Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Δ. Μπίνος: Τα Λουτρά δεν πρόκειται να κλείσουν - Επικίνδυνος ο κ. Μπάτσης

Ο πρώην Δήμαρχος και πρώην Πρόεδρος των Λουτρών, χαρακτήρισε τον Χρήστο Μπάτση επικίνδυνο και υπογράμμισε ότι δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα τόσο σοβαρό θέμα για να πλήξει τη δική του εικόνα

Ο Δ. ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΛΕΙ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

Αυτό που φωνάζει από την πρώτη στιγμή, ότι δηλαδή τα Λουτρά δεν πρόκειται να κλείσουν, τόνισε για άλλη μια φορά ο Δημήτρης Μπίνος, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Ράδιο Αλμωπία.

Ο πρώην Δήμαρχος και πρώην Πρόεδρος των Λουτρών, χαρακτήρισε τον Χρήστο Μπάτση επικίνδυνο και υπογράμμισε ότι δεν δίστασε να εκμεταλλευτεί πολιτικά ένα τόσο σοβαρό θέμα για να πλήξει τη δική του εικόνα. Μάλιστα, έκανε λόγο για "παιχνίδια", ενώ έκανε λόγο για απίστευτη προχειρότητα που θέτει σε κίνδυνο την εικόνα της περιοχής μας.

Ο κ. Μπίνος αναφέρθηκε και στην γκάφα του κ. Μπάτση, ο οποίος έστειλε χαρτί στους μικροπωλητές της Λουτρόπολης για να τους καλέσει να μαζέψουν τα πράγματά τους. Ο κ. Μπίνος στη συνέντευξη του κάλεσε τους μικροπωλητές να επιστρέψουν στις θέσεις τους, καθώς όπως εξήγησε δεν ανήκουν στην δικαιοδοσία του ΕΟΤ κάτι που προφανώς δεν γνώριζε ο κ. Μπάτσης.

Δυστυχώς, ο κ. Μπάτσης απόδειξε ότι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα για την περιοχή, δεν μπήκε καν στη διαδικασία να επιδιώξει την σύμπνοια και τη συνεργασία, με αποτέλεσμα να έχει πληγεί σε μεγάλο βαθμό η εικόνα της περιοχής μας από λάθος χειρισμούς.

15 σχόλια:

  1. Ο ΜΠΙΝΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΟ ΑΦΗΣΕ ΠΡΟΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ΄.. ΤΟΣΟ ΚΑΚΗ ΚΑΙ ΦΘΗΝΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ..ΕΙΝΑΙ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΕΙΣΤΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΠΑΤΣΑΚΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΑΝΑΣΤΑΤΩΣΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΠΕΡΙΟΧΗ ΓΙΑ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝ.

      Διαγραφή
  2. ΜΠΑΤΣΗ ΣΕ ΕΙΧΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΟΤΙ Η ΜΕΛΙΤΑ ΘΑ ΣΕ ΡΙΞΕΙ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΓΚΑΦΕΣ. ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΨΩΝΙΣΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΣΒΕΡΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ. ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ. ΑΘΗΝΑ ΚΑΤΕΒΗΚΕΣ ΣΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ Η ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΕ ΤΟΝ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΣΟΥ ΜΠΙΝΟ ΠΟΥ ΣΕ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΣΤΗΝ ΑΡΙΔΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι άξιοι συνεργάτες του κ Μπινου γιατί δε φρόντισαν να λύσουν το θέμα.μιας και ήταν γνωστες και μορφωμένοι.

      Διαγραφή
  3. ΟΙ ΝΤΕΜΕΚ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΤΗΣ ΠΥΛΑΙΑΣ. ΕΤΣΙ ΧΥΝΟΥΝ ΚΡΟΚΟΔΙΛΙΑ ΔΑΚΡΥΑ. ΡΟΜΠΕΝ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ. ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΟΝΤΩΣ ΕΧΕΙ ΔΡΑΚΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΟ.
    ΥΓ... ΤΗΝ ΜΕΛΙΤΙΝΗ ΤΗΝ ΡΩΤΗΣΑΤΕ ΑΝ ΣΑΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΤΕ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ενω ο μπινος επαιρνε εναν γυρο μεγαλε οταν κατεβαινε σαλονικη,4 μερες ειναι ο μπατσης προεδρος και πεσατε να τον φατε,για αυτο και σας τιμωρισε ο κοσμος

      Διαγραφή
  4. Πολλοί Ρασπούτιν μαζεύτηκαν στο δημαρχείο. Ντροπή να θέλετε να εξοντώσετε τους αντιπάλους σας με ψέματα και συκοφαντίες. Μπάτση είσαι πιο παλιός και από το παλιό. Κρίμα που σε ψηφίσαμε. Πάνω από το συμφέρον σου δεν βάζεις τίποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Η ΜΕΛΙΤΑ, ΜΕ ΘΟΡΥΒΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΟΣ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΕΚΘΕΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΣΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ ΚΙΝΔΥΝΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΟΛΗ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΩΝ ΤΥΠΩΝ, ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΛΑΝΟΡΘΩΤΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΦΗΜΗ ΤΩΝ ΛΟΥΤΡΩΝ, ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΓΙΝΕΙ. ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ ΔΕΚΑΔΕΣ ΑΚΥΡΩΣΕΙΣ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΤΟΥ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ. ΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ , ΩΣ ΜΕΤΟΧΟΙ, ΕΧΟΥΝ ΚΑΘΗΚΟΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΟΥΝ ΜΥΝΗΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΙΑ, ΚΑΤΑ ΠΑΝΤΩΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥ, ΓΙΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΔΥΣΦΗΜΙΣΗ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ. ΟΙ ΣΥΛΟΓΟΙ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΚΑΙ ΕΝΟΙΚΙΑΖΟΜΕΝΩΝ ΔΩΜΑΤΙΩΝ ΜΥΝΗΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΝ ΑΥΤΩ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΒΛΑΒΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Κλείνουν τα Λουτρά, βάζουν νερο στις βρύσες με αρσενικό ...άλλο τι θα δούμε θεέ μου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΑ ΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ ΕΧΕΙ ΑΡΣΕΝΙΚΟ. ΑΠΟΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΛΕΕΙ Η ΠΟΣΗ. ΜΠΑΝΙΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ Μ ΑΥΤΟ? Η ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΗ ΣΚΑΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτα τα χρονια ηταν και Μπατσης διπλα στον Μπινο οποτε κατηγορεις και τον ιδιο τον μπατση!Καληνυχτεεςς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπατση φυγε οσο ειναι νωρις αααστο αγορι μου ξερεις εσυ η Μελιτα θα τα λυσει ολα 🤣🤣🤣🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. - ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ , ΕΣΩΣΑΝ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ, ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΦΟΒΗΤΡΟ ΜΕΛΙΤΑ ΜΟΥ; ΠΩΣ ΝΑ ΞΑΝΑΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΜΠΙΝΟ? ΒΡΕΣ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ!!
    - ΔΗΜΑΡΧΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΜΠΙΠΤΕΙ ΣΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ.
    - ΜΑ ΕΣΥ ΔΕ ΦΕΡΕΙΣ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ. ΕΙΣΑΙ ΑΜΙΣΘΙ ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ , ΟΠΟΤΕ...ΚΑΝΕΙΣ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ.
    - ΔΗΛΑΔΗ ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΟΥ ΜΠΟΡΩ;
    - ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΜΕΛΙΤΑΚΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΩΝ ΑΜΙΣΘΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ. ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ. ΟΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ..ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σαν να βλεπω την βουλή όπου ο ένας κατηγορεί τον άλλον,δίχως να καταλαβαίνει
    τι συμβαίνει,βρε χανόμαστε ξυπνηστε βουλιάζουμε μα έσυ οδηγούσες πρώτος εγω οδήγησα μετά απο εσένα..κ θα συνεχίζουν οσο πάει
    Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΑΡΔΕΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Φιλτατε πρωην δημαρχε, επικινδυνος δεν ειναι ο κ.Μπάτσης που δημοσιοποίησε ως οφειλε ενα σοβαρό προβλημα και ενημερωσε τους κατοικους της Αλμωπίας. Επικινδυνος εισαι εσύ που δεν ασχολήθηκες σοβαρα στην τετραετία σου να λύσεις ενα χρονιζον προβλημα. Με ενεργειες του επιτελειου του Μπατση το θεμα πηρε την απαραιτητη παραταση, κερδίθηκε χρόνος και απομενει τωρα ολοι να ασχοληθουν σοβαρα για την επιλυση του. Αφηστε τα λογια και συνεργαστειτε να λυθει , για το καλό της κοινωνιας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News