Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2019

Γ. Σηφάκης: «Χρυσαυγίτικες προκλήσεις με την βοήθεια του Δήμου Αλμωπίας στην παρέλαση»

Γ. Σηφάκης: «Χρυσαυγίτικες προκλήσεις με την βοήθεια του Δήμου Αλμωπίας στην παρέλαση που έγινε για να τιμηθούν οι ήρωες του 1940 που πολέμησαν και νίκησαν τον φασισμό»

"Ο δημοκρατικός λαός της Αλμωπίας δεν θα ανεχθεί για πολύ ακόμα τους φασίστες να αλωνίζουν στις παρελάσεις με την ανοχή και την υποβοήθηση της Δημοτικής Αρχής"

Να συζητηθεί έκτακτα το θέμα στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμωπίας παρουσία πολιτών και να απαντηθούν τα καίρια ερωτήματα για να μην επαναληφθούν οι ίδιες ή αντίστοιχες αθλιότητες στον εορτασμό της απελευθέρωσης της πόλης από τον Τουρκικό ζυγό στις 4 Νοέμβρη:

1. Το πανό κατασκευής της υπόδικης εκτός Βουλής νεοναζιστικής οργάνωσης κρεμάστηκε ή όχι με το καλαθοφόρο του Δήμου; Ποιος παρήγγειλε και έφτιαξε το πανό;

2. Υπήρξε απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου ή άλλου υπεύθυνου οργάνου του Δήμου Αλμωπίας οι μαθητές των σχολείων μας να παρελαύνουν κάτω από πανό νεοναζιστών στην επέτειο της αντιφασιστικής νίκης του 1940-41 και της εθνικής αντίστασης του Ελληνικού Λαού 1941-1944;

3. Είναι δυνατόν η Δημοτική Αρχή να ανέχεται στις κεντρικές εκδηλώσεις εορτασμού της επετείου του ΟΧΙ φασίστες, ιδεολογικούς απογόνους των ναζιστών κατακτητών, να υβρίζουν μέχρι πρόσφατα εκπρόσωπο της Πέλλας (προερχόμενο από την Αλμωπία) στο Εθνικό Κοινοβούλιο με αχαρακτήριστους άθλιους χαρακτηρισμούς;


Και ειδικά όταν η νέα κυβέρνηση από την πρώτη μέρα έκανε απόλυτη κυβίστηση στο Μακεδονικό χαρακτηρίζοντας επωφελή την δήθεν «προδοτική» συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα δηλώνει ότι όχι απλά θα την εφαρμόσει αλλά και «θα την τιμήσει»; Υποστήριξε πρόσφατα και την έναρξη των συνομιλιών για την ένταξη της Βόρειας Μακεδονίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Γιατί οι υποκριτές και οι Φαρισαίοι καθυβριστές δεν διαμαρτυρήθηκαν στον εν ενεργεία βουλευτή της ΝΔ που παρευρέθηκε στην εξέδρα των επισήμων; Μήπως νοιώθουν λίγο βλάκες με περικεφαλαία που απατήθηκαν από αυτούς που ψήφισαν οι περισσότεροι από αυτούς;

Η Δημοτική Αρχή αντί να επιδιώκει να συμβάλει στην εθνική ομοψυχία την στιγμή μάλιστα που η χώρα βρίσκεται πολύ κοντά σε μεγάλες διεθνείς κρίσεις και οι προκλήσεις από Ανατολών διευρύνονται ρίχνει λάδι στην φωτιά εθνικών διαιρέσεων και διχασμών υπερασπιζόμενη υπόδικους χρυσαυγίτες και προβάλλοντας με τον πιο επίσημο τρόπο στις παρελάσεις τις φασιστικές προπαγάνδες τους.

Οι ευθύνες της ΝΔ είναι τεράστιες γιατί προκειμένου να γίνει κυβέρνηση συνεργάστηκε ή και ενσωμάτωσε στους κόλπους της όλους τους σκελετούς που για πολλά χρόνια δεν τολμούσαν να μιλήσουν και τους «νομιμοποίησε». Κορόιδευε τους πολίτες για το Μακεδονικό, το προσφυγικό, το Μάτι, την οικονομία και μόλις βγήκε έκανε απόλυτες κυβιστήσεις (κωλοτούμπες) σε όλα.

Οι δημοκρατικοί πολίτες της Αλμωπίας είμαι σίγουρος ότι δεν θα συνεχίσουν να αντιμετωπίζουν τα σοβαρά αυτά θέματα με την λογική ότι ούτε το σάλιο τους δεν χαραμίζουν για να φτύσουν τα κακέκτυπα του χιτλερισμού και της μισαλλοδοξίας. Αν συνεχιστεί αυτό το χάλι στις εθνικές επετείους στην Αλμωπία θα απαντήσουν αναγκαστικά στις άθλιες προκλήσεις τιμώντας τους ήρωες της πατρίδας μας στους αγώνες και στις νίκες τους απέναντι στον φασισμό, για την ελευθερία και την δημοκρατία.

Ας αναλάβουν λοιπόν όλοι τις ευθύνες τους διασφαλίζοντας την εθνική ομοψυχία και γαλήνη πριν είναι πολύ αργά.

Ας πάψει επιτέλους η Αλμωπία να είναι η «μαύρη τρύπα» στην Πέλλα με τις παρελάσεις να εκφυλίζονται από ελάχιστους (με την ανοχή ή και την υποβοήθηση του Δήμου) σε γελοία φασιστικά γιουρούσια… 

Γιάννης Σηφάκης

28 σχόλια:

  1. εντάξει ωραίος ο χαβαλές, αλλά οι καταγγελίες είναι σοβαρές.Κι εγώ αγαπώ την Ελλάδα αλλά η Χρυσή Αυγή είναι καλώς ή κακώς είναι παράνομη οργάνωση.Περιμένουμε επίσημη ανακοίνωση του Δήμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σηφακη δεν ήξερα ότι υπάρχουν 5.000.000 χρυσαυγιτες στην Ελλάδα και το κόμμα της χρυσής αυγής είναι εκτός βουλής ......ακόμα εφιάλτες χρυσαυγιτων βλέπεις???? Πάνε στο γιατρό να σε δει, χρειάζεσαι ειδική ιατρική γνωμάτευση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αμφιβάλλεις ότι είναι πολλοί αυτοί που θέλουν ψυχίατρο φίλε? άλλη η ψήφος διαμαρτυρίας στη ΧΑ λόγω οικονομικών προβλημάτων και άλλο πράγμα να είσαι επικίνδυνος ακροδεξιός και άνθρωπος της βίας.Τώρα που έχουμε ηρεμία και ισορροπία ξανά σαν κράτος,αυτά τα ακραία και προβληματικά στοιχεία μπορουν να θαφτούν στο σκότος απ όπου μας ήρθαν. Η Ελλάδα είναι και ήταν η χώρα της ανοιχτής δημοκρατίας και της ελευθερίας του πνεύματος.Όχι της λεκτικής βίας και του ρατσισμού.Ποτέ ξανά ακροδεξιά.Ζητω η Ελλάδα χωρίς αυτους.Ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Βλέπεις επικίνδυνους ακροδεξιους στην επαρχία μας?

      Διαγραφή
    2. Η αριστερά και ο κομμουνισμός έχει συμμαχήσει με τον ναζισμο και τον φασισμό......εάν γνωρίζεις λίγη ιστορία, τα καλύτερα φιλαράκια ήταν αριστεροί και ναζί απο τον Αύγουστο του 1939 ως τον Ιούνιο του 1941.........με την ίδια λογική και οι αριστεροί δεν πρέπει να είναι στην βουλή και κυρίως οι ακροαριστεροι κομουνιστές που έκαναν πολλά εγκλήματα στην Ελλάδα και εθνικές προδοσίες. Φυσικά κομμουνισμός, ναζισμος, φασισμός είναι όμοιες εγκληματικές ιδεολογίες που αιματοκυλησαν τον πλανήτη

      Διαγραφή
    3. Εσύ το χεις καμένο.

      Διαγραφή
    4. 12:12...σιγά σιγά, μη τους τα λες έτσι απότομα, χαχαχαχα!
      Μάλλον δεν ζεις στην Ελλάδα και δεν πήγες σε ελληνκό σχολείο, δεν εξηγείται αλλιώς το ότι γνωρίζεις τα στοιχειώδη της Ιστορίας! Αν παρ'ολα αυτά ζεις στην Ελλάδα, είσαι μέσα στο 5% το πολύ, μπράβο!

      Διαγραφή
  4. Σηφάκη είσαι από την Αλμωπία? Με ποια ιδιότητα ήσουνα στην εξεδρα των επισήμων?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Γιαννης δεν ηταν στην εξεδρα ασχετε, δες και καμια φωτο

      Διαγραφή
    2. Ήταν στο μπλοκ τον επισήμων και δεν ανέβηκε γιατί γιουχαριστηκε αλλιώς θα ήταν πανω

      Διαγραφή
    3. το να μη ξέρεις δεν είναι και τόσο κακό όμως έχεις google ρώτα το το ρημάδι και θα σου πεί ποιοί ανεβαίνουν στη εξέδρα. Εξάλλου και ο Τζαμτζής τόσα χρόνια ήταν ,σωστά, επάνω στην εξέδρα ως τέως βουλευτής, τότε γιατί δεν αναρωτήθηκες?

      Διαγραφή
    4. Βλακα ο Σηφακης δεν κολλησε να ανεβει στην εξεδρα τις εποχες που ητσν φουντωμενα τα πραγματα πριν τις κωλοτουμπες..
      Δεν ανεβηκε γιατι δεν το ήθελε να ανέβει καθοσον τυπικα δεν εχει τωρα θεσμικη θεση.
      Δεν ειναι ολοι ιδιοι που ανεβαιναν στις εξεδρες ολοι χωρις θεσμικο ρολο ( θυμαστε Τζαμτζη, Σταμενιτη , τεως Δημάρχους κλπ κλπ)

      Διαγραφή
    5. 10.51 εισαι ηλιθιος η μαλακας; διαλεξε, πρωτη φορα ειδες πρωην στην εξεδρα;

      Διαγραφή
  5. Εν ολίγοις για με τα λεγόμενα το κ Σηφάκη είμαστε όλοι εν δυνάμει απειλή για την δημοκρατία,μια δημοκρατία όμως που σαν όρο τη χρησιμοποιειτε μόνο όταν σας συμφέρει κύριε πρώην βουλευτή του εθνικού κοινοβουλίου.επισης κύριε Σηφάκη ο σεβασμός κερδίζεται και δεν είναι επικτητος.το ότι αναρτήθηκε ένα πανό δε σας δίνει το δικαίωμα να προβάλετε τους κατοίκους ενός δήμου.γινεστε λαϊκιστής χρησικοποιοντας έμμεσα το όνομα ενός νεκρου που δολοφονήθηκε απροκάλυπτα για την αγάπη για τη πατρίδα του εν καιρό ειρήνης εκτως και αν ο κατά τα άλλα συμπαθής κύριος πρώην βουλευτής έχει αλλη άποψη και αυτομάτως χαρακτηριστω και εγώ αρνητικά με κομματική ταμπελα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτά είνια καβγαδάκια μεταξύ αδελφών...βρείτε τα μεταξύ σας. Όπως το 40, μια χαρά σύμμαχοι ήσασταν με τους φασίστες και τους εθνικοσοσιαλιστές, χεράκι χεράκι διαμελήσατε την Πολωνία, καταλάβατε τις βαλτικές χώρες, εισβάλλατε στη Φιλανδία κτλ.
    Αν τα βάλεις σε μια ζυγαρία, η βλακεία και η αμορφωσιά μάλλον υπερτερούν του θράσους. Για αυτό, μόνο γελάμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι οι αριστεροί συμμάχησαν με τους φασίστες και όχι οι ταγματασφαλίτες-προδότες ακροδεξιοί.. Σίγουρα η βλακεία και η αμορφωσιά υπερτερούν πολλές φορές όπως και η ατιμωρησία στους προδότες απο τις μετέπειτα κυβερνήσεις..τι όχι?

      Διαγραφή
    2. Τώρα, να κάτσω να σου εξηγώ ότι οι εθνικοσοσιαλιστές και οι φασίστες ΕΙΝΑΙ αριστεροί...; Δε θα καταλάβεις τίποτα, χαμένος χρόνος. Και για μένα, σε αντίθεση με εσένα φαντάζομαι, ο χρόνος είναι πόλύτιμος.

      Διαγραφή
  7. αγαπητε Γιαννη απ οτι βλεπω τσουβαλιασες ολους πλην συριζαιους σ ενα καλαθι, σε πολλα σε δινω δικαιο αλλα το να λες καθε μη συριζαιος ειναι φασιστας αυτο με ξεπερναει, νιωθω οτι δυστηχως το μισος για τους σημερινους κυβερνοντες σε κανει να κανεις λαθη, και εμεις οι μη συριζαιοι ειμαστε εναντια στα πανο των φασιστων που κρεμαστηκαν και επισης και στα απαραδεκτα γιουχαισματα ΠΑΝΤΑ των συγκεκρμενων νεοτουρκων, παντως αν και μη συριζαιος σου ευχομαι καλη συνεχια στον κοσμο των χαραμοφαιδων πολιτικων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε βαφειάδη άσε και κανένα σχόλιο σε βάρος του Σηφάκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τι χρυσαυγιτικες προκλήσεις μωρέ.Τι ακριβώς σε πείραξε προδότη Σηφακη;; Το πανό για τον Κατσιφα;; ή ότι οι μαθητές φώναξαν για την Μακεδονία;; ή ότι σε γιουχαραν επειδη πουλησες την ιστορία μας, τους προγόνους μας, την πατρίδα μας;; Το να αγαπάς την πατρίδα σου, να τιμάς τους νεκρούς και να φωνάζεις για την Μακεδονία την οποία παρέδωσες απλόχερα στους Σκοπιανούς αγνοώντας την αποψη του Ελληνικου λαού δεν σε κάνει χρυσαυγιτη ούτε φασίστα. Αλλά ναι επειδή εμείς εδώ στην Αριδαία είμαστε φασίστες, το καλό που σου θέλουμε Σηφακη και στους υπόλοιπους προδοτες να μην ξανα πατήσετε το πόδι σας εδώ στην Μακεδονία γιατί το πανό θα ξανα ανέβει στις 4 Νοέμβρη και θα συνεχίζουμε να φωνάζουμε για την Μακεδονία οσο εσείς οι προδότες ζείτε ανάμεσά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αν τολμας παλιοτουρκε ανεβασε το, κ εσυ Μπάτση αν τολμάς ανεβασε το και θα δειτε πως λειτουργουν τ αλάνια

      Διαγραφή
    2. στην αριδαια ειμαστε φασιστες; τι λες ρε απολυθομα της χουντας; της μαγκιες στην γυναικα σου που σε κερατωνει παλιομαλακα που θα πεις τους αριδαιοτες φασιστες, χαμενο κορμι παρασυτο της κοινωνιας.

      Διαγραφή
  10. ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΙΚΑΜΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΜΗ ΞΑΝΑΠΕΣΕΙΣ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΑΤΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΣΗΚΩΣΕΙΣ ΠΑΝΟ, ΚΑΙ ΣΗΚΟΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΡΕ ΑΔΕΛΦΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. σιγά ρε 11.15 πολυ φωναζεις και σηκώνεις σκόνη, μας τρόμαξες, οσο για το πανό βάλτο στό σπίτι σου γιατί σε παρέλαση δεν το ξαναβλέπεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ο Μπάτσης δεν έχει καμία σχέση με το πανό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. 9:55 Αν ο Μπάτσης όπως τον αποκαλείς δεν έχει ιδέα αλοιμονό μας . Ο κ. Δήμαρχος αν δεν έχει σχέση με το πανό τότε δεν έχει τον ΄έλεγχο του Δήμου και αυτό είναι επικίνδυνο, επομένως στο σπίτι του και νά έρθει ο επόμενος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ναι τώρα θα πάει σπίτι του αφού το έγραψες, αυτή την εντολή περίμενε, θες και καμία πίτσα,πάστα, γλυκό κυδώνι;

      Διαγραφή
    2. Τόσα χρόνια που έχετε γράψει συνθήματα σε όλα τα κτίρια δεν είχατε πρόβλημα και σας πείραξε το πανό ε; Μέχρι και λευτεριά στον Κουφοντίνα έγραφε σε σχολείο αλλά μάθατε να κλαίτε όταν δεν περνάει το δικό σας.

      Διαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News