Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019

Αμπάρη σε Κετικίδη: «Κάποιοι δεν έχουν τιμή εξαγοράς» (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε τα βίντεο

Ότι αποπροσανατολίζει την κοινή γνώμη και δημιουργεί μια δική της ατζέντα, κατηγόρησε την αντιπολίτευση ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης.

Όπως είπε, «η αντιπολίτευση δεν μπορεί να κατανοήσει το ρόλο της, λειτουργεί σαν τροχοπέδη βάζοντας εμπόδια στη διοίκηση του Δήμου». Και πρόσθεσε ο κ. Κετικίδης: «Εγώ νομίζω κύριοι ότι δεν προήλθαμε από παρθενογένεση και μην κάνετε κάθε φορά ότι ανακαλύπτετε την Αμερική. Κάποιες φορές είναι πράγματι αστείες οι θέσεις και οι κριτικές σας, αν αναλογιστούμε αυτά που έχουν γίνει στο παρελθόν. Με επιλογές προσώπων, με Δημάρχους που έχουν περάσει ανά τα έτη και όλα αυτά που έχουν γίνει. Οπότε, οι κριτικές για επιλογές, δεν χωρούν στο συγκεκριμένο σημείο. Και νομίζω ότι ορισμένοι είναι γεννημένοι για την αντιπολίτευση, είτε γιατί απέτυχαν να διοικήσουν, είτε γιατί μόνο εκεί μπορούν να σταθούν.
.  

Όπως ήταν λογικό, η συγκεκριμένη αναφορά του κ. Κετικίδη προκάλεσε τα πυρά της αντιπολίτευσης. Άλλωστε, και ο ίδιος δεν προέρχεται από παρθενογένεση, καθώς έχει θητεύσει δίπλα σε Δημάρχους εδώ και πολλά χρόνια, είτε ως Ειδικός Συνεργάτης, είτε ως Αντιδήμαρχος.

Γ. Απάρη: Κάποιοι δεν έχουν τιμή εξαγοράς

Πρώτη απάντησε η Δημοτική Σύμβουλος Γεωργία Αμπάρη, η οποία δήλωσε προσβεβλημένη ως μέλος της Αντιπολίτευσης. Συγκεκριμένα, η κ. Αμπάρη είπε μεταξύ άλλων τα εξής: «Είπατε πως ορισμένοι είναι γεννημένοι μόνο για την Αντιπολίτευση. Είναι τιμή για κάποιους που βρίσκονται στην αντιπολίτευση, ίσως επειδή δεν έχουν τιμή εξαγοράς κ. Κετικίδη».  

Σ. Χατζηδημητρίου: Δεν γεννηθήκαμε όλοι πρίγκιπες

Στη συνέχεια απάντηση στον κ. Κετικίδη έδωσε ο Σάκης Χατζηδημητρίου, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Είμαστε πιστοί υπηρέτες του λαού. Είμαστε όπου μας τάζει και γι’ αυτό είμαστε περήφανοι. Άλλοι είναι γεννημένοι πρίγκιπες».  

Δ. Μπίνος: Σεβαστείτε όσα λέγατε δυόμιση χρόνια που ήσασταν συνεργάτης

Μέρος στην κόντρα που ξέσπασε πήρε και ο Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος δήλωσε τα εξής: «Λέει ο κ. Κετικίδης περί συνεργατών και επιλογών. Ο ίδιος έχει μεγάλη προϊστορία, είτε σαν Ειδικός Συνεργάτης, είτε ως Αντιδήμαρχος. Βλέπω κ. Κετικίδη ότι ισοπεδώσατε τους πάντες. Ήσασταν συνεργάτης, σεβαστείτε τα όσα λέγατε δυόμιση χρόνια, όπως σας σέβομαι κι εγώ για το έργο που παράξαμε».

6 σχόλια:

  1. Κετικιδη σε ρεζιλεψανε πάλι μα τοσο τόσο τόσο άσχετοι από πολιτικη αυτοί οι άνθρωποι είστε πλέον επικινδυνοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. νουμερο ειναι το παιδι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλα και όλοι που ασχολούνται με την πολιτική έχουν μια τιμή κάτι σαν το μπακάλικο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιαννάκη έχεις μούτρα και μιλάς για πρώην δημάρχους εσύ που δεν υπάρχει τετραετία που να μην πληρώνεσαι από τον δήμο; Βγήκες από το πανεπιστήμιο και την ίδια ώρα σε διόρισαν ειδικό συνεργάτη στον δήμο Εξαπλατάνου. Μετά όπου έβλεπες να υπάρχει ρεύμα πήγαινες για να είσαι αντιδήμαρχος. Φτερό στον άνεμο. Λίγη τσίπα ρε. Δεν είναι όλοι πουλημένοι και συμφεροντολογοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εσείς που μιλάτε θα τον κάνετε και δήμαρχο την επόμενη φορά οπότε η σιωπή είναι χρυσος

      Διαγραφή
  5. ποιο είναι το επάγγελμα του κετικιδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News