Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2019

Ο Κωνσταντίνος Ανδρονίκου Σύμβουλος του Χρήστου Μπάτση για θέματα επικοινωνίας και διεθνών σχέσεων

Δείτε την απόφαση

Ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης ανέθεσε στον Κωνσταντίνο Ανδρονίκου καθήκοντα άμισθου συμβούλου για την επικουρία του δημάρχου Αλμωπίας, κατά την άσκηση των καθηκόντων του.

Ειδικότερα, ο ανωτέρω σύμβουλος θα παρέχει αμισθί και δωρεάν στο δήμαρχο συμβουλευτικές υπηρεσίες σε θέματα επικοινωνίας που αφορούν έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο και θέματα που αφορούν την ανάπτυξη των διεθνών σχέσεων του Δήμου Αλμωπίας με αντιπροσωπείες ξένων χωρών, οργανισμούς και διεθνών δικτύων.

Θα ασκεί καθήκοντα αμιγώς συμβουλευτικά, χωρίς αποφασιστικές αρμοδιότητες οποιασδήποτε μορφής. Θα παρέχει συμβουλές και θα διατυπώνει γνώμες προς το δήμαρχο και θα συνεργάζεται με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου και των νομικών του προσώπων, και, των φορέων του Δημοσίου.

Δείτε ολόκληρη την απόφαση με ΚΛΙΚ ΕΔΩ

15 σχόλια:

  1. Άρθρο 25 – Άμισθοι ειδικοί σύμβουλοι δημάρχων και περιφερειαρχών
    Στο τέλος της παραγράφου 11 του άρθρου 45 του ν. 3979/2011 (Α’ 138) προστίθενται εδάφια, ως εξής:

    «Επιτρέπεται η ανάθεση καθηκόντων ειδικών συμβούλων για την επικουρία των δημάρχων και των περιφερειαρχών για ορισμένο χρονικό διάστημα και με συγκεκριμένα αντικείμενα, οι οποίοι υπηρετούν εθελοντικά και δεν λαμβάνουν μισθό, αποζημίωση ή οποιαδήποτε άλλη οικονομική απολαβή. Οι ειδικοί σύμβουλοι του προηγούμενου εδαφίου είναι επιστήμονες ή εμπειρογνώμονες ειδικού αντικειμένου ή κατέχουν αποδεδειγμένη εμπειρία σε θέματα τοπικής αυτοδιοίκησης, υποστηρίζουν στο αντικείμενό τους τα διοικητικά όργανα, τις επιτροπές και τις αρμόδιες υπηρεσίες και προσλαμβάνονται με απόφαση του δημάρχου ή του περιφερειάρχη, ανάλογα, η οποία δημοσιεύεται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Στην απόφαση εξειδικεύεται το συγκεκριμένο αντικείμενο που αναλαμβάνει ο ειδικός σύμβουλος, η ιδιότητα του και το χρονικό διάστημα ανάθεσης των καθηκόντων. Ο αριθμός των άμισθων ειδικών συμβούλων δεν επιτρέπεται να υπερβαίνει τον έναν (1) ανά δήμαρχο και τους δύο (2) ανά περιφερειάρχη.». Ένας ανά δήμαρχο όχι δύο δεν διαβάζουν τους νόμους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πολυ σωστα και ασε που επικαλούνται εντελώς λάθος άρθρο του Καλλικράτη που αφορά σε σύσταση ομάδων εργασίας.

      Διαγραφή
    2. ουτε χρονικό διάστημα βαζουν όπως ορίζει ο νομος..άντε πάλι τα ιδια...

      Διαγραφή
    3. ερωτημα: οι δύο άμισθοι σύμβουλοι που βγηκαν στην δημοσιότητα οι αποφάσεις τους, θα σταλούν για φεκ ?

      Διαγραφή
  2. Διεθνων σχεσεων!
    Το καλυτερο των τελευταιων μηνων!
    Ζουμε μεγαλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ήταν στην Μόσχα να μην κλείσει συνάντηση μπατση πουτιν? Οεο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γεμίσαμε αμισθους με αποτέλεσμα να μείνουν λεφτά για έργα χα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μετά τους αργόμισθους ανακαλύφτηκαν και οι άμισθοι.

      Διαγραφή
  5. Α μπρε κάνει ντιετνείς σκέσεις ο ντήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εναν, με συγκεκριμένο αντικείμενο και για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Οχι δυο, επί παντώς επιστητού και για ολόκληρη τη θητεία!!! Απατεώνες!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ή δεν ξέρουν να διαβάζουν τους νόμους και γράφουν ότι αποφάσεις θέλουν, αμφιβόλου νομιμότητας, που μπάζουν από παντού, ή νομίζουν ότι κανενας πολίτης δεν θα ασχοληθεί. Και το δεύτερο είναι πιο τραγικό να το πιστεύουν ή να θέλουν να συμβεί.
      Τελικά ο νέος μας Δήμαρχος πόσους θέλει να τον επικουρούν ;
      Της επικουρίας το κάγκελο.
      Και δεν είναι άδικο άλλοι συμβουλοι να πληρώνονται και άλλοι όχι; Κουλό.

      Διαγραφή
  7. Μας γλεντάει άσχημα ο αγράμματος. Πήρε 2 επιστήμονες χωρίς να δώσει μια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τελικά ποιος βγήκε επικεφαλής όλων κ δήμαρχος? Ο Μπάτσης ή οι αμισθοι? Τελικά μπορεί ή δεν μπορεί να διοικησει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρήστο αγόρι μου τραβά στα φορτηγά και στα ξύλα αγόρι μου δεν κάνεις για αυτό.. στο πρόσωπο σου ταυτίστηκαν πολλοί άνθρωποι της Αλμωπίας για τον λόγο ότι σε θεωρούσαν δικό του παιδί.. έναν άνθρωπο με μπόλικη ενέργεια και όχι πολλές σπουδές και γνώσεις.. αλλά αρκέστηκαν στο πρώτο και δεν δώσαμε βάση στο δεύτερο.. αν θες μια φιλική γνώμη κάνε το σωστότερο γιατί προς το παρών μόνο τον εαυτό σου εκθέτεις επανειλημμένα.. είσαι σπουδαίος άνθρωπος με πολύ όρεξη για δουλειά και έργα αλλά μέχρι εκεί .. αυτά για να γίνουν θέλουν και ένα επικεφαλή.. και εσύ δεν είσαι για αυτή την θέση.. από την στιγμή που δεν μπορείς να επιβαλεεις για κάτι ο ίδιος σου και βάζει ντεμεκ αμισθοθς σε αυτήν την θέση για να το κάνουν αυτό είσαι το λιγότερο για κλάματα και όχι για γέλια..ο κόσμος της Αλμωπίας κύριοι είχε την ευκαιρία την δεύτερη Κυριακή των εκλογών να αναδείξει έναν δημαρχο ο οποίος θα μπορούσε να κάνει με διαβεβαιοτητα όλα τα παραπάνω αλλά επέλεξε ένα κύριο με απολυτήριο Γυμνασίου και πρόεδρο επί 10ετις στο χορευτικό των προμαχων.. τα λέμε το 2023 παλι

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News