Παρασκευή 27 Δεκεμβρίου 2019

Πράξη αγάπης από τον Μορφωτικό Σύλλογο Μηλιάς

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει ημερολόγιο μπορεί να στείλει μήνυμα inbox στην σελίδα του συλλόγου. Έχει απομείνει μικρός αριθμός ημερολογίων

Τις άγιες αυτές ήμερες των Χριστουγέννων το πιο φωτεινό χαμόγελο είναι αυτό των παιδιών!

Ο σύλλογος μας με μεγάλη ενσυναίσθηση απέναντι στα παιδιά που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας, αποφάσισε να ενισχύσει την προσπάθεια του 12 ου Ειδικού Σχολείου Θεσσαλονίκης που στεγάζεται στο Νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ.

Όλες οι ζωγραφιές των ημερολογίων είναι από τα χέρια παιδιών που νοσηλεύονται στο παιδοογκολογικό τμήμα της παιδιατρικής κλινικής του νοσοκομείου. Τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στις οικογένειες των παιδιών που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα και για δώρα σε αυτούς τους μικρούς μαχητές που η δύναμη της ψυχής τους ακουμπάει μεχρι το φωτεινό αστέρι της Βηθλεέμ.

Όποιος επιθυμεί να παραλάβει ημερολόγιο μπορεί να στείλει μήνυμα inbox στην σελίδα του συλλόγου. Έχει απομείνει μικρός αριθμός ημερολογίων.

Σας ευχόμαστε καλή χρονιά με υγεία!

Μορφωτικός - Πολιτιστικός Σύλλογος Μηλιάς

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News