Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Δ. Σταμενίτης: «Η Νέα Δημοκρατία διαχρονικά υπηρετεί τα συμφέροντα της πατρίδας»

Άρθρο του Διονύση Σταμενίτη

Η ολοκλήρωση του 13ου συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας αφήνει πίσω του χρήσιμα συμπεράσματα. Ένα συνέδριο φρέσκο, σύγχρονο, ζωντανό, που εξέπεμψε αισιοδοξία και ανανέωσε το μήνυμα μας προς τους πολίτες. Και ποιο είναι αυτό; Είναι η πίστη μας ότι ο φιλελευθερισμός και κοινωνική αλληλεγγύη είναι έννοιες αλληλένδετες.

Και αυτό δεν είναι απλώς ένα μήνυμα. Είναι ο οδηγός με τον οποίο ασκούμε την πολιτική μας, ώστε να περιορίσουμε τις ανισότητες και την περιθωριοποίηση ομάδων πολιτών, κυρίως των πιο αδύναμων, που σε μεγάλο βαθμό γέννησε η κρίση.

Με βάση τις αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα της ιδεολογίας μας που δεν είναι άλλες από τον κοινωνικό φιλελευθερισμό, την ισότητα και τις ατομικές ελευθερίες, προχωρήσαμε σε έναν ενδελεχή διάλογο για τις μεγάλες προκλήσεις του μέλλοντος και τον τρόπο με τον οποίο στεκόμαστε σε αυτές, ως ένας ζωντανός πολιτικός οργανισμός που εξελίσσεται, εκσυγχρονίζεται και ανανεώνεται.

Είναι σαφές πια σε όλους ότι οι μεγάλες μετακινήσεις πληθυσμών και η κλιματική αλλαγή αποτελούν τα δύο μεγάλα βασικά ζητήματα που θα απασχολήσουν την ανθρωπότητα τα επόμενα χρόνια και καλούμαστε τόσο συλλογικά, στα πλαίσια της μεγάλης ευρωπαϊκής οικογενείας όπου ανήκουμε, όσο και μεμονωμένα, σε εθνικό επίπεδο, να δώσουμε απαντήσεις και να βρούμε χειροπιαστές λύσεις.

Η Νέα Δημοκρατία μέσα από ανοιχτές διαδικασίες, σύγχρονες πρακτικές, ανοίγματα στην κοινωνία και σε πολιτικούς χώρους που άλλοτε βρισκόταν λιγότερο κοντά, περνάει σε μια νέα εποχή και αποδεικνύει πως είναι η πολιτική δύναμη, η οποία δεν διστάζει να αναζητά κάθε φορά νέους τρόπους και νέες μεθόδους για να απαντήσει στις προκλήσεις των καιρών, βασισμένη πάντοτε στις αρχές και τις αξίες της.

Αφιερώνουμε χρόνο στην επίλυση των προβλημάτων που προκύπτουν, αναλύοντας τα δεδομένα αλλά και αξιοποιώντας τα μέσα που διαθέτουμε.

Δεν περιοριζόμαστε σε λαϊκίστικες και επιδερμικές αναγνώσεις της πραγματικότητας, ούτε σε ψεύτικές υποσχέσεις που στο τέλος διχάζουν τους πολίτες, απειλούν τη συνοχή της κοινωνίας και ποτέ δεν λύνουν το πρόβλημα!

Το 13 συνέδριο ήταν η πιο χειροπιαστή απόδειξη ότι η κεντροδεξιά στην Ελλάδα αποτελεί εγγύηση σταθερότητας και ένα ασφαλές πλοίο που θα την οδηγήσει στο μέλλον.

Είναι ο πολιτικός οργανισμός που ξέρει να δίνει τις μάχες για να υπερασπιστεί τα συμφέροντα του τόπου και τα κυριαρχικά του δικαιώματα, χωρίς εκπτώσεις και διαπραγματεύσεις.

Το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας ανανεωμένο και ενωμένο παραμένει διαχρονικά η πολιτική δύναμη που βρίσκεται στην υπηρεσία της πατρίδας!

Διονύσης Σταμενίτης
Βουλευτής Πέλλας της Νέας Δημοκρατίας

2 σχόλια:

  1. Η Νέα Δημοκρατία συνεχίζει τα εγκλήματα του ΣΥΡΙΖΑ και ετοιμάζεται για την πλήρη ικανοποίηση της χώρας. Τα υπόλοιπα είναι για κατανάλωση στα καφενεία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μην είστε και τόσο αφελής κ Σταμενιτη.αυτο που θσχυριζεστε είναι μύθος που κρατάει χρόνια.ευτυχως η αλήθεια αρχίζει να φαινεται

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News