Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Ποια ρήξη; Συνάντηση Μπάτση - Παρούτογλου πριν τη Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

Ο κ. Παρούτογλου στην ανακοίνωσή του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και την αποχώρηση, ωστόσο οι κινήσεις του άλλα δείχνουν

Λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση με την οποία ο Νίκος Παρούτογλου έσυρε… τα «εξ’ αμάξης» στον Χρήστο Μπάτση, οι δύο άνδρες συναντήθηκαν σε κεντρικό καφέ της Αριδαίας.

Αρχικά, σύμφωνα με πληροφορίες του Aridaia News, οι δυο τους είχαν μία τετ-α-τετ συζήτηση, ενώ στη συνέχεια στην παρέα προστέθηκαν και αρκετά μέλη του συνδυασμού του Δημάρχου.

Η συγκεκριμένη συνάντηση έγινε μία μέρα πριν την αποψινή Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ξεκινά σε λίγο και κανείς δεν γνωρίζει ποιες θα είναι οι εξελίξεις.

Ο κ. Παρούτογλου στην ανακοίνωσή του άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, ακόμα και την αποχώρηση, ωστόσο οι κινήσεις του άλλα δείχνουν.

13 σχόλια:

  1. Αυτος νομιζει σε χαζους απευθυνεται. Και με μια δημοαιευση των οποσθιων μας επεισε οτι δεν εχει ιδεα. Ε ρε κατακαημενη Αλμωπια τι εχεις να τραβηξεις 4 χρονια. Μας χαλουσε ο Μπινος γιατι εβγαινε φωτογραφιες. Τουλαχιστον δεν ηταν ερμαιο κανενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δημοσίευσε αυτό που πίνεις. Δε γίνεται να το πίνεις μόνος, δώσε κάτι και σε μας.

      Διαγραφή
    2. και σ εμας.....χα..χα...χα..σου ρε Λακη, αλλαξε μοντεσερ γιατι εχει γλιτσα....γιδι

      Διαγραφή
    3. μοντεσέρ(αμορτισέρ) μήπως θα έπρεπε να αλλάξεις εσύ στο κεφάλι σου; πολύ κουνιέται και χάνεις τον ειρμό των σκέψεών σου.

      Διαγραφή
  2. ΠΟΙΑ ΡΗΞΗ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μου θυμιζει τον Καμενο, ετσι θα γινει κ εδω, 5 μηνες πριν της επομενες εκλογες θα την κανει δηθεν με δηλωσεις του αερα, θυμηθητετο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσείς την εξυπνάδα του μπινο την μόρφωση του και την ικανότητα να διοίκει δεν θα την δείτε ούτε στα όνειρα σας... Η αλμωπια δεν μπορεί να λειτουργήσει με ξυλοκόπο να δίνει εντολές.. Τις εντολές πρέπει να τις δίνει κάποιος που ξέρει τι κάνει.. Κλαίτε από μέσα όλοι αλλά είναι πλέον αργα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μη το κάνεις αυτό ρε φίλε, ανατριχιάσαμε, δακρύσαμε, η ικανότητες και η μόρφωση του κ.Μπίνου ξεχείλισαν και άρχισαν να τρέχουν στους δρόμους, θα προκληθεί κανένα ατύχημα.

      Διαγραφή
  5. Καλα να παθεις Νικολακη να κανεις αυτο που σου λεει ο Δημαρχος σου.
    Αυτος που επελεξες να συνεργαστεις...
    Παρε το ψεμα τωρα στην μαπα οπως εσυ κοροιδευεις τον κοσμο και το παιζεις εκπληκτος...
    Οπως εσυ που μια λες για ανευθηνη πολιτικη και μια λες για συγκλισεις και δουλεια.
    Διαλεξες τωρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικα τοσες κολωυουμπες μαζι δεν ειχα ξαναδει ξεπερασατε και την κομανετσι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ενας που το παιζει Δημαρχος δεν απαντησε ποτε ο αλλος εκανε τριπλη κωλοτουμπα στον αερα με τελεια προσγειωση.
    Νομιζουν και οι δυο δουλευουν τον κοσμο....
    Δεν πειραζει ο κοσμος θα σας ξαναψηφισει!
    Μονο για την παρτη σας
    Ειναι πολλα τα λεφτα αρη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γεια σου ρε αποστατη μακεδονομαχε που το παίζεις ιστορία.αλλαξε γιατί δεν σε βλέπω ούτε δύο χρόνια να αντέχεις .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News