Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Νικήτρια στα Master Κ18 η Μαρία Γεωργιάδου του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας

Ανακοίνωση

Η Μαρία Γεωργιάδου, αθλήτρια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας, έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο την αγωνιστική περίοδο του 2019 κερδίζοντας την 1η θέση στους αγώνες Master της κατηγορίας Κ18, που φολοξενήθηκαν στην Χαλκίδα.

Όλη η οικογένεια του Ομίλου Αντισφαίρισης Αριδαίας εκφραζει στη Μαρία τα συγχαρητήρια και τις ευχές όλα τα όνειρά της να γίνουν αλήθεια.

1 σχόλιο:

  1. Μπραβο Μαρια εισαι αξιο κοριτσι και αξιζεις να πας πολυ μπροστο

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News