Δευτέρα 11 Νοεμβρίου 2019

Επιτυχημένη η ημερίδα του Κέντρου Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας και Ειδικής Διαπαιδαγώγησης «Αγοραστού Λιλιάνα - Κικίδης Θεόδωρος»

Δείτε φωτογραφίες

Η διεύθυνση και οι επιστημονικοί συνεργάτες του Κέντρου Λογοθεραπείας - Εργοθεραπείας και Ειδικής Διαπαιδαγώγησης «Αγοραστού Λιλιάνα - Κικίδης Θεόδωρος», μας έδωσαν τη δυνατότητα να συμμετέχουμε σε μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα: «Διαταραχή Ελλειμματικής Προσοχής - Υπερκινητικότητα: Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε».

Κεντρική Ομιλήτρια η Dr Παυλίδου Ευτέρπη, M. D. MSc. Ph. D Παιδίατρος - Παιδονευρολόγος, Επιμελήτρια Α' Ε. Σ. Υ. Β Παιδιατρική Κλινική Α. Π. Θ., Νοσοκομείο Α. Χ. Ε. Π. Α.

Η εκδήλωση στέφτηκε από μεγάλη επιτυχία, καθώς η απήχηση του κόσμου ήταν μεγάλη. Είναι ενδεικτικό το γεγονός, ότι το Ξενιτίδειο Πνευματικό Κέντρο Αριδαίας ήταν κατάμεστο από κόσμο, που παρακολούθησε με μεγάλο ενδιαφέρον την ημερίδα.











4 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια για γην καταπληκτική ομιλία αλλά και για το έργο σας ευχαριστούμε πολύ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικοί θεραπευτές αλλά πάνω απ όλα εξαιρετικοί άνθρωποι να είστε καλά παιδιά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πολύ καλή ευκαιρία για όλους μας να ενημερωθούμε
    Ευχαριστούμε πολύ! Πολύ καλή παρουσίαση του θέματος!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Φοβερή η γιατρός απλή και κατανοητή μας καθιλωσε. Συγχαρητήρια

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News