Πέμπτη 21 Νοεμβρίου 2019

Απάντηση Τζαμτζή σε Ιγνατιάδου: «Να τα λέμε και αυτά...»

ΟΙ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΒΡΟΧΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ

Δήλωση Δάνη Τζαμτζή, Αντιπεριφερειάρχη Πέλλας

Επειδή χθες με την καταρρακτώδη βροχή, μαζί με την Υποδιευθύντρια των Τεχνικών υπηρεσιών, μέχρι αργά το μεσημέρι ήμασταν σε προβλήματα στο Εθνικό οδικό δίκτυο, θέλω έστω και με καθυστέρηση μιας μέρας, να ευχαριστήσω την Δήμαρχο Σκύδρας για την βοήθειά της στην επίλυση προβλήματος στον κόμβο της ΚΟΝΕΞ στην Σκύδρα, καθαρίζοντας τα χώματα στο πλάι του δρόμου σε σημείο που κρατούσε νερά.

Η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, θέλει την συνεργασία όλων των Δημάρχων, διότι όλοι πιστεύω ότι προσπαθούμε να προσφέρουμε στους πολίτες της Πέλλας.

Στα πλαίσια αυτά η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, πέρα από τα έργα ευθύνης της που έχει πραγματοποιήσει, όπως ασφαλτοστρώσεις στους οικισμούς Ριζού και Σεβαστειανών, φωτισμοί όπως του κομβου Καλής, Μαυροβουνίου, συνεχείς αντικαταστάσεις λαμπτήρων,διαγραμμίσεις κλπ., έχει προγραμματίσει και πραγματοποιήσει τα τελευταία χρόνια στον Δήμο Σκύδρας τα εξής:

1.Ανάπλαση αθλητικών εγκαταστάσεων στην Τ.Κ. Μαυροβουνίου, 30.000 ευρώ το οποίο ολοκληρώθηκε.

2.Ασφαλτόστρωση και εργασίες συντήρησης τμήματος οδού Λουτρουχωρίου-όρια Δήμου Σκύδρας 250.000 ευρώ. Είναι στην σύνταξη της μελέτης.

3.Ασφαλτόστρωση αγροτικής οδού στην Τ.Κ. Ριζού 255.000 ευρώ. Το έργο είναι προς δημοπράτηση.

4.Εργα αναβάθμισης της Λαϊκής Αγοράς της Σκύδρας 40.000 ευρώ. Ολοκληρώθηκε.

5.Έργο ανάπλασης πέριξ της επαρχιακής οδού Σκύδρας-Σεβαστειανών, εντός ορίου απαλλοτρίωσης 60.000 ευρώ. Ολοκληρώθηκε.

6.Διαμόρφωση λεβητοστασίου Δημοτικού Σχολείου Τ.Κ. Άσπρου Δήμου Σκύδρας 5.000 ευρώ. Προς δημοπράτηση.

Τέλος, με μηχανήματα της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας (γκρέιντερ, μπουλντόζα), που σας τα παραχωρεί, κάνετε έργα στον Δήμο Σκύδρας, όπως διανοίξεις οδών, βελτίωση αγροτικών δρόμων κλπ.

Όλα τα παραπάνω έργα, είναι αρμοδιότητας του Δήμου Σκύδρας, αλλά τα υλοποιεί και τα χρηματοδοτεί η Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, η Αντιπεριφέρεια Πέλλας όπως λέτε.

Να τα λέμε και αυτά…

2 σχόλια:

  1. Γιασου ρε Δάνη γίγαντα, ΣΕ πάω ρε φίλε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έλλειμμα αντιπλημμυρικών και αποχετευτικών έργων. Τα υπόλοιπα περιττεύουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News