Τρίτη 10 Δεκεμβρίου 2019

Στολισμός Χριστουγεννιάτικου δέντρου και Δέντρο Ευχών στο ΚΑΠΗ Έδεσσας

Δελτίο Τύπου

Οι προετοιμασίες για τη μεγάλη γιορτή της Γέννησης του Θεανθρώπου γίνονται σε όλα τα σπίτια, καθώς οι μέρες είναι το επίκεντρο προσοχής για κάθε ανθρώπινη ύπαρξη.

Το ΚΑΠΗ Έδεσσας, ως «δεύτερο σπίτι», στολίστηκε με διακόσμηση που επιμελήθηκαν τα ενεργά μέλη κατά τις πρώτες μέρες του Δεκεμβρίου. Ξεχωριστή πινελιά πρόσθεσαν οι κυρίες του Καλλιτεχνικού Συλλόγου «ΑΠΕΛΛΗ» που κατασκεύασαν χριστουγεννιάτικες κάρτες, παρέα με τις μεγαλύτερες κυρίες μεγαλουργώντας. Έστησαν έτσι το Δέντρο των Ευχών υλοποιώντας τη σκέψη της Προέδρου του «ΑΠΕΛΛΗ» κ. Αικατερίνης Μπόνου, τοποθετώντας πάνω τις ευχές τους για τη χρονιά που έρχεται.

Άλλα μέλη του Συλλόγου, μαζί και η υπεύθυνη του τμήματος Εικαστικών του ΚΑΠΗ, κ. Ειρήνη Ευαγγελίδου, βρέθηκαν μαζί εμψυχώνοντας και τραγουδώντας επίκαιρους ύμνους, μαζί με το προσωπικό του ΚΑΠΗ.

Ο Πρόεδρος του «ΕΥ ΖΗΝ» κ. Δημήτριος Γιώγας, έκανε την εμφάνιση του καμαρώνοντας τις χειροποίητες δημιουργίες, αλλά πολύ περισσότερο την αλληλεγγύη και τον εθελοντισμό, που μόνο θετικό αποτέλεσμα επιφέρει. Ευχαρίστησε επίσης όλους και έδωσε ευχές από καρδιάς για ευχάριστες οικογενειακές γιορτές. 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News