Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Εικόνες καταστροφής από το δάσος των Προμάχων - Όχημα της Πυροσβεστικής τυλίχθηκε στις φλόγες

Εικόνες καταστροφής

Φωτογραφίες από το σημείο της μεγάλης πυρκαγιάς στο κοινοτικό δάσος των Προμάχων, ανήρτησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης στο facebook.

Σε δήλωσή του ανέφερε τα εξής:

«Η ζημιά είναι τεράστια κουράγιο σε όλους τούς πυροσβέστες Και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους βοηθάνε με οποιοδήποτε τρόπο. Ο Δήμος παρών όλη την ώρα με μηχανήματα υποστήριξης φυσική παρουσία Και φυσικά όλα τα απαραίτητα κρουασάν σάντουιτς νερά χυμούς και οτιδήποτε χρειάζεται».
















35 σχόλια:

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ Η ΦΩΤΙΑ ΔΕΝ ΣΒΗΝΕΙ ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΡΟΥΑΣΑΝ ΟΥΤΕ ΜΕ ΣΕΛΦΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ . ΠΟΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ; ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΛΕΙ ΤΡΑΚΤΕΡ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΣΒΗΣΟΥΝ ΤΗ ΦΩΤΙΑ . ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΟΥ ΤΕΤΟΙΕΣ ΚΡΙΣΙΜΕΣ ΩΡΕΣ . ΟΥΤΕ ΝΑ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙΣ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΦΟΡΤΩΤΗ . ΟΦΕΙΛΕΙΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΕΙΣ . ΦΙΛΙΚΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έστειλαν 2 αεροπλάνα και 70 πυροσβέστες, είναι δύσκολο το σημείο......

      Διαγραφή
    2. Εδώ ολόκληρος ο Αμαζόνιος κάηκε. Για το αν μας αφήνουν στο έλεος το θεού οι "Μεγάλοι"

      Διαγραφή
    3. Μπάτση ίδιος γκαντεμης με τον Μητσοτάκη είσαι..βγήκες δήμαρχος κ παρολίγο να κλείσουν τα λουτρά , κάηκε το βουνό..
      Δεν θέλω να σκέφτομαι τι άλλο μας περιμένει..αλλά ρε συ σελφι στα καμμένα;;; Ντροπή ρε συ

      Διαγραφή
  2. Μιλάμε για επίπεδο που αν δεν ήταν τόσο δυσάρεστη η κατάσταση, θα ήταν για Δελφινάριο. Και μέσα σε όλα... σέλφι!
    Γεια σου ρε Αλμωπία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε ξέρω να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα;; Σελφι μπροστά από τη φωτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εσι ο προτος γιατι δεν πας απο κοντα να σβισις και ασε τα τα λογια εχι κανι ενεργιες ειναι διςβατο και δισκολο το μερος ολι γινεστε ξερολες αποτον καρεκλασας ολα τα ξερετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Επειδή είμαι κόρη πυροσβέστη και γνωρίσω από πρώτο χέρι τι συμβαίνει η συμβολή των ανθρώπων του χωριού ήταν και είναι σημαντική!και τα κρουασάν βοήθησαν και τα χιλιάδες νερά και οι καφέδες για να τους τονώσουν...το θέμα είναι να αντιμετωπιστεί η φωτιά! όλο το χωριό βοήθησε και καλά έκανε...εσύ που μιλάς εκ του ασφαλούς..υπάρχουν πατεράδες εκεί πάνω που ρισκάρουν τη ζωή τους..μην ξεφεύγετε από το θέμα σχολιάζοντας άσχετα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έτσι είναι κορίτσι μου. Πες τα.

      Διαγραφή
    2. Χωρίς νερό και φαγητό πώς θα δουλέψουν αυτοί οι ήρωες εκεί πάνω για να μην φτάσει η φωτιά στα σπίτια μας φίλε μου. ? Κινδυνεύουν άντρες , παιδιά και πατεράδες και παλεύουν Μ αυτό το άγριο θηρίο που λέγεται φωτιά. Έχουν πίσω τους οικογενειες . .σε πείραξε το κρουασάν εσένα ? Ελεος δηλαδή.

      Διαγραφή
    3. Αυτοί οι άνθρωποι παλεύουν εκεί με τη φωτιά ώρες ολόκληρες . Αφήνουν πίσω τους γυναίκες παιδιά μανάδες και πάνε εκεί χωρίς να ξέρουν θα ξαναγυρισουν . Κ εσένα ρε φίλε μου Σε πείραξε που τους πηγαν να φανε και να πιουνε? Δηλαδή έλεος. Αλήθεια έλεος.

      Διαγραφή
    4. Ακριβώς! Οικογενειες που δεν έχουμε Καμία επικοινωνία και αγωνιούμε για τους δικούς μας ανθρώπους,αλλά τον άλλον τον πείραξε το ότι έφαγαν κρουασαν..

      Διαγραφή
  6. Να βρέχει να σταματήσει αυτο το κακό να βρουμε φυτά να βοηθουσουμε να φυτεψουμε κατι να κάνουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το οτι κανένα απο τα μεγάλα ΜΜΕ δεν ασχολήθηκε με το θέμα ,λέει πολλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μωρε το θεμα δν ειναι αν θα φανε οι πυροσβεστες η οχι το θεμα ειναι να σβηστει η φωτια και οχι να βγαινει σελφι ο δημαρψος και πισω οι φωτιες αν δν σβηστη θα σας δω σε λιγο εμεις τι θα τρωμε.....σοβαρευτειτε λιγο ελεος ας φωναξει και αλλα ατομα ας κανουμε κατι ολοι μαζι γτ αλλιως θα καουμε ζωντανη και οι πυροσβεστες αυτο ειναι το επαγκελμα τους και αυτο πρεπει να κανουν αυτο θελησαν αυτη ειναι η δουλεια τους...αν το παμε ετσι δν ειδα στους αστινομικους να δινεται και να κανετε κατι που πολεμανε με τους μεταναστες....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ευτυχώς η Ελλάδα έχει πολίτες σαν και σενα. Αντί να ενθαρρύνεις τα παιδιά που παλεύουν εκεί 4 μέρες, κάθεσαι και γράφεις μλκίες, είσαι και ανορθόγραφος.

      Διαγραφή
  9. Έλα ρε παιδιά τελωνείο ανοίγει σε λίγα χρόνια,πως θα χτιστούν όλα αυτά που θέλουν,το θευ είναι ποιος είναι μέσα στο κόλπο!!η φωτιά δεν μπήκε μόνη της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το κυριοτερο θεμα ειναι κανεις δν ξερει απο τι προηλθε μηπως να σκεφτουμε οτι ολο αυτο εγινε επειτιδες απο τα σκοπια για καποιο σκοπο για ποτε θα χτυπανε οι συρηνες χαμπαρι δν θα παρουμε ξυπνα ελληνα μην κοιμασε σου καινε τα δαση σου περνουν τι χωρα....ξυπνηστεεε ρεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οι πυροσβέστες κάνουν ότι μπορούν στο είναι το επάγγελμα που επέλεξαν αλλά κάνουν με όρια δε διακυνδινευουν.το θέμα μας όμως είναι γιατί δεν ειδοποίησε ο Μπάτσης μεγαλύτερες δυνάμεις κ καθόταν έβγαινε σελφι σαν το παλιό δήμαρχο που κοροϊδεύει ....όλοι περίμεναν τη βροχή γι'αυτό κ ήταν όλοι χαλαροί.πηγα στη περιοχή εχτές και επί μία ώρα που ήμουν εκεί δεν πέρασε κανένα αεροπλάνο.ετδι κάηκαν κ στο μάτι ανευθυνότητα αρχών και δημάρχων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν διακινδυνεύουν οι πυροσβέστες?που είναι 4 μέρες μες την κάπνα?που ξαπλώνουν δίπλα στις φωτιές για να ξεκουραστούν ένα μισάωρο? ο Μπάτσης κ στο βουνό ανέβηκε και βοήθησε και τράβα ρώτα τους πυροσβέστες!τα προσωπικά-πολιτικά σας πιστεύω είναι άσχετα με την φωτιά!αποφάσεις παίρνει πρώτος ο περιφερειάρχης..μην ρίχνετε ευθύνες σε κανέναν τέτοιες ώρες!κάπου να υπάρχει η ανθρωπιά!

      Διαγραφή
    2. Εύγε για τη συνεισφορά σου στην κατάσβεση της φωτιάς. Πήγες να συμπαρασταθείς βλέποντας εάν ήρθαν τα αεροπλάνα;

      Διαγραφή
  12. Μπατση κοροϊδεύεςντο μπινο με τα λάιβ του αλλά εσύ πας δίπλα στη φωτιά και αντί να τη σβήσεις βγαίνεις σελφι;;;;;;;μετράς αντίστροφα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έλα ρε Ράμπο εσύ που μπορείς να σβήσεις μια ολόκληρη φωτιά γιατί δεν πήγες να το κάνεις και κάθεστε στο καναπέ σού;

      Διαγραφή
  13. XAXAXAXA deste kamari pou exei o dhmarxos sas me ti selfi re den pame kala re .kai den eimai ap Aridaia Aplos mou ekane arnhtikh entypwsh.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. κριμα δημαρχε τετιεσ wres den vgenoun selfi arxizi o kosmos pia na skyetetai oti psifisame dhmarxo geia kalitero alla malon eisai kai esu xiroteros apo tous alous krima pou se pistepsamai

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. dhmarxe an den valeis se taksei tous dikous sou se enna xronaki tha exeis provlima me tous dikou sou prosexe tha sou figoun oli opos figate kai oli esus apo ton mpino

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Πολύ γελάω που όλοι τα βάζετε με τον Μπατση.. Μήπως άναψε αυτός τη φωτιά? Όλο μλκιες είστε εδώ μέσα, θα δαγκωσετε τη γλώσσα σας κ θα δηλητηριαστειτε μερικοι.. Τα κρουασάν εσύ έξυπνη π σχολίασες πιο πάνω, δε θα σβήσουν τη φωτιά, αλλά οι άνθρωποι π είναι εκει χριεαζονται τροφή κ νερο.. Άιντε Εδω μέσα με τον καθένα.. Ο μπινος όταν έβγαζε σελφη δε λέγατε τπτ.. Τώρα τι?!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τον μπινο τον φάγατε για τις σελφυ εσύ και η παρέα των αποστατων και τώρα μας λες ότι δεν λέγαμε τίποτα; ότι σπέρνεις θερίζεις. Δυστυχώς ένας ανάξιος ηια αυτή τη θέση έγινε Δήμαρχος. Μια χαμένη τετραετία

      Διαγραφή
    2. Χτυπήσου λίγο ακόμα και μέσα στην τετραετία μπορεί να γίνεις φραπές. Αν δεν φτάσει έρχεται και επόμενη.

      Διαγραφή
  17. Ο συγκεκριμένος κύριος πολύ καλά έκανε και πήγε στη φωτιά. . Τώρα για τις φωτογραφίες του. . Άλλα έλεγε. . Ο Δήμαρχος δεν είναι για να βγαίνει φωτογραφίες. . Και εσύ όπως και πολλοί άλλοι στην πορεία αλλάζουν. . Και μια παροιμία ξέρεις τι λέει μεγάλη μπουκιά φάε μεγάλες κουβέντες μην λες. .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Είχαμε το σελφαδορο μπινο τώρα έχουμε κάποιον μπατση ότι να ναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΕΊΧΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΡΛΦΟΚΟΝΤΑΡΟ ΜΑΖΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News