Παρασκευή 29 Νοεμβρίου 2019

Ο Δ. Παπαστεργίου νέος Πρόεδρος της ΚΕΔΕ

Ο δήμαρχος Τρικκαίων επικράτησε τους επίσης υποψηφίου για την προεδρία Λ. Κυρίζογλου

Ο δήμαρχος Τρικκαίων, Δημήτρης Παπαστεργίου, θα είναι ο νέος πρόεδρος της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), καθώς, σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα από το γαλάζιο ψηφοδέλτιο, λαμβάνει 42 ψήφους παραπάνω από τον επίσης υποψήφιο για την προεδρία δήμαρχο Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Λάζαρο Κυρίζογλου.

Συγκεκριμένα, ο κ. Παπαστεργίου έλαβε 202 ψήφους, έναντι 160 του κ. Κυρίζογλου, ενώ ακολουθουν ο δήμαρχος Καλλιθέας Δημήτρης Καρνάβος με 146 και ο δήμαρχος Μυκόνου Κωνσταντίνος Κούκας με 143.

Να σημειωθεί πως Παπαστεργίου και Κυρίζογλου ήταν από κοινού υποψήφιοι στο ψηφοδέλτιο της ΝΔ που πέτυχε σαρωτική νίκη στις εκλογές για το νέο 31μελες ΔΣ της ΚΕΔΕ.

2 σχόλια:

  1. πρώτη προϋπόθεση για έναν τόπο να πάει μπροστά είναι ο κόσμος να αγαπάει τον τόπο του.
    Στην Αριδαία πόσοι αγαπάνε μέχρι τρέλας τον τόπο τους?
    για παράδειγμα να έχουμε Δωρητές !
    Πόσους εθελοντές έχουμε?
    Πόσους ανθρώπους που να λένε: δεν περιμένουμε από κανέναν τίποτε ας τα κάνουμε μόνοι μας ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Υπάρχουν και τέτοιοι έστω και μετρημένοι αλλά δεν ανήκουν σε συστήματα οπότε λειτουργούν από μόνοι τους χωρίς η ο ήθελα από πουθενά. Δεν αξιοποιούνται αυτοί που αποδεδειγμένα αγαπούν τον τόπο τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News