Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

Εξαπλάτανος: Γιορτή των Αστεριών 2019

1 σχόλιο:

  1. Ναι βέβαια στον εξαπλατανο ο προεδρος του μορφωτικού με ξένο δεντρο μαζι με τον ταμια και την γνωστη που δινει εντολές ξήλωσαν την καρδια που ειχε βαλει ο ο μπινος για να μαζεύουν καπακια και με το ετσι θελω τα πηρε ο προεδρος του Λουντέμη για να φανει οτι τα μαζεψε αυτός.
    Στην πλατεια ήμασταν και τα είδαμε.
    Σταυρο αν εισαι εντάξει πέρασε το σχόλιο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News