Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2019

Λ. Προκοπίδης: «Δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος απεμπόλησε μια μοναδική ευκαιρία και επέμεινε στη πρότασή του»

ΔΗΛΩΣΗ ΛΑΚΗ ΠΡΟΚΟΠΙΔΗ, ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΑΛΜΩΠΙΑΣ

Συνεδρίασε σήμερα (22-11-2019), τρεις μήνες μετά την ανάληψη της νέας Δημοτικής Αρχής, η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Αλμωπίας.

Πρώτο θέμα ημερήσιας διάταξης, ήταν η εκλογή Αντιπροέδρου της Επιτροπής.

Το μέλος της Επιτροπής, Ευάγγελος Προκοπίδης, πρότεινε σύμφωνα με το σχετικό κανονισμό η θέση να καλυφθεί από εκπρόσωπο της Αντιπολίτευσης και όπως χαρακτηριστικά τόνισε «Έτσι, το μήνυμα που θα περάσει στην κοινωνία, είναι η συναίνεση στη λειτουργία του Δήμου».

Δυστυχώς ο κ. Δήμαρχος, απεμπόλησε μια μοναδική ευκαιρία και επέμεινε στη πρότασή του, για την κάλυψη της θέσης από την κ. Πολυξένη Νάνου.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης, ζήτησα από τον κ. Δήμαρχο τη σύγκλιση της Επιτροπής ανά μήνα, όπως προβλέπεται από την σχετική νομοθεσία με θέματα (πέραν αυτών που απαιτούν εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο), που άπτονται της προστασίας του περιβάλλοντος, τις αναπλάσεις περιοχών, τις πολεοδομικές παρεμβάσεις στον αστικό ιστό της πόλης, τη χωροταξική λειτουργία της πόλης και των οικισμών, το πόσιμο νερό του δικτύου ύδρευσης και μιας σειράς ζητημάτων που έχουν σχέση με αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου.

3 σχόλια:

  1. ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΠΙΤΡΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αυτος φοβατε τη σκια του σιγα μη βαλει ατομο απο αντιπολυτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ενώ τις προηγούμενες που δεν απουσιάζε ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News