Δήμου Έδεσσας, έτσι ώστε να αποτελέσουν ενεργά στοιχεία της αναπτυξιακής προσπάθειας που γίνεται.

Ο οικισμός του παλιού Αθανασίου είναι ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία του τουριστικού μας προϊόντος και ο Δήμος Έδεσσας κάνει μία σημαντική προσπάθεια αναβάθμισης των υποδομών του.

2 σχόλια:

  1. σαν την αριδαία!! Όλο χρηματοδοτήσεις και νέα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Αριδαία είναι πρώτη στα λόγια και κουτσομπολιά στα καφέ και τελευταίοι στα έργα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News