Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2019

Απίστευτο: Πέθανε... δύο φορές μέσα σε τρεις ώρες

Μία γυναίκα 45 ετών, μετά από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, πέθανε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γατρούς να πιστοποιούν τον θάνατό της

Ενα ιδιαίτερα σπάνιο και εξαιρετικά παράξενο φαινόμενο σημειώθηκε στην πόλη Chandigarh της Ινδίας. Μία γυναίκα 45 ετών, μετά από χρόνια αποφρακτική πνευμονοπάθεια, πέθανε σε νοσοκομείο της πόλης, με τους γιατρούς να πιστοποιούν τον θάνατό της.

H οικογένειά της χρειάστηκε να περιμένει στο νοσοκομείο για περίπου τρεις ώρες μέχρι να βρεθεί ελεύθερο ασθενοφόρο και να μεταφέρει το άψυχο σώμα στο σπίτι για την προετοιμασία της κηδείας.

Κατά τη διαδρομή, όμως, η γυναίκα κουνήθηκε. Σύμφωνα με το πρακτορείο Russia Today, σε κατάσταση σοκ οι συγγενείς της ζήτησαν τη μεταφορά της σε άλλο νοσοκομείο. Εκεί, οι γιατροί προσπάθησαν να την επαναφέρουν, χωρίς όμως να το καταφέρουν.

Το γεγονός αυτό ονομάζεται «φαινόμενο του Λαζάρου» ή νεκροφάνεια.

Μόνο 38 περιπτώσεις σε όλο τον κόσμο

«Με ιατρικούς όρους, αυτή η κατάσταση ονομάζεται φαινόμενο του Λαζάρου και σε όλο τον κόσμο έχουν καταγραφεί μόνο 38 περιπτώσεις μέχρι στιγμής» δήλωσε ο Δρ. Ντασάρι Χαρίς, επικεφαλής του ιατροδικαστικού τμήματος του νοσοκομείου σε συνέντευξη Τύπου.

Μάλιστα, εξηγούν ότι ορισμένα φάρμακα, που χορηγούνται σε ασθενείς σε καταστάσεις κρίσης, μπορούν ακόμη και να «αναστήσουν» προσωρινά τους ασθενείς.

2 σχόλια:

  1. Μόνο που ο Λάζαρος ήταν 4 μέρες πεθαμένος.Λεπτομέρεια θα πει κάποιος...Ό,τι πει η επιστήμη που τα ξέρει όοοοολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. βρε ολα γινοντε, εδω κυβερνουσε την ελλαντα ο συριζα, αρα ολα ειναι δυνατον

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News