Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019

Τι χαρτί έδωσε η Μελίτα Χισκάκη στον Δημήτρη Μπίνο; (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο

«Μπήκαν στα γραφεία και διατάζουν υπαλλήλους κάποιοι που δεν έχουν θεσμικό ρόλο». Αυτό κατήγγειλε ο Δημήτρης Μπίνος κατά την Συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμωπίας.

Ήταν μία έμμεση βολή προς τη Μελίτα Χισκάκη, η οποία προορίζεται για τη θέση της Γενικής Γραμματέως του Δήμου και παρότι δεν έχει προσληφθεί ακόμα βρίσκεται από την πρώτη μέρα στο Δημαρχείο και έχει ενεργό ρόλο.

Μετά την συγκεκριμένη τοποθέτηση του κ. Μπίνου, η κ. Χισκάκη κατευθύνθηκε προς το μέρος του, εν μέσω αντιδράσεων από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρη Βέσκου, και του έδωσε ένα χαρτί, όπως θα δείτε στο βίντεο.

Δεν γνωρίζουμε ποιο είναι το περιεχόμενο αυτού του χαρτιού, όμως καλό θα είναι οι όποιες εξηγήσει για την παρουσία της να δοθούν και προς τους πολίτες.

17 σχόλια:

  1. Ξεχασες τα δικά σου Κ. Μπίνο ! Τι να κάνεις όμως αφού δεν έχεις τίποτε ουσίας να πεις. Πρόσεξε όμως οι " μεγάλοι άνδρες " πρέπει να προσέχουν την υστεροφημία τους. Σε ενδιαφέρει μήπως ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τι ρώτησες και δε σου είπε; Ούτε ο Μπινος σου είπε; Ούτε ο Σαμανδης; Ούτε ο Δήμαρχος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙ. ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΓΙΔΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΧΕΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΟΝ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΠΕΡΙΛΑΜΒΆΝΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χαρτομάντιλα να σκουπισει τα δάκρυα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. το ίδιο χαρτί το έδωσε και στον Σαμάντη. Φαίνεται στο βίντεο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ο Μπίνος να το δώσει στη δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η ενημέρωση που έχω είναι πως αν αυτό το χαρτί βγει στην δημοσιότητα ο Μπάτσης δεν ξέρω αν θα συνεχίσει να θεωρείται Δήμαρχος......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ξέρεις πολλούς που να δουλεύουν αμισθι; Πες μου και μένα να τους μάθω. Μπράβο στην κυρία. Έχει κότσια. Κι άλλοι έχουν λεφτά αλλά... Και για να δούμε ποιος θα κρυβεται στο τέλος.

      Διαγραφή
    2. 7:57 θα μας πεις και ποια είναι η δουλειά που ανέλαβε;;; Αυτό είναι όλο. Γιατί δεν ξεκαθαρίζουν την κατάσταση να κλείσουν και στόματα αφού είναι τόσο "αθώοι"...

      Διαγραφή
  9. Κύριε Μπινο είχε θεσμικό ρόλο ο Βαφειαδης στην ΔΗΚΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άμισθο μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου ψηφισμένο ομόφωνα από το Δημοτικό Συμβούλιο.

      Διαγραφή
    2. 7:03 σε κάθε διοικητικό συμβούλιο της δηκεα συμμετέχουν κάποιοι εκπρόσωποι συλλόγων θεσμικοτατα από το καταστατικό της επιχείρησης. Αυτά τα μέλη ορίζονται από το δημοτικό συμβούλιο, όπως όρισε και ο Μπάτσης για παράδειγμα την Καραπάνου. Αυτά τα μέλη είναι αμισθα. Έτσι και ο Βαφειάδης ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο. Τώρα απάντησε μας και εσύ αν έχει θεσμικό ρόλο η Μελίτα και ποιος είναι αυτός.

      Διαγραφή
  10. Τυρί, ρύζι, καφέ, γάλα, εεεε ένα καμπά παρακαλώ! Ρε κάντε καμία δουλειά Θα γελάνε όλοι με τα χάλια μας κ μεις όπως λέει ο κάθε χαχας θα τρώμε ποπ κορν .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η ΑΡΙΔΑΙΑ ΕΧΕΙ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΩΜΕΡΟΤΕΡΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ!!! ΑΥΤΟ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News