Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2019

Απίστευτη παραδοχή από τον Χρ. Μπάτση: Τιμώρησαν την αντιπολίτευση λόγω... κακής διαγωγής!

Σ. Χατζηδημητρίου: «Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε. Σηκώστε τα μανίκια και δουλέψτε»

Σε μία απίστευτη παραδοχή, που σίγουρα δεν τιμά κανέναν, προχώρησε ο Δήμαρχος Αλμωπίας Χρήστος Μπάτσης κατά τη Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Σάκης Χατζηδημητρίου έκανε κάποιες επισημάνσεις στη Δημοτική Αρχή, οι οποίες όπως είπε έχουν ως στόχο ένα καλό αποτέλεσμα. Μεταξύ άλλων, ο κ. Χατζηδημητρίου στηλίτευσε το «έκτακτο και κατεπείγον» της Συνεδρίασης και εξέφρασε κάποιες αιτιάσεις με επιχειρήματα και ήπιο πολιτικό λόγο. Επίσης, ο κ. Χατζηδημητρίου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η παρατάξεις Μπάτση και Παρούτογλου που συνδιοικούν εκμεταλλεύτηκαν ένα παράθυρο του νόμου και δεν επέτρεψαν στις παρατάξεις της αντιπολίτευσης να εκλέξουν εκπροσώπους στα νομικά πρόσωπα και τις δημοτικές επιχειρήσεις του Δήμου. «Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε. Σηκώστε τα μανίκια και δουλέψτε», κατέληξε ο κ. Χατζηδημητρίου στην κριτική του.

Ο κ. Μπάτσης στην προσπάθειά του να δικαιολογήσει τη συμπεριφορά της παράταξής του που σε συνεργασία με την παράταξη Παρούτογλου πήραν όλες τις θέσεις και δεν επέτρεψαν τη συμμετοχή στην αντιπολίτευση, έκανε μια πρωτοφανή δήλωση. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν δώσατε κι εσείς βήμα για καλή διαγωγή όλο το καλοκαίρι…». Έντονη ήταν η αντίδραση του κ. Χατζηδημητρίου, καθώς δεν είναι δυνατόν ένας Δήμαρχος να αναφέρει ούτε λίγο ούτε πολύ, ότι τιμώρησε ουσιαστικά την αντιπολίτευση επειδή δεν έδειξε… καλή διαγωγή.

Στην αντιπαράθεση προστέθηκε και ο Δημήτρης Μπίνος, ο οποίος αναφερόμενος στον κ. Μπάτση του είπε ότι είναι ανασφαλής και αυτό δεν βοηθά να πάει ο Δήμος μπροστά.

8 σχόλια:

  1. εντάξει τώρα βάζετε να συγκρίνουμε έναν αδιάβαστο με έναν άνθρωπο με τεράστιες γνώσεις.
    Άδικη σύγκριση.
    Το ότι ο Μπατσης εκλέχτηκε δεν λέει απολύτως τίποτε.
    10 φορές να νικήσει στις εκλογές θα είναι πάντα ο απόφοιτος γυμνασίου υλοτόμος με περιορισμένες πνευματικές δυνατότητες Χρήστος Μπάτσης και ο Χατζηδημητρίου 10 φορές να χάσει ,θα είναι πάντα ο σπουδαίος ,γνώστης ,πετυχημένος γιατρός που απο μια φτωχή οικογένεια έφτασε εδω΄που έφτασε.
    Αυτή ειναι η αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΘΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΤΟ ΠΡΟΠΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΗΝ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΜΟΡΦΩΣΗ,ΘΑ ΣΕ ΕΚΘΕΤΕΙ ΜΙΑ ΖΩΗ.ΑΠΟ ΜΥΑΛΑ Ο ΔΗΜΟΣ ΧΟΡΤΑΣΕ,ΘΕΛΕΙ ΑΤΟΜΑ ΕΡΓΑΤΕΣ ΜΕ ΘΕΛΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΚΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΛΜΩΠΙΑ.ΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΚΑΤΙ ΠΟΥ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΥΜΑΤΑΙ...Ο ΟΚΟΣΜΟΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΚΡΙΝΕΙ,ΟΠΩς ΕΚΡΙΝΕ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΓΑΛΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΗ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ ΔΗΜΑΡΧΟ...

      Διαγραφή
    2. Πρέπει να είσαι άριστος στο γλύψιμο. Καθαρός, βέρος Πασοκτσής. Ειδικότητα. Τι δουλειά κάνεις? του κόμματος κύριε Υπουργέ.

      Διαγραφή
    3. συμφωνω απολυτα 2.35 οτι κ να κανει αγραμματος θα ειναι και δε θα μπορει να συνενοηθει λογω ελειψης παιδειας κυριως. ο μπατσης πατησε στο μακεδονικο κ βγηκε δημαρχος.... αν δεν ηταν διχασμενοσ ο κοσμος δε θα εβγαινε κ ειδη εχει αποριφθει για τισ επομενεσ εκλογες λογω βασικης εκπαιδευσης

      Διαγραφή
  2. Αντε καθηστε καλα και η δυο σας περασατε και κριθηκατε...
    Τωρα καντε γονιμη αντιπολυτευση και σταματηστε της θεωριες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΒΡΕ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ, ΣΑΝ 5ΧΡΟΝΑ ΕΙΠΑ, ΕΙΠΕΣ! Ο ΜΠΑΤΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΠΟΥΔΑΣΕΙ, ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ, ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ναι ρε παιδιά δήμαρχος εκλέχθηκε όχι Κιμ Γιονγκ Ουν στη Βόρεια Κορέα.Θα πρέπει να μάθει να δέχεται την κριτική (έστω και τώρα) και την αντιπολίτευση.Αυτή την καραμέλα εκλέχθηκε δήμαρχος σωπάστε όλοι βγάλτε την επιτέλους απ το στόμα.Σας εμποδίζει και στο γλείψιμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η "κακή διαγωγή" κατά δήλωση κ. Μπάτση, έγκειται στο τμήμα δήλωσης συμβούλου του κ. Χατζηδημητρίου μετά την ολοκλήρωση της εκλογής Δημάρχου:Οι πολίτες της Αλμωπίας, εξέλεξαν Δήμαρχο το Χρήστο Μπάτση.
    Συγχρόνως όμως, ανέδειξαν το Συνδυασμό μας, κυρίαρχη δύναμη και ρυθμιστή των εξελίξεων στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο, έχοντας τον μεγαλύτερο αριθμό εδρών(8 έδρες) απ΄ όλους τους συνδυασμούς που συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News