Πέμπτη 17 Οκτωβρίου 2019

Μπάτσης - Κετικίδης στον Γ.Γ. Μεταφορών και Υποδομών για το τμήμα Σκύδρα - όρια Ν. Ημαθίας

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κετικίδης, «υπάρχουν μελέτες όπως μας διαβεβαίωσε για το τμήμα Σκυδρα-όρια Ν. Ημαθίας και δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει ώστε το έργο να μπορέσει να ξεκινήσει»

Συνάντηση με τον Γενικό Γραμματέα στο Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών, πραγματοποίησαν ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης, ο Αντιδήμαρχος Γιάννης Κετικίδης και ο Αντιπρόεδρος των Λουτρών Τάκης Λιούγας.

Όπως έγραψε ο αναπληρωτής Δήμαρχος κ. Κετικίδης, θέμα της συνάντησης ήταν η άρση της απομόνωσης της περιοχής της Αλμωπίας και η σύνδεση στην Εγνατία οδό.

Μάλιστα, όπως είπε ο κ. Κετικίδης, «υπάρχουν μελέτες όπως μας διαβεβαίωσε για το τμήμα Σκυδρα-όρια Ν. Ημαθίας και δεσμεύτηκε ότι θα μεριμνήσει ώστε το έργο να μπορέσει να ξεκινήσει». Κάτι που προκάλεσε εύλογες απορίες, με πολλούς να αναρωτιούνται αν εκπροσώπησαν τον Δήμο Αλμωπίας ή τον Δήμο Σκύδρας.

Παράλληλα, οι εκπρόσωποι του Δήμου Αλμωπίας ζήτησαν βοήθεια σε επίπεδο τεχνικής υποστήριξης και εκπόνησης μελετών για έργα υποδομής του Δήμου Αλμωπίας. 

12 σχόλια:

  1. Ε όχι. Δεν μπορεί να είναι τόσο.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ ΚΑΤΑΡΧΗΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΛΜΩΠΙΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΚΥΔΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΤΟ ΣΚΥΔΡΑ-ΟΡΙΑ ΝΟΜΟΥ ΑΦΟΡΑ ΟΛΟ ΤΟΝ ΝΟΜΟ. ΜΕ ΤΗΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑ ΛΟΥΤΡΑ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΕΓΝΑΤΙΑΣ ΟΔΟΥ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ ΓΡΗΓΟΡΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ κ. ΜΠΑΤΣΗ,ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΒΛΕΠΕΙ ΠΟΙΟ ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ

      Διαγραφή
  3. αφου το ειπε ο Κετικιδης σημανε συναγερμος, σ ενα μηνα θανε ετοιμο......αντε ρε απ εδω μας δουλευετε ψιλο γαζι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κουραγιο φιλε...στην αρχη πονει!θα το συνηθισεις...

      Διαγραφή
    2. εγω εμθα οτι ο προθυπουργος καλεσε σε συμβουλιο τους παντες για να εξετασουν το θεμα, μπραβο παντως αγριεψε ο Κετικιδης

      Διαγραφή
  4. Αγρίεψε ο κετικιδης; κρυφτειτε όλοι σπίτια σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ανεκτικότητα δείξτε όλοι, πέρασαν οι εποχές της ποιότητας....και οι υπουργοί είναι μετριότητες ... ο αντιδήμαρχος. Δεν θα είναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εμ.....δες τη φωτό και βγάλε συμπέρασμα, κατάντια το λένε

      Διαγραφή
    2. ενω παλια ηταν ο μαρλον μπραντο με την κλοντια σιφερ...ερε ζηλια και χολη...θα σε ανεβει και η πιεση αν συνεχιζεις να σχολιαζεις ακομη λιγο...

      Διαγραφή
  6. Ωραίο πουκάμισο ο τύπος στα δεξιά. Πού πας έτσι ρε Καραμητροοοο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News