Τρίτη 3 Δεκεμβρίου 2019

Ευχαριστήρια επιστολή του Δικηγορικού Συλλόγου Γιαννιτσών

Ευχαριστήρια επιστολή

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ και ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ», θα ήθελαν να εκφράσουν τις θερμές τους ευχαριστίες προς όλους του συμπολίτες μας, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας και στήριξαν έμπρακτα για άλλη μία χρονιά το «ΔΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».

Η ανταπόκριση όλων σας, απέδειξε την αγάπη σας για τις ευαίσθητα κοινωνικές ομάδες και ιδιαίτερα τα παιδιά. Με την δική σας αγάπη και συμβολή συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 1050 κουτιά γάλα μακράς διάρκειας και ήδη ξεκίνησε η διανομή τους σε άπορες οικογένειες και δομές της πόλης, που το έχουν ανάγκη.

Είναι πολύ σημαντικές αυτού του είδους οι πρωτοβουλίες που αναδεικνύουν την κοινωνική ευαισθησία και την έννοια της προσφοράς, ενώ παράλληλα δημιουργούν συνθήκες αισιοδοξίας σε όλους μας. Η επίδειξη αλληλεγγύης, κοινωνικής ευθύνης και γενναιοδωρίας δεν είναι απλά υποχρέωση όλων μας, αλλά εσωτερική μας ανάγκη.

Ο ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ πιστός στον δρόμο, που βαδίζει όλα αυτά τα χρόνια, θα συνεχίσει, είτε δημοσίως -όποτε απαιτείται- είτε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας -όπως προτιμά- να στηρίζει την τοπική κοινωνία με δράσεις και ενέργειες, που στόχο έχουν να βοηθήσουν τους συμπολίτες μας, που το έχουν περισσότερο ανάγκη, και θα εντείνει το φιλανθρωπικό του έργο ανταποκρινόμενος στις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες των συμπολιτών μας.

Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για τη συμβολή σας στην επιτυχία της συγκεκριμένης δράσης μας και σας ευχόμαστε Καλές Γιορτές!

ΔΙΚΗΓΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΘΛΟΥΜΕΝΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ «ΔΙΚΑΙΟΠΟΛΙΣ»





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News