Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Η Ντόρα «αδειάζει» Κυρανάκη - Πλεύρη για το μπάρμπεκιου: «Πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν»

"Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς"

Η αντιπαράθεση του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Χρήστου Γιαννούλη με τους βουλευτές της ΝΔ Θανάση Πλεύρη και Κώστα Κυρανάκη για το αν μπορεί να διοργανωθεί μπάρμπεκιου χοιρινού με αλκοόλ μπροστά σε δομή μουσουλμάνων μεταναστών προκάλεσε και την αντίδραση της Ντόρας Μπακογιάννη.

Η κυρία Μπακογιάννη, μιλώντας στον Alpha, φάνηκε να διαφωνεί με τις τοποθετήσεις των βουλευτών της ΝΔ.

«Μια ανύπαρκτη οργάνωση, η οποία ζητά 5 λεπτά δημοσιότητας, δημιουργεί μείζον θέμα, το οποίο δεν έχει διαχωριστικές γραμμές ανάμεσα στα κόμματα αλλά ανάμεσα στους ανθρώπους. Η ανθρωπιά, η λεβεντιά, η αλληλεγγύη και ο σεβασμός στον αδύνατο δεν νομοθετούνται. Δεν υπάρχει νόμος που να σε κάνει άνθρωπο. Αυτό το μαθαίνεις ή στα πρώτα έξι χρόνια της ζωής του ή δεν το μαθαίνεις ποτέ. Με ενόχλησε αυτό το θέμα, όχι γιατί υπάρχει περίπτωση να πει κάποιος ότι δεν θα τρώμε χοιρινό ή δεν θα πίνουμε αλκοόλ, αλλά επειδή προκαλείς τον εξαθλιωμένο άνθρωπος και τον πατάς στο θρησκευτικό του συναίσθημα. Αυτό δεν υπάρχουν λόγια να το περιγράψεις», δήλωσε αρχικά στον Alpha και την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» η Ντόρα Μπακογιάννη, στους Τάκη Χατζή και Λήδα Μπόλα και συνέχισε:

«Έγινε μια κομματική αντιπαράθεση. Εγώ λέω ότι κάποιοι δικοί μας νέοι βουλευτές, πιστεύω ότι δεν κατάλαβαν για τι μιλούσαν. Ο κ. Γιαννούλης το έφερε στη Βουλή με άκομψο τρόπο, οπότε παρεξηγήθηκε αυτό που είπε και βγήκαν οι βουλευτές να αντικρούσουν κομματικά. Δεν υπάρχει βουλευτής της ΝΔ με αρχηγό τον Κυριάκο Μητσοτάκη που θα υποστηρίξει την έλλειψη ανθρωπιάς».

9 σχόλια:

  1. πόσο πιο καθαρά? πόσο πιο απλά? είμαστε ένα Ευρωπαικό Κόμμα.Όχι ακροδεξιό.Όχι εθνικιστικό.Τα σύγχρονα Ευρωπαικά κόμματα και την ανοχή σε κάθε θρησκεία επιτρέπουν και κάθε ελεύθερη επιλογή του ανθρώπου.Προφανώς κάποια ακροδεξιά στοιχεία βολεύονταν ή κρύβονταν στο χώρο μας.Να το πούμε ακόμα πιο απλά? ο Αντώνης Σαμαράς ΔΕΝ είναι κεντρικό στοιχεία μας.Ο Μητσοτάκης αυτός είναι.Φιλελεύθερος.Και η ελευθερία ζορίζει όσους θέλουν στεγανά,νόμους του παρελθόντος κλπ κλπ.
    ΕΚΣΥΧΡΟΝΙΣΤΕΙΤΕ γιατί ο Κυριάκος θα σας εκπλήξει κι άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτή η κυρία τελικά ανήκει στη ΝΔ; Σε ποιον πάει κόντρα; Βασικά μου θυμίζει γριά αλεπού. Γιατί δεν κάθεται σπίτι της; Δεν της φτάνουν τα λεφτά για να ζήσει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι βουλευτές ως συνήθως άσχετοι με τη πραγματικότητα.Θεωρία και μπλα μπλα.Αν κάνουν τον κόπο να πάνε σε ένα τέτοιο κέντρο(επειδή εγώ έχω πάει)θα δουν το ουίσκυ να ρέει άφθονο και η μπριζόλα σύννεφο.Μιλάω βέβαια για το 90% γιατί και εμείς στα χαρτιά "χριστιανοί" είμαστε ,αλλά με δικό του Θεό ο καθένας,έτσι όπως τον θέλει ο καθένας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Θετικό γεγονός όταν κάποιος του χώρου σου τοποθετείται απέναντι στο ρατσισμό,καταπάτηση ανθρώπινων δικαιωμάτων κτλ.
    Αλλά... τον Γεωργιάδη ο Σαμαράς τον έβαλε αντιπρόεδρο του κόμματος; Ο Σαμαρά του έδωσε χαρτοφυλάκιο(και τι χαρτοφυλάκιο!). Τον πρόεδρο της νεολαίας της ΕΠΕΝ ο Σαμαράς τον έκανε υπουργό;
    Τον Κυρανάκη(αυτό το παιδάκι που διασκεδάζει δημοσίως με το χοιρινό των μουσουλμάνων)ο Σαμαράς τον έχει επιλέξει για στενότατο συνεργάτη του;Σταματώ εδώ με τα πρόσωπα.
    Η επένδυση στο "θόρυβο" που προκαλούσαν ο φανατικός όχλος γύρω από το Μακεδονικό και το μεταναστευτικό (μόνο και μόνο για να χάσει πόντους ο σύριζα)από τον Σαμαρά έγινε;
    Να μην πω για ζητήματα π.χ. που σχετίζονται με την εκκλησία.
    Είσαι φιλελεύθερος και ευρωπαϊστής λες.
    Για δες τι σχέσεις επέβαλλαν και τα φιλελεύθερα κόμματα στην Ευρώπη ανάμεσα σε κράτος και εκκλησία.
    Τα παχουλά χεράκια των ιερωμένων για λίγα ψηφουλάκια δεν τα έγλειφαν τόσο απροκάλυπτα.
    Επένδυσε σε μια φανατίλα, κουλτούρα και αισθητική που σπέρνει μίσος και διχάζει την κοινωνία για εκλογικά οφέλη. Αυτά τα είχε. Τώρα δε γίνεται να γυρίσεις έναν διακόπτη και να πεις ξεχάστε τα.Ξύπνησε τα πιο ταπεινά ένστικτα των πλέον περιθωριακών ομάδων.
    Τις πολλαπλασίασε. Θα τους βρούμε όλους μπροστά μας με άσχημο τρόπο.
    Τώρα πλέον μην εκπλαγείς με τον αναχρονισμό του Κυριάκου προκειμένου να επιβιώσει πολιτικά.
    Δεν έχω σχέση με την αριστερά έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8.49 λες ότι δεν έχεις σχέση με την αριστερά. Το σχόλιό σου όμως ξεχειλίζει από αριστεριλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Επειδη γραφω απο αριστερα προς τα δεξια ε;
      Με καταλαβες ρε τσακαλι!

      Διαγραφή
  6. Μια φωνή λογικής υπάρχει μέσα στην νουδου και αυτή την αδειάζετε και λογικά θα απομακρύνει ο φιλελεφτ κουλης τον κυρανακη εύγε Κούλη είσαι ενας τσιπρας βαμμένος στα μπλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 8.49 Μας ξεφτίλισες και ξεφτιλίζεσαι. ΥΓ Αριστερός

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News