Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019

Συνάντηση εργασίας του Δημάρχου Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου με τον Αντιπεριφερειάρχη Δάνη Τζαμτζή

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν σε μια σειρά θεμάτων που άπτονται της συνεργασίας της περιφέρειας και του δήμου

Τον νέο αντιπεριφερειάρχη Πέλλας κ. Ιορδάνη Τζαμτζή επισκέφθηκε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Πέλλας κ. Γρηγόρης Στάμκος συνοδευόμενος από τον αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών κ. Χρήστο Βουτσά.

Κατά τη διάρκεια της συζήτησης αναφέρθηκαν σε μια σειρά θεμάτων που άπτονται της συνεργασίας της περιφέρειας και του δήμου, σε όσα έργα βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και σε όσα προγραμματίζονται.


«Είχαμε μια γόνιμη και εποικοδομητική συνεργασία με τον αντιπεριφερειάρχη κ. Τζαμτζή. Είναι βέβαιο ότι και τα επόμενα χρόνια η σχέση Π.Ε. Πέλλας και Δήμου Πέλλας θα ενδυναμωθεί ακόμη περισσότερο μιας και με τον κ. Τζαμτζή μας συνδέουν κοινοί αγώνες χρόνων», δήλωσε ο δήμαρχος Πέλλας Γρηγόρης Στάμκος.

Ο κ. Τζαμτζής από την πλευρά του ανέλυσε στον δήμαρχο τα σχέδια και τις προτεραιότητες του για το δήμο Πέλλας, άκουσε με προσοχή τα αιτήματα του δήμου και δεσμεύθηκε για την επίτευξη και ολοκλήρωση όλων των αιτημάτων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News