Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Τον γύρο του διαδικτύου κάνει η είδηση για τα Λουτρά Πόζαρ - Μεγάλο πλήγμα για την περιοχή

Θα περίμενε κανείς από τον Δήμαρχο, να βγει στα πανελλαδικά μέσα και αντί να κλαίει τη μοίρα του, να εξηγεί ότι οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν να επισκέπτονται την περιοχή μας κανονικά

Στα μεγαλύτερα ειδησεογραφικά site «παίζει» η είδηση που αφορά στο επικείμενο «λουκέτο» των Λουτρών Πόζαρ την ερχόμενη Παρασκευή. Δυστυχώς, η πληροφορία πήρε ανεξέλεγκτες διαστάσεις με ότι αυτό συνεπάγεται.

Το πιθανότερο είναι να δοθεί παράταση στη Δημοτική Επιχείρηση και να μην προχωρήσει το κλείσιμο. Η ζημιά όμως έχει γίνει σε μεγάλο βαθμό. Δυστυχώς, οι αρμόδιοι δεν φρόντισαν να διαφυλάξουν την εικόνα. Είναι θλιβερό να διαβάζουμε σε πολλά πανελλαδικής εμβέλειας site δηλώσεις του Δημάρχου Αλμωπίας και Προέδρου των Λουτρών Χρήστου Μπάτση, ο οποίος αντί να καθησυχάζει τον κόσμο ώστε να μην πληγεί η επισκεψιμότητα της περιοχής μας, προχωρά σε μία άνευ ουσίας καταστροφολογία που εξυπηρετεί μόνο την «εσωτερική κατανάλωση».


Θα περίμενε κανείς από τον Δήμαρχο της περιοχής, να βγει με γενναίες δηλώσεις του και να εξηγήσει στο πανελλήνιο ότι η τοπική μας κοινωνία δεν πρόκειται να επιτρέψει ένα ενδεχόμενο κλείσιμο και να καλέσει την κεντρική εξουσία, τον Πρωθυπουργό, τον Υπουργό, τους Βουλευτές του Νομού μας να αναλάβουν τις ευθύνες τους εδώ και τώρα και να μην επιτρέψουν αυτή την ενέργεια. Θα περίμενε κανείς, να βγει στα πανελλαδικά μέσα και αντί να κλαίει τη μοίρα του, να εξηγεί ότι οι επισκέπτες μπορούν να συνεχίσουν να επισκέπτονται την περιοχή μας κανονικά. Μόνο έτσι θα διαφυλάξει την εικόνα της περιοχής μας. Μέχρι σήμερα, οι δηλώσεις τους χαρακτηρίζονται ως κατώτερες των περιστάσεων. Γιατί άλλο η πολιτική αντιπαράθεση στα όρια του Δήμου μας και άλλο η εικόνα που οφείλουμε να κρατάμε ψηλά για τον τόπο μας σε πανελλαδικό επίπεδο.

12 σχόλια:

  1. Κλείστε τα να τελειώνουν αφού δεν είστε άξιοι να τα αναδείξετε αντέ πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΖΗΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΥ ΝΕΟΥ.ΝΑ ΒΓΕΙ Ο Κ.ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΤΑ ΑΝΕΞΗΓΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε Βαφειάδη εσύ γιατί δεν κρατάς τα προσχήματα;; Ο Μπάτσης φταίει ή ο Μπίνος για την κατάσταση;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ολοι οι προηγουμενοι απο τοτε που λειτουργουν τα Λουτρα, αλλα οι ιθαγενει του Μπινου κανουν τον μαλακα και το ριχνουν στο σημερινο, εκει που συμπαθουσα τον Μπινο αρχησε να μουρχετε αναγουλα

      Διαγραφή
  4. Μηπως να εβγαινε πρωτα να δωσει μια εξηγηση ο δημαρχος που τα εφερε ως εδω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαφειάδη, πολιτικά παιχνίδια σε βάρος των Λουτρών λέω εγώ, βέβαια οι Λουτρακιωτες ζορίζονται, όχι κάποιος άλλος! Τώρα φταίει ο Μπάτσης! Ο κολλητός σου που ήταν στο συμβουλιο που έγινε να πάρει θέση; Την επόμενη μέρα τι βγήκε να εξηγήσει, τα ανεξηγητα; Εγώ θέλω ν κλείσουν τα Λουτρά, όχι πολύ, μια εβδομάδα, για να καταλάβετε την αξία τους μερικοί, μαζί και εσυ , που κάποτε το aridaia news ήταν το πρώτο δημοσιογραφικό blog και τώρα έχει γίνει η φυλλάδα του Μπίνου! Θα σταματήσω να σε ακολουθώ, με κουρασες πια! Και όσο για τον Μπινο, αν μπορεί να βοηθήσει σαν αντιπολίτευση έχει καλώς, διαφορετικά ας μας αδειάζει την γωνιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Επί 5 χρόνια μόνο σελφι κ κακό. Τώρα έπρεπε να αποσιωπηθεί η κατάσταση . Σαν δεν ντρέπεστε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω αντιδράσεις και απαντήσεις από διοικούντες και μη και ντρέπομαι.
    Κυρίες και κύριοι, με 2 μεθόδους γίνεται κάποιος καλύτερος.
    1) Με το να υπονομεύσει τους υπόλοιπους (για να φανεί σαν ο μονόφθαλμος ανάμεσα στους τυφλούς)
    2) Με το να δείξει ενδιαφέρον και όρεξη ώστε να γίνε πράγματι καλύτερος και να χαράξει το δρόμο στους υπόλοιπους.
    Το ένα είναι εύκολο, το άλλο όχι.
    Εσείς, ποια μέθοδο θα διαλέξετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αν βγαζατε δήμαρχο τον Μπίνο ,τίποτα απο αυτά δεν θα γινόταν.
    Γιατί ήξερε το πρόβλημα και ήξερε και την λύση.
    Τώρα κάτι θεωρίες συνομωσίας οτι τάχα το απέκρυπτε και το παρουσίασε σαν καυτή πατάτα με την ανάληψη της προεδρίας στον Μπάτση τα ακούω βερεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ειλικρινα δεν ντρεπεστε που σχοληστε ακομα με τον Μπινο; αραγε κανετε ονειρα σαν να μην υπαρχει αλλος ικανος να διεκδικισει τον Δημο; τοσο υποδουλοι ειστε; οκ αχρηστος ο Μπατσης αλλα να ανεβαζετε την Μπινο τοσο ψηλα με ξεπεναει, αλλωστε το ατομο που θα κατεβε την επομενη φορα θα σας αφησει στασιμο

      Διαγραφή
  9. Ο πασοης ο χωριανός σας φταίει που σας είχε γραμμένους ταγάρια .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News