Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Χρήστος Μπάτσης: Έδειξε τις χορευτικές του ικανότητες και στην Έκθεση Philoxenia (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

Δεν χάνει την ευκαιρία να αναδεικνύει τις χορευτικές του ικανότητες, ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης.

Έτσι και στην Έκθεση Philoxenia στη Θεσσαλονίκη όπου βρίσκονται τα Λουτρά Πόζαρ, έσυρε τον χορό όπως συνηθίζει πάντα πρώτος.

Άλλωστε, αν κάτι δεν μπορεί να αμφισβητήσει κανείς, είναι το γεγονός πως πρόκειται για δεινό χορευτή, μιας και όπως έχει δηλώσει πολλές φορές, χορεύει από τα 8 του χρόνια.
.

25 σχόλια:

  1. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΔΕΙΝΟΣ ΧΟΡΕΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. γραφικη κατασταση .τι να πεις για την εικονα ενος ανθρωπου που δεν καταλαβε οτι εγινε δημαρχος και πως να το καταλαβει οταν δεν ξερει τα στοιχειωδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημαρχος απο τα lild. Αυτα θελαμε αυτα παθαινουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος με τα σχόλια σας ζηλιαριδες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δεν ειναι σοβαρη εικονα Δημαρχου αυτη
    ας παψει να ειναι ρεμπεσκες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. polla mpravo ... antiprosopevei tin perioxi mas meta apo 4 xr apoxi.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ντροπή σας .
    Όταν κάποιος βγαίνει δήμαρχος είτε τον ψηφίσατε είτε όχι θα πρέπει να τον σέβεστε και να τον στηρίζετε για το Καλο του τόπου να γίνεστε μια γροθιά .Ηταν ο Μπινος τον βρίζατε ,τώρα Ο Μπάτσης πάλι βρίζετε ,ποτέ θα καταλάβετε ρε Έλληνες πως πάνε να μας πάρουν την χώρα και πως αν δεν ενωθείτε τους το κάνετε εύκολο.
    Κρίμα για τα κακόβουλα σχόλια σας και πριν στον προηγούμενο αλλά και για τον ΝΥΝ .
    Στηρίξτε βρε τους ανθρώπους που σας εκπροσωπούμε ακόμα κι αν είστε διαφορετικών πεποιθήσεων ,η θετική ενέργεια πάντα έχει καλύτερο αποτέλεσμα .
    Τώρα όσον αφορά το αν είναι ο άνθρωπος ικανός η όχι θα πρέπει να του δώσετε χρόνο να το δείξει αλλά χωρίς να τον πιάνετε από τα μούτρα.
    Όσο για το αν ξέρει η δεν ξέρει ο χρόνος θα δείξει και το έργο του .Και για τον Μπινο λέγατε κάποιο τα ίδια και τίποτε δε σας ικανοποιούσε ,για να σας δω και εσάς δημάρχους ,από τον καναπέ όλοι καλά τα λεμε ,για πάρτε την ευθύνη τους να δω.
    Αιντε ενωθείτε άνθρωποι πάνε να μας πάρουνε τη γη μας κι αφήστε τις κριτικές επειδή χόρεψε ο άνθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δηλαδή τώρα θα τον κρίνετε και επειδή χορεύει; Ο άνθρωπος αυτός αγαπάει την παράδοση , τον χορό. Επειδή έγινε δήμαρχος πρέπει να ξεχάσει τι έκανε τόσα χρόνια; Για σοβαρευτείτε λίγο λέω εγώ που αρπάζεται κάθε ευκαιρία για να τον προσβάλλεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλοι οι δήμαρχοι που είχαν αντιπροσωπεία χορευτικών στην έκθεση, στο τέλος χόρεψαν με τους συλλόγους τους, ενημερωθείτε πριν αρχίσετε τις κατηγορίες άδικα! Μπράβο του που έκανε περίπτερο των Λουτρών μετά από 3 χρόνια αποχης από τον Μπινο! Κατα τα αλλά νοιαζόταν για τα Λουτρά ... ο Μπινος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Δηλαδή τοσο πολυ θα σας πειραζε να ψηφισετε τον γιατρο; Πιειτε λασπη τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Πρώτα θα είσαι καλός στα δύσκολα καθήκοντα και μετά στους χορούς.Και για να είμαστε ακριβείς,στο Δήμο Αριδαίας απαγορεύονται τα χαμόγελα.
    Η κατάσταση είναι τόσο δύσκολη που σχεδόν ύποπτο είναι το χαμόγελο.Δουλειά δουλειά δουλειά μπας και πάμε λίγο μπροστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Θα σκάσετε ρε από την ζήλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν έχετε το θεό σάς, είστε πολύ κλειστά μυαλά, κρίμα που κάνετε ρεζίλι την κοινωνία με τά σχόλια σάς.Ο άνθρωπος φέρετε οπός πρέπει να φέρετε, τό νά χορεύει και να διασκεδάσει μας δείχνει ότι είναι κοινωνικός και ευχάριστος. μπράβο του!!!!;👋👋👋

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χορεύει όταν οι πολίτες του δήμου του βγάζουν λάσπη από τις βρίσεις τους και δεν έχουν ρεύμα..
      Συγγνώμη κιόλας που ζητάμε απο το δήμαρχο να ασχοληθεί με το δήμο του

      Διαγραφή
  14. Φιλε Χρήστο εισαι πλεον δημαρχος το εχεις παρει χαμπαρι; δεν βρισκεσαι στο πανηγυρι του χωριου σου. Μας κανεις να μετανιωνουμε ρε γαμωτο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Οποιος και να γινει δήμαρχος παλι θα βριζετε ακομα και ο ομπαμα να γινει εσεις το ίδιο ( για τα σχόλια ηρθα) μπεεεεε ��

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να τον δεις στην Ε.Ε. Σε συναντήσεις με άλλους ευρωπαίους Δημάρχους να ζηλέψεις...τώρα ικιντι πανηγυρτζήδες σαν τους γυρολόγους που γυρνάνε από γάμο σε γάμο τι να ζηλέψεις;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. LEVENTIA DIMARHE EVGE ETSI PANTA KONTA STON LAO SE LIPES KE HARES

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είστε όλοι γελοίοι!!!! Ζηλεύετε επειδή το λέει η καρδιά του ανθρώπου και δεν είναι παγωκολώνα σαν τον μπίνο. Επειδή βγήκε δήμαρχος σημαίνει δεν θα ζει; Έλεος ασχοληθείτε με κάτι σοβαρό. ζηλειαριδες!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Σαν να βλέπω τον Αλέξη τον Τσίπρα όταν ήταν πρωθυπουργός

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μπράβο Χρήστο!! Διαδώσετε τους χορούς των ντόπιων της περιοχής. Ένα ακόμα μπράβο που πραγματικά είσαι ο ίδιος Χρήστος και πριν από τις εκλογές. We ll be back!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News