Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

Καθεστωτικές λογικές εναντίον εργαζόμενων σε ευαίσθητες κοινωνικές δομές του Δήμου Αλμωπίας

Δεν είναι λίγες οι φορές που υποχρεώνονται να υπακούουν σε εντολές εξωθεσμικών παραγόντων που έχουν εγκατασταθεί στο Δημαρχείο

Καθεστωτικές λογικές βιώνουν, σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες του Aridaia News, υπάλληλοι που εργάζονται σε ευαίσθητες κοινωνικές δομές του Δήμου Αλμωπίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν, ότι έχει δημιουργηθεί ένα ιδιαίτερα αρνητικό κλίμα για τη νέα Δημοτική Αρχή, ενώ δεν είναι λίγες οι φορές που υποχρεώνονται να υπακούουν σε εντολές εξωθεσμικών παραγόντων που έχουν εγκατασταθεί στο Δημαρχείο.

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες, έρχονται να επιβεβαιώσουν τα όσα κατήγγειλε ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος κατά τη Συνεδρίαση του προηγούμενου Δημοτικού Συμβουλίου είχε κάνει λόγο για εξωθεσμικούς που μπήκαν στα γραφεία και διατάζουν υπαλλήλους.

35 σχόλια:

  1. Τα καθεστώτα τα ξεβράζει ο κόσμος κάποια στιγμή. Θα έρθει η ώρα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ; ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΧΕΙ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ; ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ ΛΟΙΠΟΝ KAI MAΚΑΡΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τι λες ρε; αν ησουν εσυ θα ανεχοσουν να ερχοταν ο καθε ασχετος και να σου επιβαλλει να κανεις πραγματα; δεν μιλαμε για τον πολιτικο προισταμενο που και παλι δεν ειναι σωστο. Ο υπαλληλος θα μεινει ο πολιτικος θα φυγει ομως

      Διαγραφή
    2. Το ερώτημα είναι γιατί να μείνει ένας υπάλληλος που δεν εργάζεται σωστά.

      Διαγραφή
    3. Δηλαδη ολως τυχαιως με το που ανελαβε αυτη η αψογη δημοτικη αρχη ολοι ειναι αχρηστοι εκει μεσα;

      Διαγραφή
    4. Ωρε γλέντια άρχισαν τα όργανα, κάποιοι που είχαν κάνει το Δημαρχείο τσιφλικάκι τους τώρα ζοριζονται. Οι μπαχαλακηδες στην θέση τους

      Διαγραφή
  3. Υπομονή παιδιά,άλλα τέσσερα χρονάκια μείνανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαλαρώστε λίγο ρε παιδιά, ο πολιτικός επιστήμων που όλοι ξέρουμε ποιός είναι έχει σπουδάσει την πολιτική τέχνη, πρέπει να του κάθεστε κιόλας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ποιος διοικεί τελικά τον Δήμο Αλμωπίας; Ο εκλεγμένος δήμαρχος ή μήπως η κυρία Χεσκάκη; Εργάζομαι σε μία από τις δομές του Δήμου και η συγκεκριμένη κυρία είναι ο εντολοδόχος του δημαρχείου. Γνωρίζει ο δήμαρχος ότι αυτή η κυρία θέλει να επιβληθεί σε όλους; Με ποια ιδιότητα καθορίζει το ωράριό μας και θέτει δικούς της όρους. Η αντιπολίτευση ας ξυπνήσει και ας κάνει κάτι γι΄ αυτό. Ο δήμος απέκτησε γενικό δερβέναγα και μάλιστα χωρίς θεσμικό ρόλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τελικά δεν ξέρουμε τι θέλουμε. Όλοι ψιλό έχουμε παράπονα από τους δημόσιους υπαλλήλους επειδή επαναπαυονται και επιπλέον τους πληρώνουμε εμείς. Να ελέγχονται αλλά από άτομα καθορισμένα επισημως.προς Θεού δεν επιθυμούμε χαφιεδες. Συνειδητοποιημενα άτομα θέλουμε κυρίως που Ν αλλάξουν καταστάσεις προς ωφελος των πολιτων

      Διαγραφή
  6. Η κυρία Χισκάκη δημιούργησε όλο αυτόν τον σαματά; Συγχαρητήρια κυρία Χισκάκη. Κάποιος επιτέλους πρέπει να ελέγξει τους δημόσιους υπαλλήλους.Πολύ δύναμη σε αυτό το δύσκολο έργο σας. Είμαστε μαζί σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυρία Χισκάκη αν έχετε την ελάχιστη ευθιξία πείτε μας ποιος είναι ο θεσμικός μας ρόλος και μετά ακούμε και τις εξυπνάδες σας.

      Διαγραφή
    2. Τι έγινε ρε φίλε τέρμα ο ύπνος εεεε, ήρθε η ώρα να δουλέψεις κι εσύ στη ζωή σου. Μπράβο στους αρμόδιους που πήραν πραγματικές αποφάσεις

      Διαγραφή
    3. Μονο που η κυρια δεν ειναι αρμοδια σε κατι εκει μεσα. Βγηκε μια προκηρυξη για γενικο γραμματεα αλλα ουτε αποτελεσματα ειδαμε ουτε καποια δηλωση οτι εβαλε καποιον ο κυριος Μπατσης. Οποτε αυτη η Μελιτα τι σκατα κανει εκει μεσα οεο;

      Διαγραφή
  7. Μια αναφορα στον εισαγγελέα και να δουμε την μαγκιά σου μετα χισκακη που την είδες και αρμόδιος χωρις καμια ααρμοδιότητα.
    Και δεν θα αργησει να σου ερθει μην αγχωνεσαι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Άιντε ρε κατουρλιάρη. Τώρα η Χισκάκη πήρε ένα φόβο.

      Διαγραφή
  8. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΟ ΤΟΥΣ ΩΡΑΡΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ Η ΧΙΣΚΑΚΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Άκου μαλακα όπως και αν σε λένε υπαλλήλους πού είναι μια ζωή στο δρόμο πού είναι μέσα στο πονο στα σκατα στον καρκίνο δεν τούς ξεφτυλιζεις σέρνοντας τούς στο δημαρχείο πέντε φορες την ημέρα σάν νανε τεμπέληδες και τιποτένιοι παλιοασχετε.θα τα μηλισουνε οι θεσμοί από δω και πέρα αφου τα λύσατε ολα μέσα στο δημο θα φάτε καλα.Συνχαρητηρια πρώτα στον παρουτογλου και μετά στον μπατση γιά την κίνηση του αυτη.καλη αρχη λοιπόν τα λεμε σε δύο μήνες που θασεχουν διάλυσή οι αυτοι του μπαρουτογλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πες τα φιλαράκι. Άνθρωποι χαφιέδες. Αντί να δείξουν σεβασμό το παίζουν κάποιοι.

      Διαγραφή
    2. Μια χαρά κάνει η κυρία Μελίτα και σας ξεφτιλίζει έτσι. Έτσι σας αξίζει παλιοτεμπέληδες. Κυρία Μελίτα, κυρία Γενική Γραμματέα είμαστε μαζί σου. Ανατίναξε τους όλους. Είναι χαραμοφάηδες. Ειδικά εκείνη με το φουντωτό μαλί που μου έλεγες!!!

      Διαγραφή
  10. Μπάτση οι υπαυπάλλη φταίνε πάλι οι αιρετοί με ην ασχετοσυνη τους μια χαρά πόλεμος λάσπης και διερε και βασιλευε μπραβμ καλό δάσκαλο ειχες φενεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΜεχρΜ τωρα δεν δουλευε τίποτα στο δημο ωραία εικόνα εχεις κυριε Μπάτση αυτα δεν τα ελεγες πριν τιε εκλογες.χωρις κανένα διάλογο οι συνεργάτες σού καταχρηση εξουσίας στο φουλ ε?????? Μια χαρα στις επομεπόμ εκλογές οχι τρίτος αλλά ουτε υποψήφιος θασε.Παλιοκοπριτες κάθε τεστέσσ χρόνια τα πάνω κατω φέρνετε παλιοκομπεξικοι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αν δεν τους αρέσει παρετηση να παν στον ιδιωτικό τομέα να δουν πόσα απιδια πιάνει ο σάκος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έγινε κάτι συγκεκριμένο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΝΑ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΜΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.
    ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΧΑΡΗ ΛΙΓΩΝ ΤΟΥΣ ΠΙΑΝΕΙ Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΡΟΤΕΙΝΑ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΤΥΠΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ ΓΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ Σ ΟΛΟ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΝΕΡΩΘΟΥΝ ΟΙ ΛΙΓΟΙ ΠΟΥ ΧΑΛΟΥΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ!
    ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΛΙΤΑ Ή ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΛΕΝΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΣΤΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ποιο δουλευτιαρεις να σε θες δε θες στο δημο τεμπέλης θα γινεις.90% ειναι επαγγελματίες τεμπέληδες,εχει ενα 10% καλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιατι αναφερεστε ολοι,μα ολοι,στη καθε Μελιτα.Το συγκεκριμενο ΝΠ,ΕΧΕΙ Προεδρο και Δ.Σ. και οφειλει,να εξηγηση η να διαψευση το δημοσιευμα.Και απ οτι ξερω,ο Προεδρος ειναι και υπαλληλος της ΔΕΗ,πραγμα που πρεπει να καθιστα,την ευαισθησια του σε εργασιακα θεματα αυτονοητη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Το κδαπ το βοήθεια στο σπίτι το ωδείο που ανήκουν στη φηκεδα η στη Μελιτα ?????? Γιατί θα τρελαθουμε στο τέλος μου φενεται.Και οσο αναφορά για τεμπέληδες υπαλλήλους πού ειπε κάποιος ποίο πάνω.πανε ρωτα πρωτα αν οι υπάλληλοι τόσα χρόνια είχαν και έχουν μηνιαία εξασφαλισμένη μισθοδοσία με τη παροχές σε αναλώσιμα είχαν και έχουν με τη οχήματα κρατικα και ιδιωτικα μετακινούνται και σε τι κτιριακες εγκαταστάσεις βρίσκονται???? φτιάξτε τα όλα αυτά βρείτε και ένα αξιοπρεπές κτίριο για τα κδαπ κάντε και ένα φθινοτερο ωδείο πιο προσιτό και μετα ελάτε και μηλιστε και βρίστε οδό θέλετε ολους τους υπαλλήλους μίας και σε ενα Δήμο οι αιρετοί με τις παραλοπαρ και μη λειτουργικες αποφάσεις του κάθε τέσσερα χρόνια φέρνουν τα πανω κατω χωρίς να έχουν ιδεα.καλυνηχτα κυριε Μπάτση χερετισματα στον κύριο μπινο σύντομα αγκαλιτσα θαστε με δήμαρχο μπαρουτογλου και αντιδήμαρχο χισκακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μελίτα γερά βγάλε τον μπαρουτογλου μπροστά !!!!!!?? Μπίνος εφυγε μπινος ήρθε μια χαρά.Και μην τρελενεστε και τούς άσχετους του μπαρουτογλου και την Μελίτα ένας άνθρωπος τούς εφερε στο προσκήνιο και αυτος δεν είναι αλλος από τον δήμαρχο που λέγεται μπατσης.για ακόμη μια φορά λοιπόν καλα να ξαναπαθουμε που ψηφιζουμε τον λιγοτερλ χειρότερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μπάμπης Κουρτιδης19 Οκτωβρίου 2019 στις 3:14 μ.μ.

    Σιγά ρε παιδιά,σε λίγο την Κα Μελίτα,θα μας την παρουσιάσετε και σαν ο θηλυκός ΡΑΣΠΟΥΤΙΝ.Ελεος πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Από εβδομάδα και το εργοτάξιο θα υπογράφει στη Μελίτα. Μετά θα πάμε στη δείξε στην Έδεσσα. Και είς ανώτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ένα μόνο θα σας πω, καβαλησαν μεγάλο καλάμι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ο Λεμονιδης αποφάσισε και υποχρέωσε τους υπαλληλους του Δημου, από μόνος του χωρίς να ρωτήσει κανεναν (νομικους, δήμαρχους, σχετικους με τα προγράμματα…) να πηγαινουν στο Δημαρχειο να υπογραφουν και μετα να πηγαινουν στις δουλειες τους και καλα για ελεγχο. Λεμονιδη εισαι μεγαλη διάνοια καλα που ηρθες και μας έβαλες γυαλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News