Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Αριδαία: Μην πίνετε νερό από την βρύση

Ανακοίνωση

Η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Αλμωπίας ενημερώνει τους καταναλωτές της πόλης της Αριδαίας ότι λόγω μη προβλέψιμων καθιζήσεων στην γεώτρηση που υδρεύει τη δυτική πλευρά του οικισμού, το νερό που αντλείται εμπεριέχει μεγάλες ποσότητες αργίλου (άμμος).

Για την επίλυση του προβλήματος τοποθετήθηκε ειδικό φίλτρο στην έξοδο της γεώτρησης, αλλά παρόλα αυτά δεν είναι δυνατή η απομάκρυνση του συνόλου της αργίλου.

Για το λόγο αυτό η υδροδότηση του δυτικού τμήματος της πόλης της Αριδαίας θα πραγματοποιηθεί από εφεδρική γεώτρηση η οποία είναι επιβαρυμένη με αυξημένη ποσότητα αρσενικού για όσες μέρες διαρκέσουν οι εργασίες αποκατάστασης του προβλήματος (καθαρισμός) της γεώτρησης.

Παρακαλούμε μην χρησιμοποιείτε για πόσιμο το νερό του δικτύου σας από σήμερα Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2019 μέχρι νεότερης ανακοίνωσης της Δ.Ε.Υ.Α. Αλμωπίας.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση.

24 σχόλια:

  1. Ωραιο ποδαρικο παρουτογλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΗΠΙΑΜΕ??ΠΟΣΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑΧΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΤΕ ΕΤΣΙ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ??ΑΣΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑς ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΝΕΡΟΥ!!ΕΙΣΤΕ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟΙ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΤΕΧΕΤΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΣΑΣ !! ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ !!
    ΚΙΚΗ ΚΟΥΣΙΔΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πρόκειται για ΣΚΑΝΔΑΛΩΔΗ ΑΝΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ σε μια ΑΝΥΠΟΓΡΑΦΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ!!!
      Ποιος υπογράφει?

      Ο ΚΑΝΕΝΑΣ?
      Μας δουλεύετε? Δεν έχετε τα κακαλα να βγείτε και να πειτε το
      ονοματακι σας όπως κάνατε προεκλογικά με τόση φιγούρα?

      Η Αριδαία έχει ξεφτιλιστεί ως μια ΑΣΧΗΜΗ πολη που ΔΕΝ ΣΕΒΕΤΑΙ τους πολίτες της και μάλιστα δεν είναι ικανή ούτε να τους προστατέψει
      Πρωτάκουστο να βγαίνει ανακοίνωση για ΑΡΣΕΝΙΚΟ στο νερό σε επικίνδυνες ποσότητες και να το μαθαίνουμε ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ και μάλιστα τυχαία από τα blogs

      ΕΛΕΟΣ.
      Αυτά όμως έχει η επαρχιώτικη νοοτροπία όπου όλοι είναι γνωστοί
      Αλλά τέρμα θα σας πάρει ο διάολος όλους
      Ούτε τα ανήλικα παιδάκια δεν σέβεστε!!!

      Διαγραφή
  3. Μας δουλεύετε?? Αυτά τα ανακοινώνουν μέρες πριν και όχι στη μέση της ίδια μέρας!! Έπρεπε δηλαδή να ταΐσουμε τα παιδιά μας,να τους δώσουμε νερό να πιούν και μετά να ενημερωθούμε ότι το νερό είναι δηλητήριο!!! Ντροπή σας! Η ανευθυνότητα στο μεγαλείο της !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σσσσσ... Ο Διευθυντής της ΔΕΥΑ παίζει τεννις στην πιπέρια.... Μην χάσουμε Κι ολας

      Διαγραφή
  4. Δηλαδή η ΔΕΥΑ πιστεύει ότι μέχρι τώρα πίναμε νερό από τις βρύσες; Ούτε τα γουρούνια δεν πίνουν από το βούρκο.Καθε 15 μέρες αλλάζουμε τα φίλτρα παροχής στα υδρομετρα για το πλυντήριο και για να κάνουμε μπάνιο. Άκου να μη πίνουμε νερό από τη βρύση από εδώ και πέρα!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανικανότητα..... ντροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Στο 2ο Δημοτικό Αριδαίας τα παιδιά μας έπιναν νερό με χώμα...!! Εδώ κ τουλάχιστον 2 εβδομάδες οι βρύσες είναι κλειστές... Είμαστε στο έλεος του Θεού ή μου Φένεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απαράδεκτοι παραιτηθειτε κατόπιν εορτής ενημέρωση . τον μισθό σας όμως τον παίρνετε κανονικά γουρουνια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν θα ήταν προτιμότερο να μην είχαμε καθόλου νερό
    Πώς θα ενημερωθούν όσοι δεν μπαίνουν στο ιντερνετ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν έχουμε ΠΟΥ ΔΕΝ έχουμε νερό από τον Ιούνιο κι εδώ....
    τώρα να μη πίνουμε κιόλας εε....?
    Θα μας στείλουνε κ λογαριασμους οι αρμόδιες υπηρεσίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και ποια είναι τα όρια για την Δυτική Αριδαία θα μας πει κανείς στην Μπανανία που ζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρε ζώα σήμερα έγινε η παράδοση της ΔΕΥΑ στη Νέα δημοτική αρχή.Οπότε και ευχαριστώ πρέπει να πούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. η ΔΕΥΑ ως ενδειξη σεβασμου στους πολιτες πρεπει στο επομενο λογαριασμο το ποσο πληρωμης να ειναι μηδενικο,δεν εχουμε την δυνατοτητα ολοι να αγοραζουμε νερα,η να τρεχουμε σε βρυσες με αρτησιανο νερο να γεμιζουμε με παγουρια νερο.πιναμε αρσενικο ως τωρα και λασπη..αλλα αν δεν πληρωνες σου κοβαν και το ρο...ΠΑΡΟΥΤΟΓΛΟΥ..ως ενδειξη σεβασμου,ενας μηνας δωρεαν νερο..!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την επόμενη φορά θα σας ειδοποιεί το έδαφος πριν πέσει για να μην πιείτε νερό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ανωνυμία σε όλο της το μεγαλείο 👏👏👏

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Διευθυντης της ΔΕΥΑ που ειναι και χημικος,Τοσο ανευθυνοτητα πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Να κάνουμε πορεία διαμαρτυρίας έξω από τη ΔΕΥΑΑ και να τους βάλουμε να πιούνε νερό. Και στον επόμενο λογαριασμό εννοείται να προνοησει από τώρα η ΔΕΥΑΑ να μην πληρώσει κανείς από την δυτική πλευρά Αριδαίας. Να πληρώσουν μόνο από την ανατολική. Θεόδωρος λουμπαγκος ρουμπινσταιν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ωραία ενημέρωση κύριοι υπεύθυνοι της κακιάς ώρας!! Να θεωρούμε τους εαυτούς μας τυχερούς που το διαβάσαμε μια μέρα αργότερα γιατί προφανώς κάποιοι άλλοι δε θα το μάθουν ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιατί υπάρχει πολύς κόσμος που έπινε έτσι κι αλλιώς απ τη βρύση ;; Έχουμε τόσο άσχετο κόσμο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Και πού ξέρουμε ότι δεν υπάρχει συναλλαγή με τις εταιρίες εμφιαλωμένων νερών;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. μετα απο μια καλη και βαρβατη αυξηση στους λογαριασμους της ΔΕΥΑ,ηρθε κι αυτο,καλοι ειστε εσεις,μπραβο
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ρε μπουρτζοβλαχοι..ρε ξεφτιλισμενοι.. ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΜΕ ΕΤΣΙ. Δηλαδη θα πρεπει τρεις την ωρα να ελεγχω το γαμημενο το Αridaia news μπας και πινω νερο μολυσμενο με αρσενικο? Τι γινεται με τους ανθρωπους που αδυνατουν να εχουν την κατάλληλη ενημέρωση? Τα παιδια (σαν εμενα) που καθονταν εως και σημερα και επιναν μολυσμενο νερο χωρις να το γνωριζουν να μην ανησυχήσουν???
    Και εαν θεωρειται οτι δεν εγινε και κατι..απαιτω να ανακοινωσετε την ακριβη ποσοτητα του αρσενικου στο νερο που καταναλωναμε!
    Και παρεμπίπτοντος, αντε και στον διαολο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News