Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2019

Εντολή σφράγισης των Λουτρών την Παρασκευή - Τι λέει ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο: aridaia365.gr

Το απόγευμα της Δευτέρας πραγματοποιήθηκε Έκτακτη Γενική Συνέλευση της Δημοτικής Επιχείρησης Λουτρών, που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αλμωπίας και νέος Πρόεδρος των Λουτρών Χρήστος Μπάτσης.

Θέμα συζήτησης, ήταν η εντολή που υπάρχει, όπως αποκάλυψε ο Δήμαρχος, για σφράγιση των Λουτρών την ερχόμενη Παρασκευή 11 Οκτωβρίου και ώρα 11 το πρωί.

Ο κ. Μπάτσης τόνισε ότι θα γίνουν όλες οι απαραίτητες προσπάθειες ώστε μια τέτοια εξέλιξη να αποτραπεί.

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την τοποθέτησή του: .

Βίντεο: aridaia365.gr

23 σχόλια:

  1. Κεχαγιάς Νικόλαος7 Οκτωβρίου 2019 στις 8:36 μ.μ.

    Γιά το εν λόγω πρόβλημα υπάρχουν ευθύνες & πρέπει ν αποδοθούν,η αδράνεια η αδιαφορία των αρμοδίων είναι αδικαιολόγητη δεδομένου οτι γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν όπως οφείλουν επίσης να συνεργαστούν όλοι μαζί για την επίλυση του & να μη στηρίζουν αδιάφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τώρα την θέλουν την αντιπολίτευση, για να αποφύγουν τις ευθύνες τους. Στο Δημοτικό Συμβούλιο της Παρασκευής τη λοιδορούσαν και την απαξίωναν. Απαιτείται συστράτευση όλων των παραγωγικών δυνάμεων της Επαρχίας και όχι συναντήσεις σαν την σημερινή για την οποία δεν ειδοποιήθηκε κανένας.

      Διαγραφή
  2. Καληνυχτα Μπατση! Βγάλε άκρη τώρα να δω την μαγκιά σου!Τον κόσμο τον κοροιδεψες με τα φούμαρα που εταζες!!Την δικαιοσύνη όμως ποτέ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 9.33 καληνύχτα...τοσο καιρό μάλλον κοιμόσουν γιατί αν έβλεπες το βίντεο θα καταλάβαινες ότι το πρόβλημα τα αφησαν οι προηγούμενοι...οποτε δεν κάνα talent show

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ο Μπάτσης είναι Δήμαρχος από τον Ιούλιο, τώρα ανακάλυψε την πραγματικότητα;
      ο Βέσκος ήταν τρία χρόνια αντιπρόεδρος, δεν ήξερε τι γίνεται;
      Ο Μπάτσης και ο Βέσκος ήταν πέντε χρόνια δημοτικοί σύμβουλοι με τον Μπίνο (ανεξαρτητοποιήθηκαν δύο μήνες πριν τις εκλογές.
      Ο Μπάτσης θα μείνει στην ιστορία ως ο Δήμαρχος που έκλεισε τα Λουτρά.

      Διαγραφή
  4. ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΕΔΙΩΞΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΏΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΙ. ΑΣ ΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΤΟΥ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΜΠΑΤΣΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ρε Μπάτση έχεις καταλάβει ότι εσύ είσαι τώρα Δήμαρχος; Ο Μπινός κρίθηκε. Εσύ οφείλεις να βρεις λύση. Φτάνει με τα παιχνίδια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. τι φταει ο μπατσης ρε μεγαλε;;δυο χρονια ειχε ερθει το χαρτι και το κρυβαν,τωρα ανελαβε ο μπατσης και θελετε να σας λυσει το προβλημα;αλλα να ξερεις οτι θα το λυση,γιαι εμαθε να παλευει ως ανθρωπος και ως πολιτικος,τιποτα δεν βρηκε ετοιμο και τιποτα δεν του χαριστηκε,αν θες να κανεις αντιπολιτευση καντην μετα απο καιρο,οχι τωρα!

      Διαγραφή
    2. Αυτό το παραμύθι ότι ήρθε πριν δύο χρόνια το χαρτί ποιος στο είπε; Ο παραμυθάς δήμαρχος; Πριν μιλήσεις ενημερώσου καλύτερα. Ρωτηστε τον βεσκο και τον Δοντσο που ήταν Αντιπρόεδροι. Θα σας πούνε αυτοί ξέρουν. Η μήπως όχι;;;

      Διαγραφή
  6. Μπάτση θα μείνεις στην ιστορία ως Δήμαρχος που εκλεισε τα Λουτρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το ενδεχόμενο να έπεσαν κάποιοι στον λάκκο που έσκαψαν το σκεφτήκατε καθόλου; Φτάνει με το παραμύθι ότι για όλα φταίει ο Μπινός. Βεσκος κ Δοντσος ήταν αντιπρόεδροι. Ο Μπάτσης ήταν μέτοχος των λουτρών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ξέρετε ποιός ήταν αντιπρόεδρος στα Λουτρά; Ο Δόντσος ο ανεξάρτητος και συνεργάτης τωρα του Μπατση. Αυτός τι έκανε; τον Αμερικάνο; ή τζαμπα μισθό έπαιρνε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπατση είσαι ο Δήμαρχος που στα χέρια εκλεισαν τα Λουτρά. Αυτο θα μείνει στην ιστορία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ρε Βέσκο, το πήρες το παιδί, το άσχετο στο λαιμό σου. Του είπες πόσο ωραίο είναι να είσαι δημαρχος. Και πήραν τα μυαλά του αέρα. Τώρα το φυσάει και δεν κρυώνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Τέτοια προβλήματα έχουν προκύψει πολλές φορές. Όμως τότε υπήρχαν υπεύθυνες διοικήσεις. Ο Μπάτσης αντί να λύσει το πρόβλημα προσπαθεί να το εκμεταλλευτεί πολιτικά για να μας πείσει πόσο κακος είναι ο Μπινός. Σόου κάνει ο άνθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. χιλιοπαιγμενο εργο των Δεξιων.Η ΔΕΗ δεν εχει ΕΥΡΩ,να αγοραση ουτε κολωνες.Σε ενα μηνα,την εσωσε ο Χατζηδακης.Τωρα,θα κλεισουν την παρασκευη τα Λουτρα.Σε λιγες μερες,ο Μπατσης θα μεριμνηση και δεν θα υπαρχει κανενα προβλημα λειτουργιας της επιχειρησης[με την συνδρομη του Κουη].Πως τα ανεχεσαι αυτα ρε Νικο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Να κινηθούν εναντιον νομικά στους υπεύθυνους της σφραγισης και να ζητήσουν αποζημίωση για την ολιγωρία...απαράδεκτοι...στα κανάλια θα βγούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Είστε επικίνδυνοι Μπάτση. Δημιουργείτε εντυπώσεις για πολιτικούς λόγους κ δεν σας νοιάζει πόσο ζημιά κάνετε στα λουτρά. Ντροπή σας. Αυτή την συζήτηση θα μπορούσες να είχες καλέσει τους επικεφαλής και να την κάνεις χωρίς κάμερες . Όμως ήθελες σοου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Μπάτση σε άλλο κόσμο ζεις. Τζάμπα μας έλεγες ότι εδώ ζούμε. Δεν φροντισες να ενημερωθείς για τίποτα. Μόνο η εξουσία σε ένοιαζε και οι εύκολες υποσχέσεις. Θα τα λουστεις τώρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πριν εκλεγει δημαρχος υπηρετουσε την τοπικη αυτοδιοικηση ως δημοτικος συμβουλος. Δυο μηνες πριν τις εκλογες ανεξαρτητοποιηθηκε γιατι κοιταξε την πολιτικη του καριερα. Μονο να δημιουργουν εντυπωσεις ειναι οι "σωτηρες" του τοπου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΜΠΗΚΕ ΕΙΔΗ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΑΝ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΦΡΑΓΙΣΤΟΥΝ ΔΕΝ ΘΑ ΕΜΠΑΙΝΕ......ΕΙΝΑΙ ΓΛΥΚΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ Κ Ο ΜΠΙΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΗΛΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ . ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΛΟΤΟΜΟΣ ΘΑ ΜΑΣΕΙ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ξαφνικά μαθαίνουμε επαγγελματίες της περιοχής ότι τα Λουτρα την Παρασκευή θα κλείσουν,το όλο ζήτημα δείχνει με ποιον τρόπο αντιμετωπίζει η διοίκηση των Λουτρών ένα τόσο σοβαρο θέμα το οποίο απο 'τι κατάλαβα επανειλημένα εστελναν ειδοποιήσεις στα Λουτρα αλλα τελικά δεν έγινε κατι ίσως γιατί το πηραν στο χαβαλέ του στυλ έλα μωρέ θα κλείσουν τα Λουτρά δεν γίνονται αυτά κ άλλα τέτοια,
    Το πιο σοβαρό για εμένα προσωπικά είναι ότι δεν σέβονται κανέναν ο οποίος έχει επενδύσει,είτε σε ξενώνα είτε σε ενοικ.δωμάτια,ξενοδοχείο,εστιατόρια κτλ,σε αντίθεση με τους ίδιους οι δεν έχουν οικονομικό ρίσκο παρα μόνο πολιτικό,άρα σε ένα υποτιθέμενο κλείσιμο την Παρασκευή σε όλους αυτούς που θα ζημιωθούν ποιος είναι ο υπεύθυνος?
    Ωστόσο τα τελευταια χρόνια πρωτοβουλίες για μπάρες στην εισοδο των Λουτρών για αγροτικά,υδροηλεκρικά κτλ πάρθηκαν,χωρίς να λειτουργεί η επιχείρηση όμως τι νόημα έχουν όλα αυτά..
    Μόνο με συνεργασία μεταξύ όλων των επαγγελματιών οι οποίοι έχουν σχέση με τον τουρισμό της περιοχής,οι οποίοι ξερουν και ακούν τα προβλήματα κατ ιδίαν, μπορεί να υπαρξει εξέλιξη, γιανα μην ξαναβρεθούμε προ τετελεσμένων απο αμέλεια κάποιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Να τα κλείσουν έτσι και αλλιώς για λίγους τα έκαναν κάποιοι φάε φάε έγιναν 100 κιλά ούτε για γέλια είστε. Πέρνα και κάνα σχόλιο τέτοιου είδους υποτίθεται αντικείμενικο site είστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News