Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Γυμναστή προσλαμβάνει ο Χρήστος Μπάτσης για Ειδικό Συνεργάτη - Δείτε την απόφαση

Δείτε την απόφαση

Την πλήρωση μιας [1] θέσης μετακλητού υπαλλήλου «Ειδικού Συνεργάτη του Δήμου Αλμωπίας» με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου.

Η επιλογή του προσώπου που θα προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης θα γίνει από τον Δήμαρχο Αλμωπίας, οποίος είναι και το αρμόδιο όργανο για την πρόσληψη.

Για την πλήρωση της θέσης απαιτούνται:

A) Tα γενικά προσόντα διορισμού, για την απόδειξη των οποίων απαιτείται χωριστή από την αίτηση, υπεύθυνη δήλωση του υποψηφίου, κατά το άρθρο 8 του ν. 1599/1986, στην οποία να δηλώνετε ότι πληρούνται τα γενικά προσόντα διορισμού που προβλέπονται στις παραπάνω αναφερόμενες σχετικές διατάξεις και τα οποία είναι:

-Να μην έχει καταδικαστεί για ποινικό αδίκημα ή να έχει τεθεί υπό δικαστική αντίληψη ή απαγόρευση που συνιστά κώλυμα ή ασυμβίβαστο με την ανωτέρω θέση,

- Προκειμένου περί ανδρών, να έχει εκπληρώσει τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις ή να έχει απαλλαγεί νόμιμα από αυτές,

- Να έχει υγεία και φυσική καταλληλότητα,

B) Tα παρακάτω τυπικά προσόντα διορισμού:

1.Να έχει Πτυχίο ή δίπλωμα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού ΑΕΙ ή το ομώνυμο πτυχίο ή δίπλωμα Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου (Ε.Α.Π) ΑΕΙ ή Προγραμμάτων Σπουδών Επιλογής (Π.Σ.Ε) ΑΕΙ της ημεδαπής ή ισότιμος τίτλος σχολών της ημεδαπής ή αλλοδαπής, αντίστοιχης ειδικότητας, με εξειδίκευση ή κατεύθυνση στην Ειδική Αγωγή.

2.Να έχει επαρκείς και εξειδικευμένες γνώσεις και σημαντική εμπειρία, ανάλογη με τα αντικείμενα απασχόλησης.

Οι αιτήσεις των υποψηφίων μαζί με το βιογραφικό σημείωμα και τα σχετικά δικαιολογητικά θα υποβληθούν στο Δήμο Αλμωπίας μέσα σε προθεσμία δέκα [10] ημερών από την επόμενη της τελευταίας δημοσίευσης .

Τα καθήκοντα του προσώπου που θα προσληφθεί για την πλήρωση της παραπάνω θέσης είναι:

Α)Σχεδιάζει, εισηγείται και μεριμνά για την εφαρμογή επιτελικών πολιτικών, προγραμμάτων και δράσεων για την προώθηση του τοπικού αθλητισμού και την παροχή δυνατοτήτων άθλησης στους κατοίκους.

Β)Διεξάγει κοινωνικές έρευνες, σχεδιάζει, εισηγείται και μεριμνά για την εφαρμογή κοινωνικών πολιτικών Η πρόσληψη και εργασιακή σύμβαση καθώς και οι αποδοχές αυτού που θα προσληφθεί διέπονται από τις διατάξεις του άρθρου 163 του Ν.3584/2007, όπως αυτές ισχύουν σήμερα.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι να απευθύνονται στα τηλέφωνα 2384350206 & 2384350282.

Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΜΩΠΙΑΣ
ΜΠΑΤΣΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ 

20 σχόλια:

  1. να προσλαβει και εναν σιτιστή οδικων πτηνων
    για να ταιζει τα πουλακια του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΙ ΡΕΖΙΛΙΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΕΥΘΥΝΟΣ ΟΠΩΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΕΤΑΙΡΟΣ. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΤΣΗ ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΕΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πειτε αλευρι ο Τσιμτσιριδης μας γυρευει. Ποσο πιο κατανοητο; πηρε σχεδον 90 χιλιαρικακια επι Μπίνου τωρα αλλα τοσα με τον Μπάτση και ο μηνας εχει 9. Λερες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΤΣΙ ΝΑ ΞΕΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΔΗΜΑΡΧΕ. ΑΞΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι θα τον κανετε τον γυμναστη ρε μπαγλαμαδες;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αυτός ο κύριος Τσιμτσιρίδης θα δουλέψει σε κανονική δουλειά ποτέ? ο κόσμος ψάχνει δουλειές κι αυτός γέρασε με κατά λάθος δουλειες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. εκανε κοιλιά και θα τον κανει περσοναλ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κουίζ τι συμβαίνει με τη μισθοδοσία μόνο στο βοήθεια στο σπίτι?????τι συμβαίνει με την ανάρτηση στην Διαύγεια, που μιλάει για ανάκληση απόφασης εντάλματος,που όλος τυχαίος αντιστοιχεί στην μισθοδοσία των υπαλλήλων;οι διώξεις συνεχίζονται κυριε μπατση!!!! Αλλά καλύτερα θα μας απαντήσει ο νυν συνεργάτης σας μιας και ξέρει από οικονομικά . Μάθε τεχνη καί αστην και αν πινασεις πιαστηνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οι τεμπέληδες, λουφατζιδες και απλήρωτοι υπάλληλοι, του βοήθεια στο σπίτι ,σας εύχονται καλά Χριστούγεννα κ Μπάτση!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Δημ Εκλογές 2019 :Μπάτσης -5332 ψήφους..! Μπίνος - 4663 ψήφους..! Διαφορά 669 ψήφοι..!
    Εκλογές 2014 Τσιμτσιρίδης 862 ψήφους (που η λογική λέει ότι με βάση τις ψήφους που πήραν και άλλοι υποψήφιοι που κατέβηκαν για δεύτερη και τρίτη φορά , θα τις ξανάπερνε...!!
    Τι δεν καταλαβαίνεις?????
    n t g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φαίνεται αυτές τις αρμοδιότητες δεν μπορούσε να τις δώσει στην ιδιώτη που έβαλε αντ'αυτού. Εεεε δεν τα ξέρει και όλα η ιδιώτης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. χωρίς υπερβολή,η απόφαση να επιστρέψει ο Τσιμτσιρίδης ξανά στο Δήμο απ το παράθυρο,μας πείθει ότι και ο νέος μας Δήμαρχος έπεσε νωρίς στην παγίδα του παρελθόντος.Αγαπητέ κύριε Μπάτση δεν υπάρχουν νέα παιδιά με πτυχία και γνώσεις,μηχανικοί συγκοινωνιολόγοι, αρχιτέκτονες,Ηλεκτρολόγοι μηχανικοί? Περιβαλλοντολόγοι ? και χρειαζόμαστε έναν 60χρονο προπονητή ποδοσφαίρου να κάνει πολιτική στο Δήμο? κύριε Μπάτση αυτό δεν είναι απλό λάθος.Είναι τεράστιο λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μνημόνια μέχρι να σβήσει ο ήλιος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αυτός ο Κύριος που θα είναι ο νέος συνεργάτης του Δημάρχου, προεκλογικά ερχότανε και ξυνοτανε στον Παρουτογλου. Επειδή όμως έγινε θέμα με τον ΣΙΜΟ δεν κατέβηκε φοβούμενος την κατακραυγή. Είναι το πλέον ρεζίλι και υποκριτής. Είναι ένα μηδενικό στην πολιτική και τις γνώσεις. Κρίμα Χρήστο μην το κάνεις είναι έγκλημα. Είναι αχρηστος για σένα, μόνο προβλήματα θα σε προσθέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θα σας κάνει πολλά γυμνάσια ο Μπάτσης πουλακι του Μπίνου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εγω δεν είμαι από εδώ ούτε εδώ ψηφίζω αλλά νομίζω ότι ο Μπίνος ήταν σοβαρός κ εντάξει για δήμαρχος,το ότι δεν ξαναβγήκε μου έκανε εντύπωση.Ο νέος πάντως μέχρι στιγμής δεν μου εμπνέει σοβαρότητα.Θα δείξει το μέλλον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News