Πέμπτη 12 Δεκεμβρίου 2019

Μπαλάφας: «Τα... τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το σχόλιο κύκλων της ΝΔ

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Μπαλάφας, ήταν καλεσμένος στον ΣΚΑΪ και κλήθηκε να σχολιάσει το σχόλιο της Νίνας Κασιμάτη «μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι» για την αστυνομία, χωρίς όμως να παίρνει ξεκάθαρη θέση αν θα πρέπει η βουλευτής να ανακαλέσει.

Αρχικά, ο κ. Μπαλάφας είπε πως «το σύνθημα ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’ δεν με εκφράζει, καθαρά πράγματα. Κι αν κάνω μια κριτική στην απρόκλητη βία των αστυνομικών δυνάμεων τον τελευταίο καιρό, όχι μόνο ε μπαχαλάκηδες, αλλά και σε γιατρούς, όπως χθες, έξω από το Ζάππειο αλλά δεν είναι κύρια ευθύνη των αστυνομικών. Είναι κύρια ευθύνη της πολιτική ηγεσίας, η οποία δίνει τον τόνο – την κατεύθυνση ”βαράτε”».

Ο βουλευτής ανέφερε σε αστείες δικαιολογίες, γνωστοποιώντας μάλιστα ένα άλλο σύνθημα «Τα… τέτοια της Πάολα δεν είναι από σιλικόνη ‘’μπάτσοι, γουρούνια, δολοφόνοι’’», αφήνοντας άφωνους τους δημοσιογράφους. Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:  

Το σχόλιο κύκλων της ΝΔ

Ο κ. Μπαλάφας χειριζόταν το Μεταναστευτικό. Υφυπουργός από σιλικόνη! Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν διαγωνισμό γελοιότητας. Και πολιτική από σιλικόνη», ήταν το σχόλιο κύκλων της ΝΔ, μετά τις δηλώσεις του βουλευτή.

9 σχόλια:

  1. Αχααααααααααα Μπράβο ρε Μπαλάφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. καλως τον χορευτη του συντάγματος

      Διαγραφή
    2. Πού είσαι μαρή χορεύτρια;
      Έλα σβέλτα ξεβρακώσου έχουμε συλλαλητήριο για τη Μακεδονία μας, μαρή!

      Διαγραφή
  2. ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΤΗΣ Π@Π@Ρ@Σ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλληνα. Αυτούς τους ευκαιριακούς και λαικιστές είχες τόσο καιρό να σε κυβερνούν. Και τους ψήφισες βέβαια από αγανάκτηση γιατί και οι προηγούμενοι σε κορόιδευαν. Αυτούς που νόμιζαν ότι οι μαγκιά είναι να κάνουν τους αριστερούς στην Ευρώπη, χωρίς γραβάτες, να μιλάνε χωρίς κανένας να καταλαβαίνει τι εννοούν, να πουλάνε πατριωτισμό πουλώντας την πατρίδα τους και να μιλάνε για δημοκρατία ξυλοκοπώντας όσους διαφωνούν με τα σχέδιά τους, αποκαλώντας τους μάλιστα περιθωριακούς. Μπράβο μας και εις άλλα με υγεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σταυρο δημοσίευσε σε παρακαλώ και σχόλια που πανάν αλλά δεν βρίζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε τον Μπαλάκα τι είπε!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News