Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου 2019

Θα χτυπάνε κάρτα στο Δημαρχείο οι εργαζόμενοι των κοινωνικών δομών του Δήμου Αλμωπίας

Η εισήγηση πέρασε κατά πλειοψηφία, καθώς την καταψήφισαν Μπίνος και Χατζηδημητρίου

Την παραχώρηση τμήματος ισογείου χώρου 9 τ.μ. του Δήμου Αλμωπίας για χρήση της ΔΗ.Κ.Ε. Αλμωπίας, εισηγήθηκε στην Οικονομική Επιτροπή ο Πρόεδρός της και Δήμαρχος Χρήστος Μπάτσης.

Συγκεκριμένα, στον συγκεκριμένο χώρο, σύμφωνα με τον σχεδιασμό της Δημοτικής Αρχής, θα προσέρχονται οι υπάλληλοι των κοινωνικών δομών της ΔΗ.Κ.Ε.Α., όπως του «Βοήθεια στο Σπίτι» και της «Ηλιαχτίδας», για να «χτυπάνε» κάρτα.

Με την πρόταση διαφώνησαν ο Δημήτρης Μπίνος και ο Σάκης Χατζηδημητρίου, αιτιολογώντας ότι αυτό μπορεί να γίνεται στο κτίριο που στεγάζει την ΔΗ.Κ.Ε.Α. στο παλιό Δημαρχείο, εκεί όπου εδρεύουν αυτά τα προγράμματα. Μάλιστα, ο κ. Μπίνος τόνισε ότι σέβεται το σπουδαίο έργο που επιτελούν αυτοί οι άνθρωποι και αναρωτήθηκε τι θα εξυπηρετήσει αυτή η μετακίνηση και με ποιο σκοπό προτείνεται.

Τελικά, η εισήγηση πέρασε κατά πλειοψηφία, καθώς την καταψήφισαν Μπίνος και Χατζηδημητρίου.

3 σχόλια:

  1. Τώρα φάνηκε ο ηθικός αυτουργός ή κυρία πού εισηγήθηκε τόν διασυρμό καί τόν εξευτελισμό όλων μα όλων τών κοινωνικών δομών πού συρωμενοι κάθε μέρα καί κάτω από τα βλέμματα όλων των υπαλλήλων αλλά κυρίως τών Ερετών καταφθάνουν κάθε μέρα προσβεβλημένοι από τών άδικο πόλεμο λάσπης καί εκμηδενισμου τού έργου τούς όλα αυτά τα χρόνια. Μπάτση καληνύχτα καί όνειρα γλυκά με την σύμβουλο σού αγκαλιά!!!!!!! Θα τα πούμε στις επόμενες εκλογές εμείς όλοι οι τεμπέληδες παρέα με τόν επόμενο δήμαρχο τόν Παρουτογλου φυσικά ........Ασχετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το καλύτερο δώρο για τον Παρουτογλου όλες οι δομές στο πιάτο σου . Μόνο ένας δεξιός πού τρώει τα παιδιά τού μπορεί να τα καταφέρει έτσι.Νικο γερά καί σταθερά με το δικό σου τρόπο είμαστε μαζί σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μπατση πολυ εξυπνος το παιζεις....με ποσο τελειωσες το σχολειο δεν μας εχεις πει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News