Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Τα άκουσε στο αεροπλάνο ο Τσίπρας: «Ξεπούλησες τη Μακεδονία, έπρεπε να είσαι φυλακή» (ΒΙΝΤΕΟ)

Το βίντεο που ανέβηκε στο facebook με την φραστική επίθεση στον Τσίπρα

Με ένα γνωστό πρόσωπο από την εποχή των συλλαλητηρίων για τη Μακεδονία, τη δημοσιογράφο Γεωργία Μπιτάκου, βρέθηκε τετ α τετ στο αεροπλάνο ο Αλέξης Τσίπρας, με τον πρώην πρωθυπουργό να τα ακούει για το Μακεδονικό.

Η εν λόγω κυρία μόλις διαπίστωσε πως στο αεροσκάφος βρίσκεται ο τέως πρωθυπουργός τον πλησίασε χωρίς να φανερώσει τις προθέσεις της και τον ρώτησε αν ξέρει τον Καραβίτη. «Κάτι μου λέει, αλλά…» απάντησε ο Αλέξης Τσίπρας και στη συνέχεια ακολούθησε ένας ποταμός σχολιασμών από την κυρία Μπιτάκου.

«Α, κάτι σας λέει. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο του Παύλου Μελά», είπε και στη συνέχεια επιτέθηκε φραστικά και με σκληρούς χαρακτηρισμούς στον πρωθυπουργό, με αποτέλεσμα να χρειαστεί οι άνδρες ασφαλείας του Αλέξη Τσίπρα να της ζητήσουν να απομακρυνθεί.

Η φραστική επίθεση στον Τσίπρα μέσα στο αεροπλάνο

«Ξεπούλησες την πατρίδα, είσαι προδότης, έπρεπε να είσαι φυλακή. Κυκλοφορείτε ελεύθερος, αλλά πολύ σύντομα θα βρεθείτε στη φυλακή. Εκεί είναι η θέση σας κανονικά. Ο χειρότερος φασίστας και προδότης της πατρίδας είστε εσείς» είπε στον Αλέξη Τσίπρα.

Οσο η συγκεκριμένη κυρία τα έψελνε στον πρωθυπουργό και παράλληλα κινηματογραφούσε με το κινητό της, ο κ.Τσίπρας, αλλά και η Εφη Αχτσιόγλου παρακολουθούσαν και χαμογελούσαν αμήχανα. Τελικά η ασφάλεια του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ απομάκρυνε διακριτικά την Γεωργία Μπιτάκου, η οποία συνέχιζε να λέει «κατέστρεψε την χώρα, ξεπούλησε τη Ιστορία των προγόνων μου και κυκλοφορεί ακόμη ελεύθερος».

Το βίντεο που ανέβηκε στο facebook με την φραστική επίθεση στον Τσίπρα

Η κυρία Μπιτάκου πάντως όχι μόνο δεν δίστασε να επιτεθεί φραστικά στον Αλέξη Τσίπρα, αλλά κατέγραφε και το περιστατικό, το οποίο στην συνέχεια αναρτήθηκε στο facebook.

11 σχόλια:

  1. Να βγείτε στους δρόμους και τώρα με την κυβέρνηση της νδ που το μόνο που κάνει είναι να τηρήσει τη συμφωνία των Πρεσπών.
    Πατριδοκάπηλοι με λάβαρα και περικεφαλαία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Nα δεις οι σημερινοί που έπρεπε να είναι η κατά τα άλλα προδοτική συμφωνία έγινε τιμητικη και στο τέλος θα λέτε και στον Τσίπρα ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άντε όλοι εσείς κραζατε , βγάλατε νέα δημοκρατία , δεν ακούω κιχ εκτός αν βλέπετε ότι πάμε καλύτερα , καμιά αλλαγή στην συμφωνία κατάργηση το 15% στην ΔΕΗ , φτιάχνει καζίνο που θα καταστρέψει τους Έλληνες ,λέει ότι δεν είπε αλλάποτε για κατάργηση της συμφωνίας και εδώ λέει ένα τεράστιο ψέμα , και ακόμα δεν είδαμε τπτ είναι η αρχή ακόμα ,αλλα κανείς τπτ ακόμα , αλλά βέβαια ο βολεψακια του βολεψακια είναι όλοι που βλέπουνε το νόμισμα μόνο από την μια μεριά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το χρυσαυγήτικο τσόκαρο να πάει να διαμαρτυρηθεί στους μέχρι χθες συνοδοιπόρους της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η αλήθεια είναι, πάντως, ότι η Μπιτάκου έχει χρησιμοποιήσει ουκ ολίγες φορές φρασεολογία χρυσαυγιτών και φέρεται να έχει σχέσεις με στελέχη της οργάνωσης. Αλλωστε σύμφωνα με πληροφορίες η κ. Μπιτάκου ήταν καλεσμένη σε εκδήλωση του χρυσαυγίτη ευρωβουλετή Γιάννη λαγού στις Βρυξέλλες και το αεροπλάνο της επιστροφής συνάντησε τον Αλέξη Τσίπρα.
    ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΚΥΡΙΕ -ΒΑΦΕΙΑΔΗ- ΣΥΝΤΑΚΤΑ ΤΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. οταν απειλουσατε με κρεμαλες στο συνταγμα, και σπαζατε στο ξυλο καθε ιδεολογικο αντιπαλο στελνοντας τον στα νοσοκομεια ητανε καλα, τωρα εχετε το θρασος να μιλατε εσεις οι ποιο φασιστες απ τους χρυσαυγιτες

      Διαγραφή
  6. Γιατί ρε παλιοχαρακτήρες, κακόψυχοι, με λίγη αντίληψη για την πατρίδα, καλοπερασάκιδες Έλληνες, ανεύθυνοι κακόγουστοι συριζαίοι και οποιδήποτες άλλης παράταξης, φτηνοί άνθρωποι, πρέπει να είναι κάποιος ΝΔτης, για να εναντιώνεται στη συμφωνία Αν είναι σκέτο Έλληνας και δεν ανήκει σε κόμμα σας πειράζει; Πόσο επιπόλαιοι είστε; Οι Έλληνες ρε όταν πρόκειται για να υπερασπιστούν το Κράτος δεν ανήκουν σε κόμματα. Σε λίγο καιρό ΡΕ με τις εξελίξεις για το θέμα θα τρίβετε τα μάτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βεβαίως οι Έλληνες στεναχωρέθηκαν και όχι η ΝΔ το ΠΑΣΟΚ κλπ και τα μαύρα τα χάλια μας. Είμαστε για κλάματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. δεν ψηφιζω Συριζα αλλα η κυρια απαραδεκτη, δεν μιλανε ετσι σ ενα πρωην πρωθυπουργο, ο οποιος παλεψε και αυτος με τα σκυλια της Ε.Ε. και σιγουρα συμπαθεις ανθρωπος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ας βγει και να πει την αληθεια..
    Ξερετε Ελληνες με βαλανε και τα εκανα ολα αυτα η Μερκελ και οι υπολοιπη βορεια ευρωπη για να περασουνε αυτη οι αγωγοι (7 παρακαλω και δεν δισταζουν αυτοι να διαμελιζουν χωρες (βλεπε Γιουγκοσλαβια ,ναι τοσο παλιο ειναι το κολπο βλεπε τωρα Συρια κ.λ.π ....
    Και θα λεγαμε ολοι η Ελληνες ξερεις κατι δεν μπορουμε να αντισταθουμε η μπορουμε στο 3 τριτο ραιχ...
    Τοτε δημοψηφησμα και αντε γεια ! Ο καθενας μας να παρει ευθηνη ....οχι ετσι τωρα χωρισμενοι σε νικητες και ητημενους κουφαλες πολιτικοι και κουφαλες ευρωπαιοι.
    Ενας ψαγμενος τσομπανος Ελληνας με σημαιες εδω και 17 χρονια μονιμα στ σπιτι του..
    Γειααααααα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News